چتبات هوشمند «دانابات» برای پشتیبانی مشتریان معرفی شد
چتبات هوشمند دانابات از فناوری هوش مصنوعی مولد (Generative AI) و مدلهای بزرگ زبانی (LLMs)…
۴ آذر ۱۴۰۳
۲۵ دی ۱۴۰۲
زمان مطالعه : ۵ دقیقه
گزارش ۲۰۲۳ صرافی رمزارز سرمایکس نشان میدهد ارزهای دیجیتال چهارمین دارایی مدنظر مردم ایران برای سرمایهگذاری است.
به گزارش پیوست، سرمایکس صرافی ارز دیجیتالی در رویدادی که به مناسبت تولد ۶ سالگی این شرکت برگزار شده بود، گزارش سال ۲۰۲۳ خود را به مخاطبان ارائه داد. در این گزارش نگاهی به دنیای ارزهای دیجیتال شده و اتفاقات اثرگذار آن بررسی شده است. در این گزارش آمده است ارزهای دیجیتال چهارمین دارایی مدنظر مردم ایران برای سرمایهگذاری است.
در ادامه این گزارش به سرمایههای انسانی این صرافی و تعداد کارمندان، پراکندگی نسلی و بررسی تیمهای مختلف، اشاره شده است و گزارش تیمهای مختلف این صرافی مورد ارزیابی قرار گرفتهاند.
کیارش آمالی وند، طراح ارشد محصول سرمایکس «صرافی ارز دیجیتال» در رویداد فصل نو که به مناسبت ششمین سال فعالیت سرمایکس برگزار شده بود در ارتباط با رونمایی از ھویت بصری جدید سرمایکس گفت: سعی کردهایم در هویت بصری جدید سرمایکس از رنگهای طبیعی و ذات جدید و مدرن فناوری استفاده کنیم و استفاده از هویت یکپارچه را در اولویت قرار دهیم. در واقع تغییرات هویت بصری سرمایکس محدود به لوگو و رنگ نیست و شاهد تغییر در سایر المانهای بصری مثل فونت وآیکونها، در کنار الگوهای گرافیکی برای تجربه کاربری بهتر در نظر گرفته شده است.
حسن قلیچخانی، مدیر مارکتینگ سرمایکس هم در ادامه به اضافه شدن ویژگیهای جدید این پلتفرم مثل استیکینگ و خرید اقساطی اشاره کرد و گفت: استیکینگ فرآیند نگه داشتن یا قفل کردن ارزهای دیجیتال در یک کیف پول هدف، برای مدت زمان مشخص و در ازای دریافت پاداش و درآمد از رمزارز استیکشده است. ما در سرمایکس هم با قرار دادن بخش سرمایهگذاری یا staking ارز دیجیتال به معاملهگران برای کسب سود کمک میکنیم و افراد میتوانند با سرمایهگذاری در این بخش، سود خوبی به دست بیاورند.
قلیچخانی در ادامه به امکان خرید اقساطی ارزهای دیجیتال در سرمایکس هم اشاره کرد و افزود: ما در سرمایکس خرید اقساطی رمز ارزها را برای کاربرانمان راهاندازی کردهایم.کاربران باید ۳۰ درصد از مبلغ کل خرید خود را بپردازند و سپس طی ۶ ماه و به صورت اقساطی، مابقی مبلغ را تسویه کنند. این روش برای تحلیلگران و هولدرهای رمزارزها بسیار مناسب است.
او در ارائهای کوتاه به بیان گزارش سال این شرکت پرداخت و گفت: این گزارش در ۹ سر فصل به موضوعات مختلف این حوزه پرداخت شده است. در فصل اول دنیای ارزهای دیجیتال در سالی که گذشت، سرمایکس در گذر زمان، سرمایههای انسانی سرمایکس تیم بازاریابی کاربران سرمایکس تیم تجربه مشتریان تیم توسعه مهر مشترک چشمانداز سرمایکس سال رفتار سرمایهگذاران مختلف و اتفاقات
در حاشیه رویداد فصل نو دو پنل گفتوگو نیز با موضوعات «دغدغهھای بانک مرکزی و راھکارھای بخش خصوصی» و موضوع «ماندن و جنگیدن کسب و کارھای فینتک» برگزار شده بود. موضوعی با صحبتها و مسائلی شبیه به هم.
احسان مطلبی، مدیرعامل سرمایکس در زمینه چالشهای رگولاتوری و الزامات پلیس فتا در زمینه فعالیتهای شرکتهای رمزارزی گفت: ما همیشه از همکاری و تعامل با پلیس فتا و نهادهای بالادستی استقبال میکنیم اما هر بار با محدودیتهایی روبرو هستیم که علت و نتیجه آن را نمیدانیم. در واقع برداشت ما این است که آنها به خاطر قدرتی که در اختیار دارند تنها با سرکوب هر روز کار ما را پیچیدهتر میکنند. برآورد من این است که الزامات فتا برای کسب و کارها و کاربران منفعتی ندارد.
مھدی فاطمیان، رئیس انجمن فینتک هم در ادامه به الزام حضور قانونگذاری جدید در حوزه فینتک اشاره کرد و توضیح داد: فاصله ایدهها و کسب و کارهای جدید فناورانه با نهادهای قانونگذار هر روز بیش از قبل میشود و ما به واقع به نهادی جدید متشکل از بخش خصوصی و دولتی نیاز داریم که قدرت فرانهادی داشته باشد. متاسفانه رهنگاشت بانک مرکزی رویکرد توسعهای نیست و نگاه محدودگریست که اسم نظارت به خود گرفته است.
مصطفی امیری، عضو ھیات مدیره نصر تھران هم در انتقاد به عملکردهای رگولاتوری گفت: رگولاتوری ما روند تیشه به ریشه زدن را در پیش گرفته است وقتی رگولاتور در جای غلط باشد تصمیمات غلط هم دور از ذهن نیست. وقتی به جای آماده کردن زیرساختها دائم سرعتگیر بگذاریم. مسلما به نتیجه مطلوبی نخواهیم رسید. من میخواهم بگویم همیشه راهکار تصادف نکردن، کاهش سرعت نیست اگر به هر اتفاق و با هر ایده اقتصادی ریشه پولی کشور بلرزد نشان از ضعفهای دیگری دارد که حاکمیت باید به آن بخشها توجه ویژه کند.
عباس آشتیانی، عضو ھیات مدیره انجمن بلاکچین هم در زمینه خودتنظیمگری در کسب و کارهای رمزارزی گفت: فعالان حوزه فینتک در زمینه رویکرد حاکمیت دچار سردرگمی شدهاند. اما روالی که رگولاتور پیش گرفته هم سرمایه و هم امنیت سرمایهگذاران به خطر میافتد. فرار سرمایه معلول شرایط تورمی کشور است و تورم در کشور ریشه ربطی به فینتکها ندارد. تورم به موضوعات اقتصادی ربط دارد و اگر کشور در رونق اقتصادی قرار داشت شرایط به این شکل نبود.
در بخش دیگری از این رویداد هم از ھمکاریهای تازه سرمایکس با شرکتهای جدید رونمایی شد و زرینپال، مترا، نئو زرین و زرین پلاس به عنوان شرکای تجاری جدید سرمایکس معرفی شدند.
متن کامل گزارش سال ۲۰۲۳ سرمایکس را از اینجا دریافت کنید.