ترامپ در اولین تماس با شی جینپینگ درمورد تیکتاک صحبت کرد
گزارشی از فایننشال تایمز میگوید دونالد ترامپ، رئيس جمهور منتخب آمریکا، اولین تماس خود را…
۲۹ دی ۱۴۰۳
۲۴ مهر ۱۴۰۳
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
پاول دوروف، بنیانگذار و مدیرعامل تلگرام، در کانال تلگرامی خود از راهاندازی قابلیت جدیدی خبر داده است که کسبوکارها از طریق آن میتوانند کدهای تایید مختلف را به صورت آنلاین برای کاربران خود ارسال کنند.
به گزارش پیوست، این قابلیت که Telegram Gateway نام دارد به کسبوکارها اجازه میدهد تا به جای استفاده از پیامک، کدهای تایید خود را از طریق این پلتفرم و تنها در ازای ۰.۰۱ دلار ارسال کنند. تلگرام مدعی است که این روش ارزانتر، سریعتر و امنتر از پیامکهای تایید سنتی است.
تلگرام میگوید با این سرمایهگذاری قصد دارد مخارج کسبوکارهایی که جمعا میلیاردها دلار برای ارسال کد تایید هزینه میکنند را کاهش دهد. براساس پست تلگرام دوروف، این پلتفرم به تنهایی حدود ۱۰ میلیون دلار در ماه برای ارسال کدهای تایید کاربران هزینه میکند.
به گفته دوروف از آنجایی که هزینه ارسال کدهای تایید به شکل بیسابقهای با این روش کاهش پیدا میکند، احتمال کسب درآمد چشمگیر از آن پایین است اما امیدوار است تا به این طرح به بهرهوری، کاشه هزینه و قیمتها در سراسر جهان کمک کند.
گفتنی است که با وجود ادعای تلگرام درمورد امنیت بالای روش نسبت به روش پیامکی، ارسال پیامهای حساس تایید هویت از طریق این پلتفرم میتواند برای برخی از شرکتها مشکلساز باشد و در صورت نفوذ هکرها به حساب کاربری فرد، امنیت حساب در جای دیگری نیز به مشکل میخورد.
همچنین با وجود مقرونبهصرفگی این روش در مقایسه با ارسال پیامکهای بینالمللی، همچنان قیمت آن با ارسال پیامک در مناطقی مثل کشور ما و برای استفاده داخلی قابل رقابت نیست.
پست وبلاگی تلگرام برای Gateway میگوید استفاده از این روش هزینه کسبوکارها را تا حدود ۵۰ برابر کاهش میدهد. به گفته این شرکت هزینه ارسال هر پیامک بینالمللی ممکن است در برخی مناطق تا نیم دلار افزایش یابد و در نتیجه قیمت ۰.۰۱ دلاری باعث کاهش پنجاه برابری هزینه کسبوکارها میشود و حتی دیگر اپلیکیشنهای رقیبی که چنین خدمتی را ارائه میکنند هم قیمت ۰.۰۹ دلاری را برای هر پیام در نظر گرفتهاند.
پلتفرم تایید هویت تلگرام همچنین دادههای دقیقی از تعداد پیامهای ارسال شده، خوانده شده و بودجه در اختیار کاربران میگذارد تا نرخ رشد کاربر و تبدیل را زیر نظر بگیرند.
کسبوکارها برای استفاده از این خدمت باید از API یا رابط برنامهنویسی Gateway استفاده کنند و شماره تلفنهای هدف خود را برای ارسال پیام فراهم کنند. تلگرام میگوید شمارههای ارائه شده باید متعلق به کاربرانی باشد که داوطلبانه این شماره را برای دریافت پیام تایید از طریق تلگرام در اختیار شرکت گذاشتهاند. همچنین این شمارهها همواره خصوصی باقی میمانند و در اختیار طرف دیگری قرار نخواهند گرفت.
با اینکه مدیرعامل تلگرام در گذشته نیز از این پلفترم به عنوان یکی از امنترین بسترهای تعامل یاد کرده است و در مواردی به شکلی گمراهکننده آن را پلتفرمی با رمزنگاری سرتاسری خوانده است، اما ارسال پیام در تلگرام در حالت عادی از محافظتهای پیشرفته از جمله رمزنگاری سرتاسری برخوردار نیست و این قابلیت تنها برای مکالمه در بخش سکرت چت فعال میشود.
با وجود اشاره دوروف به امنیت این روش در قیاس با راهکارهای سنتی، در این متن و پست وبلاگی شرکت اشارهای به نحوه حفظ امنیت پیامها نشده است.