skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

گزارش سالانه کاریار:‌ ۹۷ درصد مهارت‌آموزان ساکن مناطق کم‌برخوردار هستند

علی مومنی علی مومنی نویسنده میهمان

۲۹ اسفند ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

۹۷ درصد مهارت‌آموزان مدرسه برنامه‌نویسی کاریار در سال ۱۴۰۲ ساکن مناطق کم‌برخوردار بوده‌اند و تنها ۳ درصد آنها به شکل آزاد در دوره‌های کاریار شرکت کرده‌اند.

به گزارش پیوست، کاریار در گزارش سال ۱۴۰۲ خود اعلام کرده است ۹۷ درصد مهارت‌آموزان این مدرسه در این سال، ساکن مناطق کم‌برخوردار، ۴ درصد آنها افراد دارای معلولیت و ۷ درصد آنها جوانان افغان بوده‌اند. همچنین ۵۱ درصد این مهارت‌آموزان مرد و مابقی زن بوده‌اند.

از ابتدای فعالیت کاریار تا پایان سال ۱۴۰۲ تعداد ۵۴۴ مهارت‌آموز در این مدرسه آموزش دیده‌اند. کاریار برنامه دارد در سال ۱۴۰۳ این تعداد را به ۹۰۰ مهارت‌آموز برساند. در سال ۱۴۰۲ نیز ۲۷۵ مهارت‌آموز طی ۲۱ دوره آموزشی در کاریار آموزش دیده‌اند.

شبکه کاریار در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲

۵۴۴ مهارت‌آموز از ۲۹ استان کشور در دوره‌های آموزشی کاریار شرکت‌ کرده‌اند و بیش از نیمی از آنها (۵۲.۷ درصد) ساکن تهران بوده‌اند. پس از تهران بیشتر مهارت‌آموزان از استان‌های خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان بوده‌اند.

مهارت‌آموزان کاریار به تفکیک استان

بر اساس گزارش کاریار ۹۷ درصد مهارت‌آموزان بورسیه شده‌اند که بورسیه ۲۶۴ نفر آنها توسط کاریار انجام شده‌اند. دیجی‌کالا نیز با ۱۰۰ نفر و دیوار با ۵۰ نفر دومین و سومین شرکت‌ها با بیشترین میزان بورسیه هستند.

حامیان مهارت‌آموزان کاریار به تفکیک شرکت

از ابتدای فعالیت کاریار ۶۰ درصد مهارت‌آموزان در نهایت موفق شده‌اند وارد بازار کار شوند.

کاریار اعلام کرده است در سال ۱۴۰۲ بر سه محور آموزش معطوف به اشتغال، توسعه و بهبود زیرساخت‌ها و توسعه کاریار استودیو تمرکز کرده است.

این مدرسه آموزشی اعلام کرده با طراحی و توسعه پرتال کاریار دیجیتال توانسته ظرفیت‌های عملیاتی خود را ۲.۵ برابر کرده و ۴۷ درصد در هزینه نیروی انسانی صرفه‌جویی کند.

https://pvst.ir/hk5
علی مومنی
علی مومنینویسنده میهمان

    در دانشگاه علامه اقتصاد خوانده‌ام با اینکه هیچ گاه عاشق آن نبودم. اولین بار در میانه دوره کارشناسی بود که در یک دوره چند ساعته روزنامه‌نگاری اقتصادی شرکت کردم که البته آورده‌ای نداشت اما سودای روزنامه‌نگار شدن را به سرم انداخت. حالا در پیوست می‌نویسم و حوزه‌‌های مورد علاقه‌ام اینترنت، اقتصاد دیجیتال و عرصه‌هایی است که اینها به عالم سیاست گره می‌خورند.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو