لندرور تنها ماشین کوهستان نیست
ابوالقاسم رجبی؛ پژوهشگر حوزه سیاستگذاری فناوری اطلاعات در منطقه محروم الموت در استان قزوین به…
۳ آذر ۱۴۰۳
۱ آبان ۱۴۰۳
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۲ آبان ۱۴۰۳
بیلدزآپ ۸ میلیارد تومان روی الوملک سرمایهگذاری کرد.مدیرعامل بیلدزآپ مبلغ نقدی این سرمایهگذاری را ۸ میلیارد تومان و مابقی آن را سرمایهگذاری غیرنقدی یا اسمارتمانی عنوان کرد.
محمد بروجردی مدیرعامل مرکز نواوری مهندسی و ساخت بیلدزآپ در نشست خبری رونمایی از قرارداد سرمایهگذاری بیلدزآپ و الوملک که همزمان با تولد ۴سالگی الوملک نیز بود گفت: شرکت کیسون و شناسا دو بال سرمایهگذاری روی بیلدزآپ هستند که تجربههای هر دو مجموعه در دو حوزه نوآوری و صنعت ساختمان به رشد بیلدزآپ در سالهای اخیر کمک کرده است.
بروجردی هدف این سرمایهگذاری را توجه ویژه بیلدزآپ به حوزه پراپتک و ترفیع مشکلات حوزه املاک اعلام کرد و توضیح داد: ناترازیهای مسکن در ایران باعث شده است حوزه پراپتک و فناوریهای مبتنی بر املاک اهمیت ویژهای در ایران پیدا کنند.پراپتکها کسبوکارهایی هستند که از فناوری برای برهمزدن فضای سنتی و بهبود خرید، اجاره، فروش، طراحی، ساخت و مدیریت املاک مسکونی و تجاری استفاده میکنند و ما هم بر این اساس بخشی از فعالیتهای خود را در بیلدزآپ روی حوزه پراپتک متمرکز کردهایم.
رضا سرخوش مدیرعامل شرکت فناوری اطلاعات کیسون (کیتکو) رییس هیات مدیره نوآوران کیسون و بیلدزآپ هم در ادامه به توجه کیسون و تجربه ۵۰ ساله این شرکت در حوزه ساخت و ساز املاک و مستغلات مهندسی و ساخت در عرصه های داخلی و بین المللی اشاره کرد و استفاده از نوآوریها و روشهای نوین مرتبط با مهندسی و ساختوساز را جدیترین رویکرد کیسون در سالهای اخیر برشمرد.
در ادامه امید صادقی مدیرعامل الوملک هم گفت: دروازه ورود الوملک به بازار مسکن کارشناسی و قیمت گذاری ملک بوده است و ما از سال ۱۴۰۰ قیمتگذاری آنلاین ملک را به طور جدی دنبال کردهایم. پراپتک در دنیا روندهای مهمی را پشت سر گذاشته است و ما همراه با این تغییرات پیش رفتهایم.
محمدصادق سبحانی مدیرعامل تریگآپ و عضو هیات مدیره بیلدزآپ هم از توجه این شتابدهنده به حوزه مسکن ساختمان صحبت کرد و سیدحمیدرضا علوی معاون سرمایهگذاری شناسا و نایب رییس هیات مدیره بیلدزآپ ایجاد نهادهای مشترک تخصصی و همسرمایهگذاریها را از عوامل توسعه اکوسیستم استارتآپی عنوان کرد.
در ادامه رویداد بروجردی در پاسخ به پیوست مبلغ این سرمایهگذاری را ۸۰ میلیارد ریال عنوان کرد و صادقی هم در پاسخ به پیوست که چگونه در شرایطی که دیوار و شیپور بارها مجبور به برداشتن قیمتها شدهاند و بازار املاک ایران تابع فرمول اقتصادی منسجمی نیست آنها چگونه میخواهند با هوش مصنوعی قیمتگذاری کنند گفت: از مرداد سال ۱۴۰۲ در کنار دیوار قیمتگذاری شفاف و مبتنی بر هوش مصنوعی را پیش بردهایم و حتی یک ماه به درخواست وزارت مسکن مجبور شدیم قیمتگذاری را غیرفعال کنیم اما پس از گفتوگو و تشریح اهدافمان ثابت شد که ما دقیقا میتوانیم در نقطه رفع آشفتگی بازار وارد شویم و آن را حل کنیم.
سرخوش هم در پاسخ به پیوست در رابطه با قانون جهش تولید دانشبنیان و انگیزه سرمایهگذاریهای کیسون در فضای استارتآپی از سال گذشته گفت: ما تا کنون از مزایای این قانون استفاده نکردهایم اما در کل تلاش ما این است که بیش از آنکه آورنده سرمایه نقدی برای استارتآپها باشیم اسمارت مانی در اختیارشان بگذاریم.