بانک مرکزی شرایط بازشدن درگاههای پرداخت برای صرافیهای رمزارزی را اعلام کرد
بانک مرکزی شرایط بازشدن درگاههای پرداخت برای کارگزاریهای رمزارزی یا صرافیهای رمزارزرا اعلام کرد. به…
۲۹ دی ۱۴۰۳
۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
زمان مطالعه : ۵ دقیقه
نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۳ با شعار همه با هم برای اقتصاد دیجیتال، هشتم تا یازدهم تیرماه برگزار میشود و الکامپ و الکام استارز در کنار یکدیگر میخواهند ویترینی از جوشش صنفی بین کسب و کارهای تثبیت شده و کسب و کارهای جدید ارائه دهند. حضور پررنگتر زنان در نمایشگاه و حضور کسب و کارهای بزرگ اقتصاد سنتی یا متداوم(Legacy industries) مانند گلرنگ، زرماکارون، صنایع ماموت در بخش سرمایهگذاری روی استارتآپها، از مهمترین رویکردهای الکامپ ۱۴۰۳ است.
به گزارش پیوست، علی حکیم جوادی رئیس هیات مدیره دوره هفتم نصر تهران در مراسمی با «محوریت بیست و هفتمین نمایشگاه الکامپ» به موضوع اهمیت شرکتهای فناوری در تسهیل امور روزمره افراد پرداخت و گفت: الکامپ امسال در تاریخ هشتم تا یازدهم تیرماه در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار میشود و در تلاشیم مشکلاتی که در نمایشگاههای گذشته رخ داده است، در دوره بیست و هفتم تکرار نشود.
او ادامه داد: بیست و هفتمین نمایشگاه الکامپ، قدمتی ۳۰ ساله دارد و امیدواریم بتوانیم از تجربههای سالهای گذشته استفاده کنیم تا مشکلاتی که شرکتکنندگان و مخاطبان نمایشگاه داشتهاند، تکرار نشود. امسال بخش عمده تمرکز الکامپ در توسعه حوزه استارت آپی است، چون معتقدیم اغلب تغییرات بزرگ اقتصادی در بخش استارتاپها اتفاق میفتد و ما باید به آن توجه ویژه کنیم.
او افزود: شعار امسال نمایشگاه همه با هم برای اقتصاد دیجیتال است و امسال با نگاهی نوآورانه و خلاقانه میخواهیم توجهی ویژه به حوزه استارت آپی و پلتفرمی داشته باشیم.همچنین پنل هایی برای پرسش و پاسخ در خصوص مشکلات استارت آپی داریم و از طرفی میخواهیم بخشهای ذیربط دولتی نیز در آن حضور داشته باشند تا تعامل بهتری برای رفع مشکلات صورت بگیرد.
آرش برهمند مدیر الکام استارز هم در ادامه توضیحاتی در زمینه الکام استارز داد و گفت: الکام استارز در واقع افزونه استارتآپی نمایشگاه الکامپ است که قدمت آن به هشت سال پیش برمیگردد. تا کنون شش دوره الکام استارز به صورت حضوری و در دوره کرونا به صورت آنلاین برگزار شده است. اما در آخرین دوره حضوری الکام استارز ،ششصد تیم در ۵ سالن در آن حضور داشتند این در حالیست که در ابتدا تنها ۸۰ تیم در الکام استارز شرکت کرده بودند.
طبق گفته آرش برهمند گرایشهای جدید تکنولوژی، مسابقات، اتاق جذب سرمایه، مشاوره و جلسه همفکری با پلتفرمها از بخشهای مهم الکام استارز است. او در این باره گفت مانند شعار الکامپ «همه با هم برای اقتصاد دیجیتال» تمرکز ما روی این حوزه است. در واقع الکامپ و الکام استارز میخواهند ویترینی از همزیستی و جوشش صنفی بین کسب و کارهای تثبیت شده و کسب و کارهای جدید باشند.
رسالت الکام استارز توجه به تمام استانها است و در این باره با سایر استانها نیز مذاکراتی صورت گرفته و قرار است در قالب پارکهای علم و فناوری و حتی نقاط محروم دور از مرکز هم در این نمایشگاه حضور یابند.
برهمند در ادامه به حضور شرکتهای صنعتی بزرگ مثل گلرنگ زرماکارون صنایع ماموت اشاره کرد و در این باره گفت: یکی از بخشهای مهم که ما در الکام استارز دنبال میکنیم حضور شرکتهای بزرگ مثل ماموت، گلرنگ و امثال آن است که میتوانند فرصتی برای سرمایهگذاری روی استارتآپها فراهم کنند. امیدواریم که بتوانیم در قالب موج چهارم صنعت، این بازیگران را در نمایشگاه کنار استارتآپها داشته باشیم و آنها را با یکدیگر آشنا کنیم و به این شکل راه توسعه برای استارتآپهای کشور فراهم شود.
طبق گفته مدیر الکام استارز بیشتر از نیمی از خط محتوایی استارتآپها و غرفهها و استیجهای الکامپ و الکام استارز توسط زنان ارائه خواهد شد و حضور بیشتر زنان از برنامهریزیهای مهم تیم اجرایی الکامپ است.
رضا حیدری عضو هیأت مدیره نصر تهران و شورای مرکزی نصر کشور هم در به جزئیات نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۳ پرداخت و گفت: تا کنون ۳۰۰ شرکت برای نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۳ شرکت کردند و حدود ۵۰ متقاضی ثبت نام در حوزه استارت آپی بودهاند. با اینکه تاریخ ثبت نام تا ۲۰ اردیبهشت ماه بود این مهلت تا پایان اردیبهشت ماه تمدید شده است و داوطلبان میتوانند سایت الکامپ ثبت نام کنند.
حیدری در پاسخ به پیوست در زمینه معیار انتخاب استارتآپ یا شرکت گفت: فعلا به صورت دواوطلبانه کسب و کارها خود را استارتآپی یا شرکتی معرفی میکنند و این پیش ثبت نام اولیه است و معیار ارزیابی توسط تیم ارزیاب انجام خواهد شد و در نهایت به عنوان شرکت استارتآپی حضور خواهند داشت.
حیدری همچنین درباره نقدهایی که به الکامپ گذشته وارد بود، گفت: الکامپ سال گذشته اولین الکامپ پس از کرونا بود و به نظر میآمد که آنطور که باید موفق نبوده است اما امسال سعی داریم الکامپ را به استاندارد خودش برگردانیم تا مؤثرتر از گذشته بتوانیم مسائل را ارائه دهیم.
علی ابراهیمزاده رئیس انجمن صنفتی برگزارکنندگان نمایشگاههای بینالمللی هم در ادامه به حضور یازده کشور متقاضی و متشکل از صد نفر در نمایشگاه الکامپ اشاره کرد و گفت روسیه، بلاروس، چین، مالزی ازبکستان، پاکستان، بوسنی بخشی از شرکتهای حاضر در نمایشگاه هستند.