رئیس هیات مدیره شرکت آوا: مقررات بازار نوآفرین تا حدی شرایط پذیرش را تسهیل کرده است
شرکت صنایع ارتباطی آوا اولین شرکتی بود که ۸ دی ماه روی تابلوی دانشبنیان بازار…
۲۹ دی ۱۴۰۳
۲۴ آذر ۱۴۰۲
زمان مطالعه : ۵ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۹ دی ۱۴۰۲
فعالان کسبوکاری حاضر در رویداد ویژن معتقدند حذف اقداماتی که مناسب کسبوکار نیست با ایجاد یک سیستم و توجه به بازاریابی خوب میتواند اهرم رشد کسبوکارها باشد. آنها ایجاد کمیپنهای تبلیغاتی را با پیگیری تنها یک هدف موفق دانستند و انتخاب یک بازار هدف مناسب را عامل موفقیت یک کسبوکار عنوان کردند.
به گزارش پیوست، رویداد ویژن با شعار قطبنمای رشد کسبوکارها توسط مجموعه ژاکت برگزار شد. ویژن رویدادی تخصصی در حوزه رشد کسبوکارها است که به صورت آنلاین برگزار میشود. در این رویداد درباره شیوههای بازاریابی، کمپینهای تبلیغاتی،سئو و تفکر خلاقانه در کسبوکار صحبت شد.
علی حاجی محمدی، موسس ژاکت و همیارآکادمی دررابطه با استراتژی رشد سریع کسب و کار سخنرانی کرد و گفت: باید اقداماتی که مناسب کسبوکارتان نیستند را حذف کنید. نه گفتن را یاد بگیرید. باید سیستمسازی کنید.
او افزود: در حال حاضر هم مجری هوش مصنوعی داریم، هم نویسنده هوش مصنوعی و در موارد بسیاری میتوانید از هوش مصنوعی در کسب و کار خود استفاده کنید. رسانه را باید باتوجه به فعالیت و نوع کسبکارتان انتخاب کنید.
توحید علی اشرفی، مدیر بازاریابی علیبابا در رابطه با استراتژی بازاریابی در مسیر رشد در این رویداد به ارائه پرداخت و گفت: بازاریابی یک سیستم هدفمند براساس سود و فایده است که وفاداری مشتری و ارتباطات عمیق و پایدار براساس آن ایجاد میشود.
او افزود: همواره گفته میشود محصول خوب، فروش خوبی خواهد داشت. اما این اعتقاد درست نیست. بازاریابی اهرم رشد کسبوکارهاست. باید بازار هدف را مشخص کنیم. با مشتریان خود مصاحبه عمیق داشته باشیم، باید از مشتریان پرسونا بسازیم و خود کسبوکار نیز باید پرسونا داشته باشد.
علی اشرفی گفت: ساختار پیام خوب اینگونه است که مشکل را شناسایی کرده و به مشتری راهکار ارائه میکند.
وحید بهرامیان، مدیرعامل ژاکت آکادمی در این رویداد دررابطه با چگونگی برگزاری کمپینهای تبلیغاتی گفت: هرکمپین تبلیغاتی باید یک هدف را پیگیری کند، باید در بازه زمانی تعریفشده قابلیت اجرایی داشته باشد، مشخص باشد، ملموس و قابل اندازهگیری باشد.
او افزود: برای هر کمپین تبلیغاتی یک پرسونای بازار هدف را باید انتخاب کرده و برای آنها کمپین را برگزار کنیم. کمپینها باید قابلیت برنامهریزی داشته باشند تا اگر رفتار کاربران تغییر کرد، کمپین را باتوجه به نیازهای کاربران تغییر دهیم.
بهرامیان گفت: باید حس از دست دادن را به کاربران منتقل کنیم. مثلا اعلام کنیم که کمپین دوروزه است و یا تعداد محدودی از محصول به فروش میرسند.
مهرسا شرعالاسلام، مشاور کسبوکار و خلاقیت دررابطه با روشهای تفکر خلاقانه در رشد کسبوکار توضیح داد و گفت: هر برندی باید قصه منحصر به فرد خود را داشته باشد. قصهها برندها را خاص و غیرقابل رقابت میکنند.
او افزود: رولزرویس و مکلارن هردو خودروی لوکس هستند اما قصههای متفاوتی دارند و به همین روی رقیب یکدیگر نیستند. باید قصهای متفاوت و بازار هدفی مناسب را انتخاب کنید.
شرعالاسلام درباره تفاوت تفکر کارآفرینی با تفکر بازاری گفت: در تفکر بازاری و سنتی، شخص تنها به فکر سود خود است. اما در تفکر کارآفرینی نگرش برنده-برنده وجود دارد و کارآفرین به سود کارکنان خود نیز فکر میکند. در تفکر بازاری امکان پذیرش خلاقیت وجود ندارد، مدیران نیروها را تمسخر میکنند و اعتماد به نفسشان را میگیرند. ام در دیدگاه کارآفرینی به نیرو احترام گذاشته میشود.
او تاکید کرد: خلاقیت یک پدیده اجتماعی است. زمانی که ایدهای خلاقانه دارید باید توسط بازار نیز مورد پذیرش قرار بگیرد. خلاقیت به معنای استمرار عاشقانه در مسیر کاری است.
امین هاشمی، متخصص رشد و توسعه سئو دررابطه با استراتژیهای سریع سئو گفت: سریع و سئو با یکدیگر همخوانی ندارند. دستیابی به نتیجه دلخواه از طریق سئو همواره زمانبر است و کمتر از 6 ماه نمیتوان به نتیجه دلخواه رسید.
او افزود: با اینهمه روشهایی وجود دارد که بتوان سریعتر از سئو نتیجه گرفت. سایتهایی که تازه فعالیت خود را آغاز کردهاند با کلمات کلیدی طولانی میتوانند به نتیجه برسند. برای اینکار باید کلمات کلیدی طولانی که بیشترین جستجو را در گوگل دارند پیدا کرده و از آنها استفاده کنند.
هاشمی گفت: باید مسیر کاربران را پیدا کرد. برخی کاربران برخی کلمات کلیدی را جستجو میکنند تا درباهشان بیشتر بدانند، مانند ایمپلنت چیست؟ برخی دیگر آشنایی کامل با خدمات و محصول دارند و قصد خرید دارند. بنابراین بهترین مرکز ارائه دهنده خدمات مورد نظر را جستجو میکنند، مثل بهترین مرکز کاشت مو.
او افزود: برخی دیگر موقعیت را جستجو میکنند، مثلا بهترین آژانس املاک در نیاوران. سئو برای تمامی کسبوکارها کارآیی ندارد و تنها برخی از کسبوکارها از آن نتیجه مطلوب اتخاذ میکنند.
پیام بهرامپور، مدیرعامل بیشتر از یک درباره پیشنویسهای مالی، بزرگترین ترمز کسبوکارها سخنرانی کرده و گفت: خرده فروشی آنلاین تنها 4 درصد از بازار را به خود اختصاص میدهد. برخی از کسبوکارها باید به صورت سنتی فعالیت کنند و فروش آنلاین مناسب تمامی کسبوکارها نیست.
او تاکید کرد: یکی از اصلیترین مشکلات کارآفرینان باورهای منفی مالی آنهاست.