سرمایهگذاری جسورانه یا ریسکپذیر(VC) چیست؟
سرمایهگذاری جسورانه یا ریسکپذیر(Venture Capital)، نوعی از سرمایهگذاری است که فرد با سرمایهگذاری مستقیم در استارتآپها…
۲۰ مهر ۱۴۰۳
۱۲ دی ۱۴۰۲
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
« به زودی بانک صادرات نئوبانک میزند» این خبری است که مدیرعامل بانک صادرات آن را اعلام کرد.
به گزارش پیوست، محسن سیفی در حاشیه رویداد امضای تفاهمنامه همکاری بین دیجیپی و بانک صادرات اعلام کرد: این بانک هم به زودی نئوبانکدار میشود.
سیفی در پاسخ به پیوست مبنی بر اعلام بیشتری از جزئیات این خبر گفت: از ۲۲ بهمن ۱۴۰۲ تبلیغات و بیلبوردهای ما را در سطح شهر خواهید دید و از همان تاریخ نئوبانک صادرات رونمایی خواهد شد. او جزئیات بیشتری راجع به این نئوبانک نداد اما مهمترین چالش پیش روی این بانک را مواجه با گروه بازنشستگان عنوان کرد، او در این باره گفت: عمده کاربران بانک صادرات بازنشستگان یا افراد در سنین بالا هستند که به هر حال ممکن است سختتر از افراد جوان با فناوری ارتباط بگیرند. اما تا دو سال آینده اتفاقات بسیار مهمی در نئوبانک صادرات رخ میدهد. او همچنین گفت پس از آنکه از نئوبانک صادرات رونمایی شود متوجه میشوید که این نئوبانک چیزی از رقبایی مثل بلوبانک کم ندارد.
سیفی توضیحات بیشتر راجع به این نئوبانک را به تاریخ ارائه رسمی آن موکول کرد.
به نظر میرسد منظور مدیرعامل بانک صادرات از نئوبانک، شعبه دیجیتال بانک صادرات است. طبق «ضوابط ناظر بر نحوه ایجاد، فعالیت و نظارت بر واحد دیجیتال ارائه خدمات بانکی توسط موسسات اعتباری» موسسه اعتباری متقاضی تاسیس واحد دیجیتال ارائه خدمات بانکی، مکلف است تقاضای خود را به اداره مجوزهای بانکی بانک مرکزی ارائه دهد.
پس از تصویب و ابلاغ این دستورالعمل از سوی بانک مرکزی بسیاری از فعالان بانکی پیشبینی کردند که همین مصوبه موجب میشود تا به تدریج کل شبکه بانکی کشور درخواست ایجاد یک نئوبانک کنند. هر چند مدیر اداره توسعه و تدوین مقررات نظامهای پرداخت بانک مرکزی اعلام کرد: مخاطب بخشنامه شعب دیجیتال بانکها، شبکه بانکی است و اگر بانکی بخواهد شعب دیجیتال بزند باید از این دستورالعمل پیروی کند.