skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

لینکدین به دنبال ورود به عرصه گیمینگ

۲۷ اسفند ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

لینکدین، پلتفرم تحت مالکیت مایکروسافت، به عنوان پلتفرمی برای شبکه‌سازی حرفه و کسب دانش در حوزه کاری و جذب نیرو شناخته می‌شود و تا به امروز بیش از یک میلیارد نفر را با همین اهداف جذب خود کرده است. اما تک کرانچ می‌گوید مایکروسافت برای افزایش مقدار زمانی که کاربران روی این پلتفرم سپری می‌کنند، بازار گیمینگ را هدف بعدی خود گذاشته است. این خبر از سوی پژوهشگران اپلیکیشن از جمله نیما اوجی، محقق ایرانی، برای اولین بار در شبکه‌ اجتماعی اکس مطرح شد.

به گزارش پیوست، لینکدین در حال کار روی یک تجربه جدید در حوزه بازی‌ها است. این کار از طریق شهرت بازی‌های ساده انجام می‌شود. سه بازی اولیه لینکدین «Queens»، «Inference» و «Crossclimb» نام دارند.

پژوهشگران اپلیکیشن از جمله نیما اوجی، پژوهشگر ایران، کدی را یافته‌اند که نشان می‌دهد لینکدین در حوزه گیمینگ برنامه‌هایی دارد. به گفته نیما اوجی، یکی از ایده‌های این پلتفرم عبارت است از ساماندهی امتیاز‌های بازی براساس محل کار و رده‌بندی شرکت‌ها براساس این امتیاز‌ها.

سخنگوی لینکدین در عین تایید فعالیت در حوزه گیمینگ اعلام کرده است که هنوز هیچ زمان مشخصی برای عرضه وجود ندارد.

سخنگوی لینکدین در پیامی به تک‌کرانچ گفت: «ما در حال بررسی بازی‌های پازلی در تجربه لینکدین هستیم تا کمی سرگرمی، روابط عمیق و جرقه فرصتی برای مکالمه را فراهم کنیم. منتظر اخبار بیشتر باشید.»

این سخنگو در ادامه گفت، تصاویری که محققان در شبکه اجتماعی اکس منتشر کرده‌اند، نسخه فعلی ما نیست.

مایکروسافت، مالک لینکدین، در حال حاضر یکی از بزرگترین فعالان صنعت گیمینگ به حساب می‌آید. کسب‌وکار گیمینگ این شرکت که نام‌های بزرگی مثل اکس‌باکس، اکتیویوژن بلیزار و ZeniMax، را در بر می‌گیرد در سه ماهه گذشته ۷.۱ میلیارد دلار درآمد داشت و بازده آن برای اولین بار از ویندوز جلو زد.

سخنگوی لینکدین اما از اظهارنظر درمورد نقش مایکروسافت در پروژه گیمینگ این پلتفرم خودداری کرد.

بازی‌ها هم از لحاظ درآمد و هم میزان تعامل یکی از محبوب‌ترین اپلیکیشن‌های گوشی و کامپیوتر‌ها به حساب می‌آیند و بازی‌های معمولی پازلی یکی از رایج‌ترین دسته‌های گیمینگ در حوزه موبایل هستند. پلتفرم‌های غیرگمینگ مدت‌ها است که برای جذب ترافیک بیشتر در این حوزه آزمایش می‌کنند و حتی در روزنامه‌ها و مجلات شاهد شهرت بازی‌های کلمات هستیم.

نیویورک تایمز، که در سال ۲۰۲۲ بازی محبوب Wordle را خریداری کرد، در انتهای سال گذشته گفت که میلیون‌ها نفر همچنان از این بازی استفاده می‌کنند و در حال حاضر این بازی بخشی از یک پلتفرم بزرگ از پازل‌ها و بازی‌های آنلاین این روزنامه است.

اما در برخی از حوزه‌ها نیز موفقیت چندانی کسب نشده است. فیسبوک، بزرگترین شبکه‌ اجتماعی جهان، طی سالیان گذشته یکی از حامیان اصلی ترکیب گیمینگ با شبکه‌های اجتماعی بوده است اما در سال ۲۰۲۲، اپلیکیشن جداگانه خود که برای بازی‌ها طراحی شده بود را به دلیل کاهش استفاده کاربران متوقف کرد. متا، شرکت مادر فیسبوک، گفت که در این روزها تمرکز بیشتری روی تجربه‌های واقعیت ترکیبی و کسب‌وکار کوئست دارد.

لینکدین طی سالیان گذشته چندین قابلیت متفاوت را برای افزایش مشارکت امتحان کرده و در واقع می‌توان استراتژی این پلتفرم را اینگونه تعریف کرد: «چطور می‌توانیم ابزارهای بسیار محبوبی که مردم در حال حاضر از آن استفاده می‌کنند را برداشته و آن را به مخاطب لینکدین گره بزنیم و روی جهان کاری متمرکز کنیم؟»

لینکدین در این مسیر تلاش‌هایی در حوزه آموزش آنلاین و توسعه حرفه‌ای را از طریق نشر و خبر دنبال کرده و در برخی موارد ابزارهای ویدیویی و رجوع به تولیدکنندگان محتوا را در دستور کار قرار داده است.

 

https://pvst.ir/hje

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو