استفاده از کارتخوان برای مودیان معاف از صدور صورتحساب الکترونیکی الزامی شد
مودیانی که از معافیت مالیاتی صدور صورتحساب الکترونیکی استفاده میکنند باید نسبت به نصب و…
۲۹ دی ۱۴۰۳
۳۱ تیر ۱۴۰۳
زمان مطالعه : ۶ دقیقه
مدیرعامل تپسی خبر از تشکیل گروه تپسی داد. مصطفی سید حسینی دست پر به اولین نشست خبری خود پس از نشستن روی صندلی مدیرعاملی آمده بود. در شرایطی که مدیران مختلف کسب و کاری گروه گلرنگ او را برای این نشست همراهی میکردند خبر از تبدیل تپسی به سوپراپلیکیشن داد. سوپراپلیکیشنی که از فردا یکم مرداد ۱۴۰۳ به صورت رسمی فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.
به گزارش پیوست، مصطفی سیدحسینی در نشست خبری تپسی خبر از تشکیل گروه تپسی داد و گفت سوپر اپلیکیشن تپسی از فردا یکم مرداد ۱۴۰۳ به طور رسمی فعالیت خود را آغاز میکند. سرویسهای جدید سوپر اپلیکیشن تپسی در بخش سفارش غذا، خرید فروشگاهی و سوپرمارکت است.
او در این باره توضیح داد: اُفود به زودی تغییر برند میدهد و تبدیل به تپسی فود میشود، کار افود با مشهد آغاز خواهد شد و تا پایان تابستان به تهران میرسد. او ادامه داد: در پی تغییراتی که در حال انجام آن هستیم برند دارتیل نیز به زودی تبدیل به تپسی شاپ خواهد شد و به سوپراپ افزوده میشود.در مرحله نخست سرویسهای سفارش غذا و سوپرمارکت برای بخشی از کاربران در دسترس خواهد بود و پله پله اکالا نیز ریبرند خواهد شد.
سیدحسینی در ابتدای ارائه خود به مختصری از تاریخچه فعالیتهای تپسی پرداخت و افزود: تپسی از سال ۹۵ با تغییر در بیزینس مدل تاکسیهای سنتی آغاز به کار کرد و با رگوله(قانونمند) کردن این کسب و کار به یکی از پایهگذاران تاکسیهای اینترنتی در ایران تبدیل شد. ورود به بورس و نوآوریهای این تیم، گروه صنعتی گلرنگ را به خرید این مجموعه ترغیب کرد.
در ادامه سیدحسینی توضیحات بیشتری درباره ورود گلرنگ به این مجموعه داد و گفت: اگر به تاریخچه فعالیتهای گلرنگ نیز نگاهی بیندازیم همیشه شواهدی از تلاش برای نزدیک شدن به مشتری و ورود به خردهفروشی و توزیع دیده میشود. پشتیبانی در تامین، پشتیبانی در عملیات و پشتیبانی در تقاضا بخشهایی بود که به جد آن را دنبال کردیم و سرمایهگذاری در زیرساختها و لجستیک و خرید تپسی و الوپیک نیز در همین راستا و تکمیل زنجیره ارزشمان بود. علاوه بر اینکه تپسی ویژگیهای خاصی مثل تیم متخصص و قوی، هوش مصنوعی مقیاس پذیر، زیرساخت فنی و مناسبی داشت که برای رسیدن به اهدافمان مناسب بود و ورود گلرنگ در تپسی به همین دلایل بود.
حسینی در ادامه تپسی، اکالا، افود، دارتیل، الوپیک، زپاکسپرس و موتوپیک تپسی را چرخه پلتفرمی کسب و کارهای گلرنگ دانست و تشریح کرد: هدف از رونمایی جدید از هویت گروه تپسی ایجاد همافزایی و رسیدن به مجموعه یکپارچهای از کسب و کارها بوده است. راهبری، نظارت کنترل و کمک به تسهیلگری، یکپارچه کردن کسب و کارهای پلتفرمی زیر چتر واحد، تسریع در رسیدن به اهداف گروه در بازار کسب و کارهای پلتفرمی، استفاده از همافزایی شرکتهای این حوزه برای توسعه نیز بخش دیگری از اهدافی است که ما در این باره دنبال میکنیم.
مدیرعامل تپسی در ادامه زپ، الوپیک و موتوپیک را از مهمترین اهرمهای لجستیک این گروه دانست و گفت: سعی کردهایم در تمام بخشهای مهم بازیگری در بازار داشته باشیم. فیلمنت حوزه سرگرمی، تارا بخش اعتباری، اوزون اتصال به کسب و کارهای آفلاین و شب بحث اقامتگاهها را در گروه تامین میکند.
او برنامههای آینده این گروه را رشد دوبرابری درآمد شرکت، گسترش بازارهای جدید از طریق ارائه سرویسهای اقتصادی، تمرکز بر توسعه سرویس پیک و گاراژ و خلق ارزش برای کاربران تپسی از طریق ارتباط بین کسب و کارهای آنلاین و آفلاین عنوان کرد و گفت رشد تاکسی اینترنتی تپسی به موازات رشد همه بخشها در حال پیگیری است و در تلاشیم سهم بازار تاکسیهای اینترنتی در تپسی را سریعتر بیشتر کنیم.
سیدحسینی درباره اکالا نیز گفت: اکالا لیدر بازار سوپرمارکت است و با ملاحظات بیشتری انتقال آن به تپسی دنبال میشود.
او همچنین در بخش پرسش و پاسخ خبرنگاران در پاسخ به پیوست در زمینه ورود افود به بازار تهران نیز گفت از پایان تابستان وارد تهران خواهیم شد هماکنون ۲ هفته است که جذب وندور آغاز شدهاست.به سختیهای این بازار و رقابت و شرایطی که رقیب خود ایجاد کرده مطلع هستیم. شرایط فعلی نتیجه اتفاقاتی بوده است که در سالهای اخیر رخ داده است و اگز از ابتدا رقابت به شکل درست انجام میشد، بازار شکل انحصاری به خود نمیگرفت. ما برای مقابله با قراردادهای خاص رقیبمان با رستورانها از همه امکانات قانونی خود استفاده میکنیم و موانع راه را برمیداریم.
حسینی همچنین در پاسخ به سوال گرفتن سهم بازار رقبایی مثل دیجیکالا در برابر دارتیل توضیح داد: مسیر سخت است. به جز بخش گروسری در بقیه بخشها سهم قابل توجهی نداریم. در ابتدا بیزینسمدل دارتیل شبیه دیجیکالا بود اما حالا تمرکز تپسیشاپ را روی تحویل سریع سفارشها از طریق تامینکنندگان محلی گذاشتهایم تا ظرف دو ساعت سفارش را تحویل دهیم.
مدیرعامل تپسی در مورد شیوه سهم گرفتن از رقیب در بخش تاکسی اینترنتی نیز گفت:در سال گذشته به سبب محدودیتهای مالی نرخ تحقق سفارشها (fulfillment rate) خوب نبود اما حالا به سطح رقیب رسیدهایم، ولی برای رسیدن به سهم بازار بالای ۳۰ درصد، استراتژیهای روشنی پیش رو داریم.
سیدحسینی همچنین در پاسخ به پیوست در مورد سهم از بازار در بخش تاکسی اینترنتی در مقایسه با اسنپ گفت: ما وقتی دادههای اسنپ را با دادههای خودمان مقایسه میکنیم متوجه میشویم که دادهها زیاد با دادههای ما هماهنگ نیست، ما میدانیم سهم خودمان در تاکسی اینترنتی طی این دوره ۲ برابر شدهاست اما باز رقبیب از افزایش سهم بازار صحبت میکند.
سیدحسینی همچنین در پاسخ به سوالی درباره افزایش سرمایه تپسی نیز اعلام کرد: از ۲۴۰ میلیارد تومانی به افزایش سرمایه دو همتی رسیدهایم تا محدودیتهای گذشته را جبران کرده و تغییراتی که برای آن برنامهریزی کردهایم را رقم بزنیم.
نگین انصاری معاون حقوقی تپسی هم در پاسخ به پیوست درباره برگشت گزینه عجله دارم و عجله ندارم گفت: اینها به دستور مراجع قضایی از پلتفرم حذف شد و تا دستور صریح از مراجع قضایی به دست ما نرسد نمیتوانیم آنها را به پلتفرم بازگردانیم.اما در حال پیگیری موضوع هستیم.
حسینی همچنین در زمینه اپلیکیشنهای نابالغ مثل دارتیل و اضافه شدن آن به تپسی گفت: سیاستهاو نگاهمان به دارتیل عوض شده است و هر اپی در ابتدا با مشکلات زیادی روبرو است. اما قطعا پس از تغییرات لازم این کار انجام خواهد شد.
سیدحسینی همچنین درباره سرویس تپسی مدرسه گفت در سال جاری هیچ برنامهای روی فعال کردن سرویس مدرسه نداریم. سید حسینی در زمینه افشای دادهها در تپسی هم توضیح داد: از ابتدای حضورم به طور جد با بخش فنی این موضوع را پیگیری کردهایم و چند گواهینامه مهم در این باره اخذ کردهایم.
مدیرعامل تپسی همچنین درباره تپسیفای توضیح داد: تپسیفای برای جذب سرمایههای خرد راهاندازی شد و تیم توسعه این محصول بر این عقیده بودند که ابتدا سرویس را راهاندازی کنند و سپس مجوز دریافت کنند که در نهایت این اتفاق رخ نداد و محصول مجوز لازم را برای فعالیت اخذ نکرد.
مدیرعامل تپسی همچنین درباره نقش موازی تارا و بخش اعتباری تپسی گفت: تارا قرار نیست نقش اسنپپی را برای تپسی ایفا کند، تامین مالی سرویس اعتباری تپسی از سوی تارا انجام میشود اما ما فقط از سرویسهایی که تارا توسعه میدهد استفاده میکنیم و تصمیمی برای ورود به صورت مستقیم در حوزه حوزه مالی و اعتبار نداریم.
با سلام. من ۱۲ دی ۱۴۰۳ اولین سفارش تپسی فود دادم. بعد از ۲ ساعت و ۵ بار تماس با پشتیبانی، آخر سر سفارش رو لغو کردند. به نظرم فرایندهای دو اپلیکیشن اسنپ و تپسی هم کلی فرق داره چون پشتیبانی اسنپ پیگیری می کنه و با کاربر هم تماس می گیره و نتیجه رو اعلام می کنه. بدون جانب داری، فعلا بهتره تپسی به اصلاح فرایندهاش رسیدگی و تمکرکز کنه. کلا سیستم تپسی هنوز خیلی کار داره و نابالغه. عدم تحویل غذا رو تا حالا تجربه نکرده بودم. با این تفاسیر ریسک سفارش به تپسی فود زیاده و تضمینی برای دریافت سفارش نداره. اگر اعصابتون می کشه، بهشون سفارش بدین. پشتیبانی هم کلا کاری ازش برنمیاد. فعلا گول تخفیفها رو نخورید.