skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

بررسی گوشی گلکسی A35: جانشین شایسته A54 دربازار

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳

زمان مطالعه : ۵ دقیقه

گوشی سامسونگ گلکسی A35 5G، در تاریخ ۱۱ مارس ۲۰۲۴ با مشخصات کلیدی و جالب نمایشگر فوق‌العاده از جنس Super AMOLED، پردازنده قدرتمند و کارآمد Exynos 1380 و همچنین لایه محافظ +Gorilla Glass Victus در کنار اندروید ۱۴ معرفی و به بازار عرضه شد.
سامسونگ موفق به دریافت بازخورد‌های مثبت و منفی متنوعی درباره A35 از سوی کاربران شد و عمده این بازخورد‌ها مربوط به بخش طراحی و مشخصات A35 و تشابه بسیار زیاد آن با A54 بود که سامسونگ پیش‌تر معرفی کرده بود.

در ادامه این مطلب همراه پیوست باشید تا ببینیم که آیا A35 جانشین مناسب و با ارزشی برای گلکسی A54 هست یا خیر؟

مشخصات کلیدی A35:

  • کیفیت ساخت مناسب و استفاده ازمتریال شیشه‌ای و پلاستیکی
  • وزن ۲۰۹ گرمی و عرضه شده در رنگ‌های سرمه‌ای تیره، آبی روشن، لیمویی و یاسی
  • نمایشگر بی‌نظیر Super AMOLED، با رزولوشن +FHD و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی همراه با نهایت درخشندگی ۱۰۰۰ نیتی
  • پردازنده قدرتمند و ساخت سامسونگ مدل Exynos 1380
  • دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی مشابه با A54
  • باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی با قابلیت پستیبانی از فست شارژ ۲۵ واتی
  • اسپیکر‌های دوگانه (فاقد جک هدفون)

طراحی:

در بخش طراحی A35، فرم کلی خاص و متفاوتی را نسبت به نسل‌های پیشین شاهد نیستیم و سامسونگ تصمیم به بکارگیری طراحی جدیدی در این گوشی (و دیگر میانرده‌های جدید این شرکت) نداشته، اما این بخش بدون تغییر نیز نبوده است. سامسونگ گلکسی A35 5G، از ابعاد کلی بزرگتر و پهن‌تری نسبت به A54 برخوردار است و از مدل جدید نحوه قرار‌گیری کلید‌ها یا همان Key island برروی فریم برخوردار است. ابعاد کلی این گوشی ۱۶۱.۷×۷۸×۸.۲ میلی‌متر بوده و با وزن نهایی ۲۰۹ گرمی به دست کاربران می‌رسد.

نمایشگر:

در قسمت رو به رویی این دستگاه نمایشگری با ابعاد ۶.۶ اینچ از جنس Super AMOLED قرار گرفته که از مهمترین قابلیت‌های این پنل باید به نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتزی، رزولوشن +FHD، لایه محافظ گوریلا گلس +Victus و نهایت درخشندگی ۱۰۰۰ نیتی آن اشاره کرد. جدا از مشخصات اعلامی و منتشرشده بر روی کاغذ، تجربه استفاده و تماشای نمایشگر این گوشی بسیار لذت بخش است و در کمال روان بودن به لطف نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی، از رزولوشن بالایی برخوردار بوده و به کمک درخشندگی ۱۰۰۰ نیتی و ویژگی Vision Booster هیچ محتوایی را زیر نور مستقیم خورشید از دست نخواهید داد.

پردازنده:

قلب تپنده گلکسی A35 یک پردازنده قدرتمند و آشنا است، Exynos 1380 سامسونگ که قبل‌تر در گلکسی A54 شاهد آن بودیم. این پردازنده، پردازنده مناسب و قدرتمندی برای یک دستگاه میان‌رده و یا حتی بالارده محسوب می‌شود که قادر خواهد بود تا تمام فعالیت‌ها و وظایفی که به آن سپرده می‌شود را تا حد امکان بدون هیچ مشکل و کندی به پایان برساند و در بازی‌های سنگین، انجام کار‌های روزمره و حتی کار‌های گرافیکی وغیره همراه خوبی برای کاربران باشد. به صورت کلی در هنگام ادیت ویدیو و عکس، بازی کردن و گشت و‌گذار در شبکه‌های اجتماعی با این گوشی به هیچ مشکلی بر نخواهید خورد.

باتری:

انرژی مورد نیاز گلکسی A۳۵A35 را یک باتری با ظرفیت ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعت تأمین می‌کند که ظرفیت مناسب و استانداردی برای یک گوشی میانرده به حساب می‌آید. این باتری ۵۰۰۰ میلی آمپری با دوام قادر خواهد بود تا درصورت وبگردی تا ۱۰.۵ ساعت، درصورت پخش مداوم و تماشای ویدیو تا بیش از ۱۳.۷ ساعت، تا ۲۷ ساعت مکالمه مداوم و درصورت انجام بازی‌های سنگین تا بیش از ۹ ساعت شارژدهی کند و عملکرد رضایت بخشی در این بخش را به کاربران ارائه دهد.
شما همراه با این گوشی آداپتور شارژی دریافت نخواهید کرد، اما درصورت تهیه آداپتور شارژ اصلی ۲۵ واتی قادر خواهید بود تا در مدت زمان حدودی ۹۰ دقیقه‌ای شارژ این گوشی را از ۰ به ۱۰۰ درصد برسانید.
در آخر باید اشاره داشت که با توجه به اینکه تغییری در نوع و ظرفیت باتری A35 نسبت به A54 وجود نداشته و هردو از باتری ۵۰۰۰ میلی آمپری و شارژ سریع ۲۵ واتی پشتیبانی می‌‎کنند، اما به طور جذاب و عجیبی گوشی سامسونگ گلکسی A35 شارژدهی بهتر و طولانی‌تری را نسبت به رقیب خود به ثبت می‌رساند.

دوربین:

از آنجایی که سامسونگ از همان لنز ۵۰ مگاپیکسلی اصلی که در A54 استفاده کرده بود، امسال و در Galaxy A35 نیز استفاده کرده، عملکرد عکاسی وفیلم‌برداری تفاوت خاصی با A54 نداشته و به کمک هوش مصنوعی و کمی بهبود‌های نرم‌افزاری در نظر گرفته شده، حدوداً عملکرد بهتر ۱۵ درصدی را از خود به نمایش می‌گذارد.


عکس‌های گرفته شده با سنسور اصلی ۵۰ مگاپیکسلی، عکس‌هایی شارپ، پر جزئیات، روشن و با کیفیت هستند که البته به صورت پیشفرض به صورت ۱۲ مگاپیکسلی به ثبت می‌رسند. عملکرد A35 در بخش فیلم‌برداری نیز بهبود یافته و حالا علاوه بر فیلم‌برداری با همان کیفیت همیشگی، لرزش‌های ویدیو را حرفه‌ای‌تر مهار می‌کند.
گلکسی A35 دارای یک سنسور لنز اولتراواید ۸ مگاپیکسلی و یک سنسور لنز ماکرو ۲ مگاپیکسلی نیز هست که عملکرد معمولی و نه فوق‌العاده‌ای از خود به نمایش می‌گذارند.

با نقاط قوت و ضعف A35 آشنا شوید:

نقاط قوت

+ نمایشگر بسیار باکیفیت و روان
+ باتری بادوام
+ پردازنده مناسب
+ عملکرد عکاسی و فیلم‌برداری بهبود یافته
+ اسپیکر‌های دوگانه و استریو با قابلیت پشتیبانی از Dolby Atmos

نقاط ضعف

– عرضه شده بدون شارژر
– حواشی نسبتاً زیاد نمایشگر

گلکسی A35 یا A54؟

در حال حاضر هردو این دستگاه‌ها از قیمتی حدود ۱۴ میلیون تومان برخوردار هستند که کمی رقابت و انتخاب گزینه بهتر را برای کاربران سخت و دشوار می‌کند. اما در جواب این سؤال که به صورت کلی کدام مدل بهتر است و یا چه مدلی نسبت به دیگری برتری دارد، باید گفت که از لحاظ ارزش خرید و مشخصات تفاوت زیادی میان این دو مدل یعنی A35 و A54 وجود ندارد و این به شما بستگی دارد که ترجیح می‌دهید با خرید A54 و با قیمت کمی پایین‌تر نزدیکترین تجربه را به A35 داشته باشید، و یا A35 را انتخاب کنید که مدلی جدیدتر با نمایشگری بزرگتر همراه با یک سال بروزرسانی بیشتر است…
شما کدام دستگاه را برای خرید انتخاب می‌کنید؟

https://pvst.ir/hx3

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو