مدیرعامل جدید شرکت مخابرات ایران: تحولات چشمگیر تا پایان سال رخ میدهد
مدیرعامل جدید شرکت مخابرات ایران در نخستین سخنان خود بر هماهنگی بیشتر با وزارت ارتباطات…
۱۵ آبان ۱۴۰۳
۲۹ اسفند ۱۴۰۲
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
۹۷ درصد مهارتآموزان مدرسه برنامهنویسی کاریار در سال ۱۴۰۲ ساکن مناطق کمبرخوردار بودهاند و تنها ۳ درصد آنها به شکل آزاد در دورههای کاریار شرکت کردهاند.
به گزارش پیوست، کاریار در گزارش سال ۱۴۰۲ خود اعلام کرده است ۹۷ درصد مهارتآموزان این مدرسه در این سال، ساکن مناطق کمبرخوردار، ۴ درصد آنها افراد دارای معلولیت و ۷ درصد آنها جوانان افغان بودهاند. همچنین ۵۱ درصد این مهارتآموزان مرد و مابقی زن بودهاند.
از ابتدای فعالیت کاریار تا پایان سال ۱۴۰۲ تعداد ۵۴۴ مهارتآموز در این مدرسه آموزش دیدهاند. کاریار برنامه دارد در سال ۱۴۰۳ این تعداد را به ۹۰۰ مهارتآموز برساند. در سال ۱۴۰۲ نیز ۲۷۵ مهارتآموز طی ۲۱ دوره آموزشی در کاریار آموزش دیدهاند.
۵۴۴ مهارتآموز از ۲۹ استان کشور در دورههای آموزشی کاریار شرکت کردهاند و بیش از نیمی از آنها (۵۲.۷ درصد) ساکن تهران بودهاند. پس از تهران بیشتر مهارتآموزان از استانهای خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان بودهاند.
بر اساس گزارش کاریار ۹۷ درصد مهارتآموزان بورسیه شدهاند که بورسیه ۲۶۴ نفر آنها توسط کاریار انجام شدهاند. دیجیکالا نیز با ۱۰۰ نفر و دیوار با ۵۰ نفر دومین و سومین شرکتها با بیشترین میزان بورسیه هستند.
از ابتدای فعالیت کاریار ۶۰ درصد مهارتآموزان در نهایت موفق شدهاند وارد بازار کار شوند.
کاریار اعلام کرده است در سال ۱۴۰۲ بر سه محور آموزش معطوف به اشتغال، توسعه و بهبود زیرساختها و توسعه کاریار استودیو تمرکز کرده است.
این مدرسه آموزشی اعلام کرده با طراحی و توسعه پرتال کاریار دیجیتال توانسته ظرفیتهای عملیاتی خود را ۲.۵ برابر کرده و ۴۷ درصد در هزینه نیروی انسانی صرفهجویی کند.