skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

بهین‌تکنولوژی محصول زیروکلاینت را طبق نیاز مشتری ایرانیزه می‌کند

۱۰ بهمن ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۴ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۱ بهمن ۱۴۰۲

 مدیرعامل شرکت بهین تکنولوژی گفت که محصول زیروکلاینت وارداتی است اما ارائه راهکار و میان‌افزار آن طبق نیاز مشتری ایرانیزه و داخلی می‌شود.

به گزارش پیوست، حمید توسلی، مدیرعامل شرکت بهین تکنولوژی درباره اهمیت ارائه چنین محصولاتی به پیوست گفت: بهین تکنولوژی پنج فعالیت را با بازار هدف‌‌های متفاوت انجام می‌دهد. محصولات ما در این بخش مناسب برای تمام سازمان‌‌هایی است که داده‌ها برایشان ارزشمند است. این شرکت‌ها فارغ از دولتی یا خصوصی بودن می‌توانند از این محصولات و سرویس‌ها استفاده کنند. باوجود وارداتی بودن زیروکلاینت، شرکت بهین‌تکنولوژی میان‌افزار (Firmware) و پیشخوان مدیریت (management console) را آپدیت و طبق نیاز مشتری ایرانیزه می‌کند.

زیروکلاینت، یک دستگاه برای افزایش بهره‌وری در راهکار مجازی‌سازی دسکتاپ است. این محصول برخلاف کامپیوتر، فضای هارد Local، سیستم عامل(OS)، واحدپردازنده مرکزی (CPU) و هیچ بخش متحرک دیگری ندارد. زیروکلاینت دارای چیپست است که عملیات Decoding را در سطح سخت‌افزاری جهت ارائه پیکسل‌‌ها برروی صفحه نمایش کاربر اجرا می‌کند.

توسلی درباره زمان واردات این محصول گفت:‌ این محصول حدود ۱۲ سال است که وارد می‌شود اما از نظر ارائه راهکار کنار ارائه محصول، چند سالی است که فعالیت می‌کنیم. شرکت بهین تکنولوژی در بخش راهکار، B2B، B2C و B2G فعالیت دارد.

توسلی در پاسخ به پیوست درباره چالش‌های امنیت داده در کشور و اهمیت این محصولات توضیح داد:‌ این چالش‌ها فقط مختص ایران نیست و در همه دنیا یکی از دغدغه‌های بزرگ همه کشورها و سازمان این مسئله است. ۱۰ مخاطره بزرگی که در ۱۰ سال آینده دنیا را تهدید می‌کند، ناامنی سایبری است. ناامنی سایبری از قدیم بوده و الان بیشتر دیده می‌شود. ما با درک این شرایط در این حوزه ورود کرده‌ایم و هدف‌مان تاثیر گذاری است. ما در وهله اول سعی کردیم چالش را روشن کنیم و بعد مشکلات را طبق این موضوع حل کنیم. پروژه یوز با مشارکت برند ای‌تراست انجام می‌‌شود اما فریم‌ور و منیجمنت کنسول را خودمان آپدیت و ایرانیزه می‌کنیم.

شرکت بهین تکنولوژی در زمینه ارائه محصولات زیرو کلاینت، تین‌کلاینت و غیره فعالیت دارد. همچنین به گفته توسلی، طبق نیازهای مشتری، محصولات تولید و بومی‌سازی می‌شود. این محصولات در حوزه‌های دولتی، بانکی، سازمان‌ها و ادارات کاربرد دارد.

زیروکلاینت
زیروکلاینت

توسلی درباره محصولاتی که به‌تازگی ارائه داده‌اند گفت: ما دو محصول را معرفی می‌کنیم. محصول اول زیروکلاینت با مشارکت برند ای‌تراست و همچنین برند یونیوو است. این محصولات تحت عنوان پروژه یوز پیش می‌رود. در محصول زیروکلاینت موضوع امنیت هوشمند به‌صورت فنی و دقیق بررسی شده است. همچنین شرکت بهین تکنولوژی نماینده رتبه اول شرکت ایتراست در خاورمیانه و رتبه سوم در جهان پس از متا و مک دونالد است.

۶ تریلیون خسارت امنیت سایبری

درادامه رویداد، اشکان سلیمانی فخر، متخصص رایانش ابری و امنیت مرکز داده گفت: ماهانه ٢٠ میلیون بدافزار تولید می‌شود. در سال‌‌های گذشته ۶ تریلیون دلار فقط خسارت امنیت سایبری در دنیا بوده است. امنیت داده‌‌ها مثل بازی شطرنج است زیرا استراتژی در آن خیلی مهم است. اما باید در نظر گرفت که هیچ‌وقت نمی‌شود مانع حمله سایبری شد بلکه فقط می‌شود کنترل شود و به تعادل برسد.

به گفته سلیمانی فخر،‌ موضوعی که در حملات سایبری مهم است، این است که مستندات و داده‌ها همیشه باید چک شود زیرا به‌دلیل موقعیتی که ایران دارد حمله بدافزار مثل سایر کشورها زیاد است و آنقدر حمله می‌شود تا یک راه برای دسترسی پیدا شود.

سلیمانی‌فخر درباره عوامل آسیب به داده‌ها گفت: تحلیل نکردن دوره‌ای سرویس‌ها از عوامل آسیب به داده‌ها است.

به گفته سلیمانی‌فخر، نقاط آسیب‌پذیر پنهان‌ مرکز داده سازمان در چهار حوزه قابل بررسی است؛ نقاط آسیب‌پذیر در زیرساخت شبکه مرکز داده، در نرم‌‌افزارها و سامانه‌های سازمان، در منابع انسانی سازمان‌ و در زیرساخت سیستم پشتیبان‌گیری مرکز داده. این چند مورد از موارد آسیب‌پذیر داده در سازمان‌ها است.

vpn امنیت داده کاربران را به‌خطر می‌اندازد

در ادامه، علیرضا بزرگمهری، متخصص هوش مصنوعی، پرداخت الکترونیک و امنیت اطلاعات درباره نقش ابزارهای مدیریت سرویس و چارچوب ITIL در مدیریت کل نگر و هوشمند امنیت یکپارچه گفت: رویکرد به موضوع امنیت باید کل‌نگرانه باشد، نه فقط از بعد سخت‌افزاری. باید توجه داشت که با فراگیر شدن vpn همه کاربران مورد تهدید امنیتی هستند.

بزرگمهری درباره چالش‌های امنیتی پیش روی واحدهای فناوری توضیح داد: علاوه‌بر نشت داده‌‌‌ها، پیشرفت لحظه‌ای تهدیدات سایبری، ارتباط با سیستم‌های بیرونی، هزینه بالای تجهیزات امنیتی از چالش‌‌های این حوزه است.

او برای کاهش این چالش‌ها گفت: برای کاهش چالش‌‌ها باید به همه بخش‌‌ها مثل امنیت شبکه، امنیت برنامه‌ها، امنیت داده‌ها، امنیت هویت، امنیت پایگاه داده، امنیت سرویس دهنده، امنیت ابزارهای موبایل، امنیت کلاینت و امنیت پرسنل توجه شود.

https://pvst.ir/h4q

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو