skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

درآمد امسال دولت از صدور کارت ملی به ۴۰۰ میلیارد تومان می‌رسد

۲ اردیبهشت ۱۴۰۳

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

دولت امسال برای صدور کارت ملی هوشمند ۶۳ میلیارد تومان بودجه اختصاص داده است و پیش‌بینی کرده‌است که درآمدش از صدور کارت ملی هوشمند طی سال جاری به ۴۰۰ میلیارد تومان خواهد رسید.

به گزارش پیوست، در لایحه بودجه پیش‌بینی شده است برای صدور کارت ملی هوشمند امسال ۶۳ میلیارد تومان تخصیص داده شود. میزان بودجه اختصاص یافته به کارت ملی هوشمند، در سال گذشته ۸ میلیارد تومان بود و مقایسه این ارقام با یکدیگر نشان می‌دهد که میزان بودجه اختصاص یافته به کارت ملی هوشمند در سال جاری به صورت چشم‌گیری نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

طبق پیش‌بینی‌های صورت گرفته در جداول قانون بودجه طی سال جاری پروژه تعویض کارت ملی هوشمند باید به اتمام برسد و کارت ملی برای تمامی افراد صادر شود.

طبق آنچه در جداول بودجه آمده است، بیش از ۲۳۱ میلیارد تومان تا کنون برای صدور کارت ملی هوشمند هزینه شده است.

همچنین پیش‌بینی شده است درآمد حاصل از صدور کارت ملی هوشمند طی سال جاری به ۴۰۰ میلیارد تومان خواهد رسید. بر این اساس هزینه ثبت‌نام کارت ملی هوشمند ۱۴۵ هزار تومان و هزینه دریافت کارت ملی هوشمند در صورت مفقودی برای بار اول ۲۰۰ هزار تومان برای بار دوم ۳۰۰ هزار تومان و برای بار چهارم و بیشتر ۴۰۰ هزار تومان است.

فعال سازی امضای الکترونیکی روی کارت ملی هوشمند نیز ۵۰ هزار تومان هزینه دارد.

بسیاری از امضاهای الکترونیکی روی کارت ملی هوشمند فعال هستند اما به دلیل اینکه تا کنون کاربردی برای امضاهای الکترونیکی تعریف شده روی کارت ملی هوشمند تعریف نشده است، هیچ‌کدام از شهروندان نحوه استفاده یا کاربرد آن را نمی‌دانند.

به غیر از بودجه اختصاص یافته برای تکمیل کارت ملی هوشمند که به سازمان ثبت احوال اختصاص می‌یابد دولت پیش‌بینی کرده است که ۹۶ میلیارد تومان به این سازمان برای طراحی، پیاده‌سازی و استقرار پایگاه ملی هویتی اشخاص حقیقی یا سامانه نسبی و سببی اختصاص یابد.

راه‌اندازی سامانه روابط سببی و نسبی یکی از تکالیف در ۲۳ پروژه اولویت‌دار دولت الکترونیکی برای سازمان ثبت احوال کشور و یکی از اقدمات پیشینی برای ایجاد پایگاه اطلاعات خانوار است. کارگروه تعامل‌پذیری نیز طی ۲ سال گذشته به صورت مرتب راه‌اندازی این سامانه را از سازمان ثبت احوال پیگیری کرده است. سامانه سببی و نسبی یکی از سامانه‌هایی است که بسیاری از سامانه‌های دولت باید برای ارتباط افراد با یکدیگر از آن استعلام بگیرند. سامانه رفاه ایرانیان و سامانه بانک مرکزی از جمله سامانه‌هایی هستند که الزام اتصال به آنها و دریافت سرویس از آن به تصویب کارگروه تعامل‌پذیری رسیده است.

همچنین طبق پیش‌بینی‌های صورت گرفته درآمد حاصل از ارائه خدمات الکترونیکی به هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان خواهد رسید.

https://pvst.ir/hq7

مهرک محمودی روزنامه‌نگاری را از حوزه سینما شروع کرد و در مدت کوتاهی پس از آن، با این سودا که روزنامه‌نگار باید در تمامی بخش‌ها فعالیت کند براساس یک اتفاق خیلی ساده وارد حوزه اقتصادی شد و در روزنامه‌های صدای عدالت، آزاد، ابرار اقتصادی، فرهنگ آشتی، همشهری اقتصادی و غیره به عنوان خبرنگار فعالیت کرد. همانطور که زندگی همیشه براساس اتفاق‌های ساده جلو می‌رود، فعالیت خود را به صورت نیمه وقت در در هفته‌نامه عصرارتباط در حوزه تجارت و بانکداری الکترونیکی آغاز کرد و پس از مدتی این فعالیت نیمه وقت به یک فعالیت تمام وقت تبدیل و ۹ سال به طول انجامید اما باز هم براساس یک اتفاق آنجا را ترک کرد. حال سال‌هاست که پیوست خانه مهرک محمودی است؛ اما تجارت و بانکداری و دولت الکترونیکی تبدیل به حوزه‌های مورد علاقه او شده‌اند.

تمام مقالات

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو