نسل آینده POSها، دستگاههای هوشمندی با امکاناتی فراتر از پرداخت هستند
نسل آینده پایانههای پرداخت الکترونیکی بانکی شامل دستگاههای هوشمندی خواهند بود که امکاناتی فراتر از…
۴ آذر ۱۴۰۳
شماره سوم دوماهنامه بانا با محور رقابت نهادهای مرتبط به دولت با بخش خصوصی توسط مرکز مطالعات توسعه و رقابت منتشر شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات توسعه و رقابت، شماره سوم، به طور ویژه بر حالاتی تمرکز دارد که یک دستگاه دولتی یا شرکت منتفع از امکانات دولتی و عمومی به رقابت با بخش خصوصی میپردازد. در این شماره ضمن بررسی اقتصادی موضوع به ظرفیتهای قانونی موجود در کشور برای محدود کردن این رویهها پرداخته شده است. همچنین تحلیلی همراه با جزئیات از پرونده اسنپ-تپسی در ماجرای هزار سیمکارت در این شماره آمده است.
از مقالات منتشر شده در این دو ماهنامه میتوان به هم نوایی رقابت و دموکراسی، مرکز مطالعات توسعه و رقابت در پرونده اسنپ -تپسی، بررسی رویه شورای رقابت در آرا مربوط به کمک های دولتی، تنظیم گری رقابت در در حیطه کمک های دولتی در ایران و چارچوب قیمت گذاری 3c اشاره کرد.
تنظیم گری ناکارآمد و چالشهای اخذ مجوز کسب و کار رویه های ضدرقابتی توسط برخی از شرکتها و رقبا در بخش خصوصی و دولتی؛ پیچیدگیهای طراحی بازار و مدل قیمت گذاری و نهایتا کمبود دانش تخصصی حقوقی در حوزههای اقتصادی و بالعکس از دلایل اصلی تاسیس مرکز مطالعات توسعه و رقابت بوده است. مسائل حوزه دعاوی مرتبط با رقابت و انحصارگرایی جمع آوری اسناد و شواهد در زمینه حقوق اقتصادی تا مدلهای متنوع و پیچیده ی قیمت گذاری کالا و خدمات نیازمند تخصصهایی فراتر از توانایی های یک فرد یا حتی یک مجموعه حقوقی یا اقتصادی صرف هستند و ما مفتخریم که مجموعهای از افراد با تخصصهای مختلف بین رشته ای از دانشگاههای برتر ایران را در کنار یکدیگر جمع کرده ایم.
شماره سوم این دو ماهنامه در سایت مرکز مطالعات توسعه و رقابت برای دانلود قرار دارد.