سرمایهگذاری جسورانه یا ریسکپذیر(VC) چیست؟
سرمایهگذاری جسورانه یا ریسکپذیر(Venture Capital)، نوعی از سرمایهگذاری است که فرد با سرمایهگذاری مستقیم در استارتآپها…
۲۰ مهر ۱۴۰۳
۲۱ خرداد ۱۴۰۳
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۲۲ خرداد ۱۴۰۳
حقوق ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان بیشترین درصد حقوق درخواستی کارجویان نمایشگاههای کار بوده است و تعیین تکلیف رزومهها پس از نمایشگاه از مهمترین دغدغه کارجویان در نمایشگاههای کار عنوان شده است.
به گزارش پیوست، پویان دلاوری دبیر اجرایی نمایشگاه کار با مروری بر گزارش نمایشگاه کار سال ۱۴۰۲ گفت: هم در نمایشگاه کار شریف و هم نمایشگاه کار ایران حقوق درخواستی ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان بیشترین درصد تقاضای کاربران را به خود اختصاص داده بود.
دلاوری در ارتباط با نمایشگاه کار شریف ادامه داد: خانمها ۴۷ درصد و آقایان ۵۳درصد درخواستهای شغلی را به خود اختصاص داده بودند و سی درصد افراد بدون سابقهکاری بودند.
۱۷درصد حقوق درخواستیها نمایشگاه کار شریف بین ۱۵ تا ۲۰ میلیون بود. او همچنین در رابطه با تعیین وضعیت رزومهها نیز اعلام کرد: ما از شرکتها خواسته بودیم در تعیین وضعیت رزومهها به شدت دقت کرده و آن را جدی بگیرند و حتی این نکته را یاداور شدیم که اگر این موضوع را نادیده بگیرند بد برندینگ هم اتفاق میفتد.
۱۹ شرکت در نمایشگاه کار شریف شرکت کردند و ۸۶ نفر نیرو تا امروز از طریق این نمایشگاه در این شرکتها استخدام شدهاند.
دلاوری در ادامه گرچه استخدام را یکی از اهدف کلی سازمانها از حضور نمایشگاه برشمرد اما توضیح داد: حضور در این فرآیند هشتاد درصد به برندکارفرمایی و ۲۰ درصد به جذب استخدام کمک میکند. یعنی در واقع رفتار و نحوه برخورد برندها با کارجوها نکته بسیار مهمی است تا این تصویر در ذهن کارجوها شکل نگیرد که این کار نمایشی بوده و آورده مفیدی نداشته است.
در نهایت دیجیکالا رتبه اول برندکارفرمایی در میان کارجویان را به خود اختصاص داد و پس از آن توسن و داریا همزمان رتبه دوم و همکاران سیستم رتبه سوم را به خود اختصاص دادند.
دلاوری همچنین درباره نمایشگاه کار ایران نیز توضیح داد نزدیک به ۷۰ سازمان در این نمایشگاه حاضر شدند و بیش ۱۸۰۰ موقعیت شغلی در این نمایشگاه تعریف شده بود و بیش از ۲۰ هزار بازدید کننده از آن دیدن کردند و ۷۵هزار رزومه تبادل شده است.
۲۸درصد سن کارجوها در نمایشگاه کار ایران ۲۶ تا ۳۰ سال بوده و نسبت حضور زنان ۴۵ درصد خانمها و ۵۵ درصد آقایان بوده و
نزدیک به ۳۴درصد صفر تا دو سال سابقه کار داشتهاند و درخواستی حقوق ۱۵ تا ۲۰ میلیون بالاترین درصد حقوق درخواستی در نمایشگاه کار ایران را هم به خود اختصاص داده بود.
هادی محمدآبادی همبنیانگذار جابویژن هم در ادامه به نکاتی راجع به نمایشگاه کار اشاره کرد و توضیح داد: من از برندها میخواهم که موضوع رزومهها و تعیین تکلیف آن را جدی بگیرند و در نمایشگاه با کارجویان تعامل کنند. ما از کارجویان خواستهایم که در نمایشگاه آماده حاضر شوند طبیعتا از برندها هم میخواهیم آماده و با تعداد نیروی کافی برای تعامل در نمایشگاه حاضر شوند.
در نمایشگاه امسال همچنین آموزش برند کارفرمایی نیز برگزار خواهد شد.
در نهایت در نمایشگاه کار ایران هم برترین برندهای کارفرمایی از نگاه کارجویان پلتفرم خانومی رتبه اول را به خود اختصاص داد و پس از آن شرکت کروز و رتبه سوم به شرکت صنعتی بهشهر تعلق گرفت.