skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

تشکیل کارزار رفع ممنوعیت وارادات گوشی آیفون؛ تلاش برای تحقق مطالبات

۱۸ مهر ۱۴۰۳

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

فعالان حوزه تکنولوژی در کارزار رفع ممنوعیت واردات گوشی ایفون اشاره کردند در صورتی که این طرح عملی بشود در ادامه احتمال ممنوعیت گوشی‌های ۶۰۰ دلار به بالا از سمت دولت نیز وجود دارد که این امر به استفاده از تولیدات داخلی توسط مردم تمرکز دارد. اهورا نیازی، اینفولوئنسر و فعال در حوزه تکنولوژی راه‌اندازی این دست از کارزارها را اقدام موثری در جهت مقابله با تصویب این طرح دانست.

به گزارش پیوست، جلال رشیدی کوچی، نماینده سابق مجلس درباره قانون ممنوعیت واردات آیفون گفت:  کمیسیون اصل ۹۰ مجلس، در ابتدا قانون ممنوع شدن واردات آیفون بدون اینکه در صحن علنی مجلس مطرح شود جهت مخالفت با خروج ارز برای اقلام غیرضروری، زندگی لوکس گرایی و مسائل امنیتی به تصویب رساند. این درحالی است که هیچ یک از این اهداف صورت نگرفت و تنها به شکل غیرقانونی واردات این اقلام انجام شد. این موضوع باعث شد به شکل غیر رسمی و غیرقانونی واردات صورت بگیرد و هیچ داده رسمی از خروج ارز در دست دولت نباشد.

او همچنین گفت: تعداد محدودی از افراد از این داستان سود می‌برند و سعی دارند با امنیتی کردن مساله آیفون همچنان مانع از رفع ممنوعیت واردات گوشی‌های آیفون شوند. با مطرح کردن این موضوع توسط نماینده مجلس که استفاده از ایفون مثل فاجعه لبنان برای کشور خواهد شد و سبب اختلال امنیت کشور می‌شود. در نهایت این موضوع قدرت نمایندگان مردمی را کم می‌کند. درحالی که لغو این قانون با دستور وزیر صمت امکان‌پذیر خواهد شد، اما ۱۰  نفری که این قانون را تصویب کردند به اندازه کافی با موازین قدرت‌شان مانع از این کار می‌شوند.

کوچی در پاسخ به سوال پیوست در ارتباط با نقش و تاثیرگذاری این کارزارها گفت: این کارزارها و مطالبه‌گری‌ها برای کمک به رئیس جمهور است. پزشکیان به عنوان رئیس شورای عالی فضای مجازی و رئیس شورای عالی امنیت توانایی رفع فیلتر و رفع منع واردات آیفون را دارد.

اهورا نیازی، اینفلوئنسر و فعال حوزه تکنولوژی راه‌اندازی کارزارهای اینچنینی را موثر خواند و درباره تاثیر آن گفت: ما نباید در این مسیر ناامید بشویم. باید به مطالباتمان با همین کارزارها ادامه بدهیم.

او اشاره داشت که هرچند بیشتر اینفلوئنسرها این دغدغه را ندارند که بخواهند درباره این موضوع اطلاع‌رسانی کنند و درآمد و فعالیتی که در بستر شبکه‌های مجازی دارند هم برایشان مهم است اما نیازی تداوم و در پیش گرفتن عامل مهم و موثری در برابر به نتیجه رسیدن مطالبات و همچنین رفع فیلترینگ دانست.

https://pvst.ir/j5e

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو