بانک مرکزی شرایط بازشدن درگاههای پرداخت برای صرافیهای رمزارزی را اعلام کرد
بانک مرکزی شرایط بازشدن درگاههای پرداخت برای کارگزاریهای رمزارزی یا صرافیهای رمزارزرا اعلام کرد. به…
۲۹ دی ۱۴۰۳
۲۵ فروردین ۱۴۰۳
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
به گزارش پیوست، در سال ۲۰۲۱ بهترین جایگاه کشور ایران در بین ۴ شاخه اصلی این شاخص مربوط به محور بلوغ فناوری (Technology) است که در جایگاه ۹۱ در بین ۱۳۰ کشور جهان قرار گرفته و نامناسبترین جایگاه نیز متعلق به محور اثرگذاری (Impact) با رتبه ۹۹ است.
در ادامه این گزارش آمده است در این میان کشور ایران هنوز در زمینه حصول نتایج اقتصادی و اجتماعی مورد انتظار از توسعه فناوری، توفیق چندانی بدست نیاورده است. در ابعاد استفاده جامعه از فناوری و حکمرانی نیز کشور ایران به ترتیب ردههای ۷۱ و ۷۷ جهانی را کسب کرده است.
مطابق این جدول همچنین امتیاز کشور ایران در هر چهار شاخه از متوسط جهان و منطقه کمتر است.
در نهایت بررسی گزارشهای شاخص آمادگی شبکه (NRI) در چند سال اخیر نشان میدهد جایگاه کشور ایران از رتبه ۱۰۱ در سال ۲۰۱۰ به رتبه ۷۹ در سال ۲۰۲۱ رسیده است؛ اما همچنان مقایسه وضعیت ایران با کشورهای منطقه بیانگر آن است که شیب پیشرفت در آمادگی شبکه (NRI) پایین تر از سطح مورد انتظار بوده است.
طوری که در سال ۲۰۲۱ کشور ایران بین ۱۹ کشور منطقه در جایگاه پانزدهم و در شاخههای اصلی بلوغ فناوری (Technology) استفاده جامعه از فناوری (People) حکمرانی (Governance) و اثر گذاری (Impact) نیز به ترتیب در جایگاه ۱۲ ، ۱۴، ۱۳ و ۱۸ در بین کشورهای منطقه و جایگاه ۷۰، ۷۱ ۷۷ و ۹۹ در بین ۱۳۰ کشور جهان قرار گرفته است.