skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

۳۲ درصد کارکنان صنعت مالی ایران از هوش مصنوعی هراس دارند

سمانه سمیع تحریریه

۳ مرداد ۱۴۰۳

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

رصدخانه فناوری‌های نوین مالی سپهر در گزارشی که به وضعیت هوش مصنوعی در صنعت مالی ایران پرداخته، اعلام کرده است ۳۲ درصد کارکنان نهادهای صنعت مالی ایران از ابتکارات هوش‌مصنوعی احساس ترس و نگرانی بالایی دارند.

به گزارش پیوست، رصدخانه فناوری‌های نوین مالی سپهر وابسته به گروه مالی سپهر صادرات در گزارشی به وضعیت هوش مصنوعی در صنعت مالی ایران پرداخته است.

در این گزارش چهارگونه بازیگر صنعت مالی ایران تحول‌آفرینان، دنبال‌کنندگان، جاماندگان و تازه‌واردان معرفی شده‌اند. در بخشی از این گزارش آمده است وضعیت هوش مصنوعی در صنعت مالی ایران حاکی از آن است که مدیران و رهبران نهادهای مالی به سمت هوش مصنوعی در حرکت هستنداما همچنان وضعیت کنونی سرمایه‌گذاری در این حوزه با وضعیت مطلوب جهانی فاصله دارد اما چشم انداز و برنامه‌های ۵ سال آتی نشان از سرعت رشد بالای سرمایه گذاری در هوش مصنوعی را دارد.
طبق این گزارش در خصوص دستاوردهای اکتساب شده از انجام پروژه‌های هوش مصنوعی ساخت محصولات و خدمات جدید، تهییج نوآوری و توانمند کردن مدل های کسب و کار جدید ۳ اولویت اصلی مدیران ایرانی است.

در ادامه این گزارش آمده است نزدیک به دو سوم  مدیران و رهبران مالی جهان در واکنش به هوش مصنوعی احساس هیجان را در بالاترین جایگاه قرار داده‌اند و در بررسی احساس مدیران و رهبران مالی ایران نسبت به هوش مصنوعی نیز احساس هیجان ۸۶ درصد شیفتگی ۷۶ درصد و نااطمینانی ۷۱ درصد بیشترین واکنش را در برداشته است و در مقایسه با آمارهای جهانی نزدیکی معناداری را نشان می‌دهد.

این گزارش همچنین نشان می‌دهد بسیاری از شرکت ها در مراحل ابتدایی سرمایه گذاری در حوزه هوش مصنوعی هستند و ۳۱ درصد از آنها تنها ۱ یا ۲ پروژه اتمام یافته داشته و کمتر از ۱۵ درصد بیش از ۳ پروژه اتمام یافته در سازمان خود دارند و ۳۲ درصد کارکنان نهادهای صنعت مالی ایران از ابتکارات هوش‌مصنوعی احساس ترس و نگرانی بالایی دارند.

همچنین ریسک‌های مرتبط با حاکمیت، ثبات مالی و ریسک‌های مرتبط با داده نیز از چالش‌های جدی این حوزه عنوان شده است.

در ادامه آمده است بر اساس نظرسنجی انجام شده کمتر از ۱۰ درصد از نهادهای صنعت مالی ایران دارای برنامه تدوین شده برای تطابق و بکارگیری هوش مصنوعی هستند.

گزارش کامل رصدخانه فناوری‌های نوین مالی سپهر

https://pvst.ir/iha
سمانه سمیعتحریریه

    همه‌چیز از یک مطلب به اسم «اسپایدرزن» که در دوره ارشدم نوشته بودم شروع شد. درحالی که ۱۰ سال کارمند آژانس هواپیمایی بودم در همان روزها احساس کردم چقدر نوشتن را دوست دارم. از دی ۹۸ با کار در آژانس روابط عمومی پرسش و تولید محتوا شروع کردم. بعد از مدتی نوشتن بخش شرکت‌گردی پیوست را به عهده گرفتم و حالا خبرنگار ثابت پیوستم و دقیقا اینجا و در همین نقطه احساس می‌کنم از اینکه به پیوست، پیوستم خوشحالم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو