skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

معاون وزارت علوم: ورود زودهنگام دانشجویان به حوزه‌های نوآوری، به رشد اکوسیستم کمک می‌کند

۷ مرداد ۱۴۰۳

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم معتقد است، سن ورود جوانان به اکوسیستم نوآوری باید کاهش پیدا کند زیرا ورود زودهنگام جوانان و دانشجویان به حوزه نوآوری، به رشد اکوسیستم کمک می‌کند.

به گزارش پیوست، در آیین اختتامیه اولین دوره رقابت دانشجویی نوآوری اجتماعی (جانا)، حسین کلانتری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم درباره تاثیر جوانان در اکوسیستم نوآوری و اهمیت توجه به این حوزه از سمت وزارت علوم گفت: اهمیت فعالیت دانشجویی یک فرصت دارد و باید به رشد آنها کمک کرد.

به گفته کلانتری، ورود زود به هنگام‌تر دانشجویان به زیست بوم نوآوری می‌تواند به رشد اکوسیستم کمک کند. او ادامه داد: سن ورود به اکوسیستم باید کاهش پیدا کند تا دانشگاه و افراد از این اتفاق منتفع شوند. دانشگاه باید زمینه رشد را فراهم کند تا ایده‌پردازی و پیشرفت ادامه‌دار باشد؛ زیرا تقویت روح خلاقیت و نوآوری باید از سنین کودکی در افراد فعال شود.
در ادامه، محمدمهدی جعفری، دبیرکل جایزه جانا با تاکید بر اصلی‌ترین چالش‌های امروز کشور توضیح داد: چالش اجتماعی، اصلی‌ترین چالش امروز کشور است، به شکلی که اگر این چالش‌ها مرتفع شوند سایر چالش‌ها نیز رفع می‌شود.

دبیر کل جایزه جانا با اشاره به راه‌اندازی باشگاه نوآوری اجتماعی ادامه داد: در این باشگاه همه فعالان حوزه اکوسیستم اجتماعی  عضو هستند تا با ارتقای توانمندی‌های خود، اقدام به رفع مشکلات اجتماعی کشور از طریق نوآوری‌ کنند. برنامه داریم رویداد رقابت دانشجویی نوآوری دانشجویی را به طور سالانه برگزار کنیم.

به گفته جعفری، اکوسیستم اجتماعی کشور یک اکوسیستم خسته است و نیاز به دمیده شدن روح جدید در اکوسیستم اجتماعی دارد و جایزه نوآوری اجتماعی یا جانا به دنبال این هدف است.

در ادامه رویداد، مریم کیا، دبیر رقابت دانشجویی نوآوری اجتماعی در این باره توضیح داد: ما در رویداد رقابت دانشجویی نوآوری اجتماعی سعی کردیم جوانان مستعد را شناسایی کنیم و با معرفی آنها به بازیگران زیست‌بوم توسعه فناوری از آنها حمایت کنیم.

کیا با اشاره به دوره‌های آموزشی این رقابت افزود: ۸۰ ساعت مشاوره، ۴۰ساعت کارگاه آموزشی از برنامه‌های اختتامیه رقابت دانشجویی نوآوری اجتماعی بود. امروز ۱۲ تیم منتخب در برابر داوران از ایده های خود دفاع کردند.

گفته می‌شود آغاز برگزاری این رویداد از ۲۶ آذر بود. در این رویداد از سوی ۸۰۰ تیم ایده بیش از ۳۵۰ طرح ارسال شده بود.

https://pvst.ir/ii2

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو