بانک مرکزی شرایط بازشدن درگاههای پرداخت برای صرافیهای رمزارزی را اعلام کرد
بانک مرکزی شرایط بازشدن درگاههای پرداخت برای کارگزاریهای رمزارزی یا صرافیهای رمزارزرا اعلام کرد. به…
۲۹ دی ۱۴۰۳
۱۴ بهمن ۱۴۰۲
زمان مطالعه : ۴ دقیقه
رئیس پارک فناوری پردیس، تمرکز اصلی اینوتکس ۲۰۲۴ را در حوزه اقتصاد نوآوری میداند و معتقد است ایران نه از لحاظ مبالغ سرمایهگذاری بلکه از لحاظ نیروی انسانی از بزرگترین بازیگران اکوسیستم منطقه است.
به گزارش پیوست، در اینوتکس ۲۰۲۳، ۸۳ تفاهمنامه به ارزش دو هزار و هفتصد و هفتاد میلیارد ریال منعقد شده است و بیش از ۴۵۰ شرکت و ۱۰۰ هزار بازدیدکننده از آن بازدید کردهاند. اینوتکس ۲۰۲۴، ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت در پارک فناوری پردیس برگزار خواهد شد.
مهدی صفارینیا، رئیس پارک فناوری پردیس در ارتباط با اینوتکس امسال توضیح داد: هدف ما در اینوتکس جذب نخبگان است و ما بزرگترین شرکتهای دانشبنیان را از لحاظ تعداد نفرات و نیروهای انسانی داریم و همین موضوع به خودی خود نشان میدهد که ما چقدر میتوانیم با توجه به نیروهای انسانی در جهان پیشتاز باشیم و به جهان معرفی شویم. در واقع ما میخواهیم در اینوتکس میزبان نخبگان جهانی باشیم.
صفاری در ادامه به موضوع تفاوت اینوتکس امسال و تمرکز اصلی اینوتکس ۲۴۰۲۴ پرداخت و توضیح داد: تمرکز اینوتکس امسال اقتصاد حوزه نوآوری است و از شرکتهایی که با ایدههای نوآور در اقتصاد کشور اثرگذار باشند دعوت به حضور میکنیم. شرکتهای فناور، شرکتهای صنعتی بزرگ و کوچک و شرکتهای استارتآپی و نهادها و سازمانهای دولتی همگی در اینوتکس ۲۰۲۴ شرکت خواهند داشت و در سیزدهمین نمایشگاه اینوتکس در حوزه نوآوری محدود به داخل نیستیم و از حضور شرکتهای نوآور هم استقبال میکنیم.
مجتبی جباریپور، معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس و رئیس نمایشگاه اینوتکس در این باره گفت: یکی از ماموریتهای مهم در اینوتکس توسعه اقتصاد دانشبنیان است و ما اینوتکس را یک پلتفرم برای رسیدن به این هدف میدانیم. او در این باره توضیح داد: همافزایی و تعامل بازیگران زیستبوم برای توسعه اقتصاد دانشبنیان و نوآور ماموریت ماست. از سوی دیگر ما در اینوتکس شبکهسازی و بومیسازی امکانات فناورانه را هم دنبال میکنیم و اینوتکس را زمینهساز بستری برای این گفتوگو میدانیم. سال گذشته بیش از ۴۵۰ شرکت در اینوتکس شرکت کرده و بیش از صدهزار نفر از آن بازدید کردهاند و در همین راستا میخواهیم اینوتکس ۲۰۲۴ کانون همافزایی شرکتهای نوآور و فناور باشد.
سجاد عباسی فشمی، دبیر نمایشگاه اینوتکس هم درباره جزئیات اینوتکس ۲۰۲۴ که در اردیبهشت برگزار میشود توضیح داد: شرکتها از یک بهمن تا ۲۰ فروردین فرصت ثبتنام دارند. آنهایی که تا ۳۰ بهمن ثبت نام کنند از تخفیف ۲۰ درصدی برخوردار خواهند شد و شرکتهای دانشبنیان نیز میتوانند از تخفیف ۷۰ درصدی استفاده کنند. نمایشگاه مثل سالهای گذشته به صورت آنلاین و حضوری برگزار میشود و غرفهها به قیمت متری یک میلیون و چهارصد هزار تومان اجاره داده میشوند.
طبق گفته فشمی در بخش رویدادها بیش از ۲۰ رویداد مختلف در این نمایشگاه برگزار میشود، او ادامه داد: جدیدترین رویداد امسال برنامه «پژوهشهای مسئله محور» است که با هدف شناسایی استعدادهای سایر استانها برگزار میشود. در حال حاضر در کرمانشاه، سیستان بلوچستان یزد برگزار شده و ۶ استان برای این برنامه از شمال و جنوب و شرق و غرب کشور هدفگذاری شدهاند.
در بخش پرسش و پاسخ خبرنگاران، صفاریان در این زمینه که ایران را بزرگترین زیست بوم منطقه معرفی کرده بود توضیح داد: منظور من از بعد نیروی انسانی است و نه مبالغ سرمایهگذاری، من اذعان دارم که ما حتی یک یونیکورن نداریم اما به واقع ظرفیتهای آن در کشور موجود است.
او همچنین در زمینه اینکه عدد ۲۷۷ میلیارد تومان عدد زیادی در اکوسیستم فناوری به حساب نمیآید گفت: این عدد برای شرکتهای بزرگ و بالغ مبلغ ناچیزی است اما، ما در پارک فناوری روی شرکتهای نوپا و استارتآپهای کوچکتر متمرکزیم.
عباسی فشمی همچنین در پاسخ به پیوست راجع به عنوان رویداد بینالمللی اینوتکس توضیح داد: متوجه تفاوت معنادارمان با مفهوم بینالمللی هستیم اما بنا به شرایط کشور این توانایی ماست. در اینوتکس ۲۰۲۳ ما میزبان ۲۵ مجموعه فناور خارجی از روسیه، پاکستان و ترکیه بودیم و ۴۰ سفیر و دیپلمات از ۲۱ کشور این آمار در اینوتکس شرکت کرده بودند اما به دبیرخانه اکو طرحی دادهایم که ۱۰ کشور حاضر در اکو در کنار نمایشگاه اینوتکس نمایشگاهی به نام اکوتکس برگزار کنند و در حال پیگیری این موضوع هستیم.