skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

بنیانگذار توسن: رشد صنعت، عامل رشد فناوری است

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

بنیانگذار توسن گفت که رشد صنعت به رشد فناوری کمک می‌کند. به گفته سید ولی‌‌اله فاطمی، بنیانگذار توسن، استمرار فناوری ضعیف است و نبود استمرار، اثربخشی را از بین می‌برد. اگر سرمایه‌گذاری در این حوزه نباشد، امکان افول وجود دارد.

به گزارش پیوست، سید ولی‌‌اله فاطمی، بنیانگذار توسن در نمایشگاه اینوتکس درباره فناوری‌های ترند گفت: یکی از صنایع ترند در حوزه فناوری، بانک‌ها هستند؛ همچنین ایکامرس و حمل‌و‌نقل در این حوزه پیشبرد خوبی داشته‌اند.

به گفته فاطمی باتوجه به اینکه ٩۵ درصد خرید‌ها همچنان در فروشگاه است، ظرفیت برای رشد بالاست. ایکامرس در آینده رشد خوبی می‌تواند داشته باشد.

بنیانگذار توسن اشاره کرد که در چندسال اخیر، فناوری نتوانسته است کاهش هزینه چشمگیر برای مخاطب داشته باشد، و سهم خود را در تولید ناخالص ملی نشان نداده است.

فاطمی ادامه داد: باید اهمیت فناوری را در تولید ناخالص ملی بشناسیم. اقتصاد کشور رانتی است به همین دلیل ورود فناوری به اقتصاد ساده نیست. رابطه توسعه صنعتی، توسعه تولید ناخالص ملی و توسعه فناوری سخت است. باید جنس فناوری را بشناسم و طبق کاربردی که دارد پیش ببریم.

بنیانگذار توسن گفت که استارتاپ‌ باید پرش اصلی را داشته باشد نه اینکه به بقا و درآمد فکر کند. اگر قبل جهش به درآمد فکر کند رشد نخواد داشت. موضوع مهم این است که رشد صنعت به رشد فناوری کمک می‌کند.

در ادامه، مسعود وکیلی‌نیا، مدیرعامل ارتباط فردا درباره فناورهای ترند گفت: در چند سال اخیر حرکت به سمت پلتفرمی شدن نتیجه خوبی داشته است. در حوزه بانکداری هم به سمت پلتفرمی حرکت می‌کنیم.

وکیلی‌نیا گفت که فین‌تک هم در چندسال اخیر، تاثیر خوبی داشته است و حتی در دنیا حرف برای گفتن دارد. باوجود تحریم‌ها حوزه فین‌تک در بخش بین‌المللی رشد رشد خوبی داشته است.

مدیرعامل ارتباط فردا با اشاره به اهمیت مارکت کشور گفت: در صنعت مالی به ترند مارکت مالی ایران باید توجه شود و نیازهای مشتری و ایجاد ارزش مورد توجه باشد. اگر فناوری که به وجود می‌آید مورد استقبال قرار نگیرد و چالشی را حل نکند، اهمیتی نخواهد داشت. فناوری باید مخاطب داشته باشد و مارکت خوبی را پوسش دهد از طرفی هزینه‌ها را کاهش دهد.

به گفته وکیلی‌نیا، محدودیت منابع باعث نوآوری می‌شود. با وجود اینکه اقتصاد کشور نفتی است، باید به سمت نوآوری بردیم و این اتفاق تا حدی افتاده است.

مدیرعامل ارتباط فردا ادامه داد: اولین جایی که پول و ارزش پول را درک می‌کند بانک است. ده سال گذشته بانک‌ها به فناوری روی خوشی نشان دادند، دلیل هم محدودیت منبع و نگاه به بازدهی سرمایه است. بهنظر می‌رسد آینده سخت است اما با وجود مواردی که وجود دارد، به آینده خوشبین هستیم. یکی از حوزه‌هایی که ظرفیت رشد دارد فضای ابری است.

وکیلی‌نیا اعتقاد دارد در چند سال اخیر تاب‌آوری استارت‌آپ‌ها بیشتر شده و حرکت به سمت سوددهی است.

https://pvst.ir/hve

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو