skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

عضو کمیته ارتباطات مجلس شورای اسلامی:

قوانین باید متناسب با مسائل به‌روز شود

بهناز توحیدی نویسنده میهمان

۶ اسفند ۱۳۹۶

زمان مطالعه : ۹ دقیقه

شماره ۵۵

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۴ اسفند ۱۴۰۰

نام حمیده زرآبادی برای نخستین بار در مخالفت از محمدجواد آذری جهرمی وزیر معرفی‌شده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مطرح شد. زرآبادی توانسته بود پس از ۹ دوره مجلس در مجلس دهم به کمیته مردانه ارتباطات وارد شود. حالا یک سال و نیم از عمر کمیته ارتباطات مجلس دهم گذشته است. سال ۹۶ نیز در حوزه فناوری اطلاعات اتفاق‌های بی‌شماری رخ داده است؛ رجیستری، فیلترینگ و حال که به آخر سال رسیده‌ایم بحث بودجه بسیار داغ است. با حمیده زرآبادی در خصوص این اتفاقات و عملکرد کمیته ارتباطات در حوزه فناوری اطلاعات گفت‌وگویی کرده‌ایم که در ادامه می‌خوانید:

موضوع بودجه این روزها بسیار پرمناقشه است و پیش از بررسی آن توسط مجلس نیز اختلاف نظرهای بسیاری بر سر آن وجود داشت. بودجه بخش فناوری اطلاعات امسال را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ در حوزه فناوری اطلاعات دغدغه‌ها و نیازهایی وجود دارد که باید برطرف شود. برای رفع این مشکلات نیز بودجه‌ و اعتباراتی تخصیص یافته است. البته تنگناهایی در مورد کل بودجه وجود دارد، اما به نظر می‌رسد اعتبارات تخصیص‌یافته در حوزه فناوری اطلاعات با کمبود مواجه نیست. با این حال در این حوزه چگونگی مدیریت مصرف این اعتبارات از اهمیت زیادی برخوردار است. متاسفانه ما در مدیریت خوب عمل نکردیم. امیدوارم در سال ۹۷ مدیریت مصرف بودجه به خوبی صورت گیرد و اعتبارات در این حوزه به بهترین نحوه هزینه شوند. یکی از مشکلاتی که بودجه ۹۶ و بودجه ۹۷ با آن روبه‌رو بوده‌اند ردیف بودجه‌های متفرقه فناوری اطلاعات است که کار نظارت را مشکل می‌کند. این ردیف متفرقه را در قالب ردیف مشخص قرار نداده‌اید؟ همه ردیف‌های بودجه حسابرسی می‌شوند. جزئیات مصارف آنها را می‌توانیم از دیوان محاسبات درخواست کنیم. نکته دیگری در این زمینه وجود دارد بحث بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد کار مثبتی است که دولت در سال ۹۷ قصد انجام آن را دارد. البته این‌طور نیست که بگوییم در بودجه ۹۷ درصد قابل توجهی از بودجه مبتنی بر عملکرد است. اما در آغاز راه هستیم. آنچه مد نظر شماست انضباط مالی و شفافیت در اعتباراتی است که به هر دستگاه تعلق می‌گیرد. اگر بتوانیم بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد را به واقع عملیاتی کنیم، در حوزه فناوری اطلاعات نیز انضباط ایجاد می‌شود. بحث بعدی در مورد پیام‌رسان‌های داخلی است که در روزهایی که تلگرام فیلتر بود به موضوع مورد مناقشه‌ای بدل شد. به نظر شما چگونه می‌توان مردم را به استفاده از شبکه‌های اجتماعی داخلی ترغیب کرد؟ امنیت اطلاعات کاربران در این شبکه‌ها باید تضمین شود و...

شما وارد سایت نشده‌اید. برای خواندن ادامه مطلب و ۵ مطلب دیگر از ماهنامه پیوست به صورت رایگان باید عضو سایت شوید.

وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

این مطلب در شماره ۵۵ پیوست منتشر شده است.

ماهنامه ۵۵ پیوست
دانلود نسخه PDF
http://pvst.ir/2p4
بهناز توحیدینویسنده میهمان

    سال ۸۷ به امید تغییرات بسیار در جامعه‌ام رشته علوم ارتباطات شاخه روزنامه‌نگاری را برگزیدم. به صورت پراکنده در همشهری و مجله فرهنگ وسینما می‌نوشتم. اما همواره فکر و ذکر منِ تازه‌کار پیرامون مسائل اجتماعی و سیاسی می‌گذشت. تا اینکه سال ۹۵ وارد پیوست شدم و به واسطه پیوست پا به دنیای بیکران فناوری گذاشتم و عاشقش شدم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو