skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

حدود ۸۵ درصد از پروژه‌های هوش مصنوعی با شکست مواجه می‌شوند

۱۶ آبان ۱۴۰۳

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

سارا راد هم‌بنیان‌گذار ابردراک می‌گوید همچنان حدود ۸۵ درصد از پروژه‌های هوش مصنوعی همچنان در دنیا با شکست مواجه می‌شوند و سرمایه‌ گذاری در زیرساخت بدون تکنولوژی و دانش بهره برداری، کشور را به همگام شدن با گرایش هوش مصنوعی نزدیک نمی‌کند.

به گزارش روابط عمومی ابردراک، سارا راد در ارائه‌ای با موضوع «لزوم سرمایه‌گذاری در رایانش ابری» به بررسی رشد بی سابقه بازار رایانش ابری در دنیا و خاورمیانه در سال‌های اخیر پرداخت. او در این ارائه که در استیج غرفه ملی انفورماتیک در نمایشگاه کیش اینوکس ۲۰۲۴ برگزار شد، نقش پر‌رنگ رایانش ابری در سال‌های اخیر، هم‌زمان با توسعه هوش مصنوعی در دنیا را توضیح داد و بر لزوم توجه اساسی به این موضوع تاکید کرد.
سارا راد هم‌بنیان‌گذار و مدیر ارشد ارتباطات ابر دراک در ابتدای صحبت‌های خود با اشاره به این موضوع که گرایش هوش مصنوعی در دنیا به سرعت و در همه صنایع در حال فراگیری است و بانک‌ها نیز از این موضوع مستثنا نیستند، تاکید کرد : بر اساس آمار گارتنر، به طور کلی حدود ۸۵ درصد از پروژه‌های هوش مصنوعی همچنان در دنیا با شکست مواجه می‌شوند. وقتی از لزوم توسعه زیرساخت به منظور موفقیت پروژه‌های هوش مصنوعی صحبت می‌کنیم، ضروری است به این نکته توجه کنیم که سرمایه‌گذاری در بخش زیرساخت سخت افزاری هوش مصنوعی بدون رایانش ابری، مانند کارخانه‌ای با انبارهای پر از مواد اولیه و خط‌های تولید نو و به روز است، که مواد اولیه مانند داده و خطوط تولید مانند زیرساخت‌ها و دیتاسنترها هستند. در این میان تکنولوژی و دانش برای بهره‌برداری مناسب و حداکثری است که ما را به اهداف می‌رساند و امروزه رایانش ابری دانش و تکنولوژی بهره برداری از پروژه‌های هوش مصنوعی و سرمایه گذاری‌های زیرساختی است.

او در ادامه به بیان برخی آمار از ارزش حاصل از سرمایه‌گذاری در رایانش ابری پرداخت و افزود : بر  اساس پیش بینی مکنزی تا سال ۲۰۳۰ رایانش ابری ارزشی در حدود ۱۸۳ میلیارد دلار را در خاورمیانه ایجاد خواهد کرد که از این مقدار پیش بینی می‌شود حدود ۹۶ میلیارد دلار ارزشی است که از شتاب گرفتن در توسعه و گسترش محصولات نرم افزاری حاصل می شود. همچنین صنعت بانکداری در دنیا بعد از مخابرات در جایگاه دوم و در خاورمیانه بعد از نفت و گاز و مخابرات در جایگاه سوم به‌کارگیری رایانش ابری قرار دارد و هم اکنون، از پنج شرکت، چهار شرکت در خاورمیانه اعلام کرده‌اند که قصد افزایش بودجه در بخش مربوط به رایانش ابری در سازمان‌های خود را دارند.

https://pvst.ir/jfe

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو