skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

بیلدزآپ ۸ میلیارد تومان روی الوملک سرمایه‌گذاری کرد

سمانه سمیع تحریریه

۱ آبان ۱۴۰۳

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

بیلدزآپ ۸ میلیارد تومان روی الوملک سرمایه‌گذاری کرد.مدیرعامل بیلدزآپ مبلغ نقدی این سرمایه‌گذاری را ۸ میلیارد تومان و مابقی آن را سرمایه‌گذاری غیرنقدی یا اسمارت‌مانی عنوان کرد.

محمد بروجردی مدیرعامل بیلدزآپ در نشست خبری رونمایی از قرارداد سرمایه‌گذاری بیلدزآپ و الوملک که همزمان با تولد ۴سالگی الوملک نیز بود گفت: شرکت کیسون و شناسا دو بال سرمایه‌گذاری روی بیلدزآپ هستند که تجربه‌های هر دو مجموعه به رشد بیلدزآپ در سال‌های اخیر کمک کرده است.

بروجردی هدف این سرمایه‌گذاری را توجه ویژه بیلدزآپ به حوزه پراپتک و ترفیع مشکلات حوزه املاک اعلام کرد و توضیح داد: ناترازی‌های مسکن در ایران باعث شده است حوزه پراپتک و فناوری‌های مبتنی بر املاک اهمیت ویژه‌ای در ایران پیدا کنند.پراپتک‌ها کسب‌وکارهایی هستند که از فناوری برای برهم‌زدن فضای سنتی و بهبود خرید، اجاره، فروش، طراحی، ساخت و مدیریت املاک مسکونی و تجاری استفاده می‌کنند و ما هم بر این اساس فعالیت‌های خود را در بیلدزآپ روی حوزه پراپتک متمرکز کرده‌ایم.

رضا سرخوش مدیرعامل شرکت فناوری اطلاعات کیسون (کیت‌کو) هم در ادامه به توجه کیسون و تجربه ۵۰ ساله این شرکت در حوزه ساخت و ساز املاک و مستغلات اشاره کرد و استفاده از نوآوری‌ها و روش‌های نوین مرتبط با مهندسی و ساخت‌وساز را جدی‌ترین رویکرد کیسون در سال‌‌های اخیر برشمرد.

در ادامه امید صادقی مدیرعامل الوملک هم گفت: دروازه ورود الوپیک به بازار مسکن کارشناسی و قیمت گذاری ملک بوده است و ما از سال ۱۴۰۰ قیمت‌گذاری آنلاین ملک را به طور جدی دنبال کرده‌ایم‌. پراپتک در دنیا روندهای مهمی را پشت سر گذاشته است و ما همراه با این تغییرات پیش رفته‌ایم.

محمدصادق سبحانی مدیرعامل تریگ‌آپ هم از توجه این شتابدهنده به حوزه مسکن صحبت کرد و سیدحمیدرضا علوی معاون سرمایه‌گذاری شناسا ایجاد نهادهای مشترک و هم‌سرمایه‌گذاری‌ها را از عوامل توسعه  اکوسیستم استارت‌آپی عنوان کرد.

در ادامه رویداد بروجردی در پاسخ به پیوست مبلغ این سرمایه‌گذاری را ۸۰ میلیارد ریال عنوان کرد و صادقی هم در پاسخ به پیوست که چگونه در شرایطی که دیوار و شیپور بارها مجبور به برداشتن قیمت‌ها شده‌اند و بازار املاک ایران تابع فرمول اقتصادی منسجمی نیست آنها چگونه می‌خواهند با هوش مصنوعی قیمت‌گذاری کنند گفت: از مرداد سال ۱۴۰۲ در کنار دیوار قیمت‌گذاری شفاف و مبتنی بر هوش مصنوعی را پیش برده‌ایم و حتی یک ماه به درخواست وزارت مسکن مجبور شدیم قیمت‌گذاری را غیرفعال کنیم اما پس از گفت‌وگو و تشریح اهدافمان ثابت شد که ما دقیقا می‌توانیم در نقطه رفع آشفتگی بازار وارد شویم و آن را حل کنیم.

سرخوش هم در پاسخ به پیوست در رابطه با قانون جهش تولید دانش‌بنیان و انگیزه سرمایه‌گذاری‌های کیسون در فضای استارت‌آپی از سال گذشته گفت: ما تا کنون از مزایای این قانون استفاده نکرده‌ایم اما در کل تلاش ما این است که بیش از آنکه آورنده سرمایه نقدی برای استارت‌آپ‌ها باشیم اسمارت مانی در اختیارشان بگذاریم.

https://pvst.ir/j9u
سمانه سمیعتحریریه

    همه‌چیز از یک مطلب به اسم «اسپایدرزن» که در دوره ارشدم نوشته بودم شروع شد. درحالی که ۱۰ سال کارمند آژانس هواپیمایی بودم در همان روزها احساس کردم چقدر نوشتن را دوست دارم. از دی ۹۸ با کار در آژانس روابط عمومی پرسش و تولید محتوا شروع کردم. بعد از مدتی نوشتن بخش شرکت‌گردی پیوست را به عهده گرفتم و حالا خبرنگار ثابت پیوستم و دقیقا اینجا و در همین نقطه احساس می‌کنم از اینکه به پیوست، پیوستم خوشحالم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو