مقالات و پایاننامههای کلان پیکره ترگمان گسترش پیدا کرد
صفحه توییتری ترگمان «سایت ترجمه فارسی زبان» از اضافه شدن تعداد مقالات و پایاننامه و…
۱۳ آبان ۱۴۰۳
۲۲ خرداد ۱۴۰۳
زمان مطالعه : ۴ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
سعید شمسینژاد مدیر عامل بانک قرض الحسنه مهر ایران خبر از وام ۹۰۰ میلیون تومانی برای کسب و کارهای دانشبنیان داد و گفت این بانک آماده همکاری با استارتآپهای حوزه فینتک است و در جهت افزایش کیفیت در امر تسهیلات و فراگیری مالی دادههای خود را در اختیار استارتآپهای فعال و قانونمند این حوزه میگذارد.
به گزارش پیوست، سعید شمسینژاد مدیر عامل بانک قرض الحسنه مهر ایران در نخستین رویداد مرکز نوآوری این بانک اعلام کرد: در سه سال اخیر منابع بانک قرض الحسنه مهر ایران از ۷۰ همت به ۲۹۰ همت افزایش پیدا کرده است و مشتریان این بانک از ۱۰ میلیون به ۱۸ میلیون نفر رسیدهاند.
او در این باره توضیح داد: تعداد تسهیلات بانک قرض الحسنه مهر ایران حالا به بیش از ۳ میلیون فقره رسیده است و تاکید کرد که این اتفاق موفقیتآمیز ثمره دولت سیزدهم بوده است که با همکاری وزارت اقتصاد و دولت این مهم را امکانپذیر کردهاند.
طبق گفته شمسینژاد همچنین مبلغ تسهیلات این بانک از ۶۰ همت به ۲۱۴ همت رسیده است و آنها از رتبه ۱۵ در شبکه بانکی کشور (شاپرک) به رتبه ۵ دست یافتهاند. شمسینژاد در این باره افزود: به صورت میانگین بیش از ۷.۸ درصد منابع استانها نزد ماست و هدف غایی ما این است که ۵۰ میلیون ایرانی عضو بانک قرضالحسنه مهر شوند و ۵۰ میلیون کارت بانکی ما در اختیار جامعه ایرانی باشد.
او همچنین در زمینه موضوع شرعی بودن وامها و اهمیت این موضوع در بانک قرضالحسنه مهر گفت: ما در این باره با مراجع تقلید شیعه و سنی مشورت کردیم و تمام اصول بانک را با توجه بر این مبنا، قرار دادیم.
شمسینژاد همچنین در زمینه همکاری با استارتآپها در این بانک توضیح داد: انبوهی از اطلاعات دقیق بانکی در اختیار ماست و ما میتوانیم آن را در اختیار فینتکیهای فعال این حوزه قرار دهیم و این یکی از دلایل مهمی است که در مرکز نوآوری آن را دنبال میکنیم.
او همچنین ادامه داد: در ابتدا تنها میتوانستیم به افراد حقیقی، تسهیلات قرضالحسنه بدهیم اما با مصوبهای که از بانک مرکزی گرفتیم تا کنون به ۷۰۰ شرکت دانش بنیان تسهیلات پرداخت کردهایم. سقف این وام ابتدا ۵۰۰ میلیون، سپس ۷۵۰ میلیون و حالا به ۹۰۰ میلیون تومان رسیده است.
شمسینژاد همچنین درباره تمرکز بانک قرضالحسنه مهر روی بانکداری اجتماعی نیز توضیح داد: رویکرد ما هرگز نگاه سودآوری صرف نبوده است و ما هدف توسعه کسب و کار و تحول در ساختار شبکه بانکی کشور را دنبال میکنیم.
در بخش دیگری از این رویداد هم علی مجیدی مدیر مرکز نوآوری بانک قرضالحسنه مهر راجع به فعالیتهای این مرکز توضیحات بیشتری ارائه کرد و افزود: نیاز به نوآوری در محصول، فرآیند و مدل کسب و کار باعث شد ما به ایجاد مرکز نوآوری روی بیاوریم. ما هرگز نگاه مالکیتی به ایدهها نداشتهایم و هدف ما
بحث فراگیری مالی است. حدود ۵۳۰ شعبه داریم که عمده این شعب در شهرستان بوده است.
در بخش دیگری از این نشست حمیدرضا توسلی سبزوار در ارائهای به موضوع فرابانک مهر پرداخت و آن را محور توسعه زیست بوم دیجیتالی قرض الحسنه دانست و توضیح داد که آنها در بانک قرضالحسنه مهر سبک زندگی افراد را هدف قرار دادهاند تا از طریق تسهیلات بدون بهره بتوانند در این مسیر به جامعه کمک کنند.
رضا قرائی پور نیز در ارائهای دیگر به موضوع ترویج و توسعه فرهنگ قرضالحسنه پرداخت و گفت ما میخواستیم رهبر بازار قرضالحسنه ایران باشیم و خوشبختانه تا کنون این اتفاق افتاده است. او همچنین کیوبانک را فرا بانک قرضالحسنه مهر ایران برشمرد و گفت: تا کنون حدود ۴ میلیون فقره وام قرضالحسنه در کشور توسط بانک ما پرداخت شده است و با اینکه تمرکز ما در تهران نبوده است اما توانستهایم سهم خوبی از این بازار را به دست بیاوریم.
علی مجیدی و محمد امین صمیمی در ارائهای مشترک به موضوع بانکداری اجتماعی، مسئولیت اجتماعی و نوآوری اجتماعی پرداختند و شبکه سازی و دریافت ایدهها در این باره را از مهمترین اهداف رویداد نو برشمردند.