میزان فروش شرکت خدمات انفورماتیک در ۹ ماهه امسال به ۵ هزار میلیارد تومان رسید
شرکت خدمات انفورماتیک در دوره مالی ۹ ماهه سال ۱۴۰۳ با حجم فروش ۵ هزار…
۳۰ دی ۱۴۰۳
۲۵ آبان ۱۴۰۲
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
فعالان حوزه کسب و کار معتقدند ترکیب تکنولوژی در کسب و کارهای حوزه مد و فشن به توسعه پایدار و حفاظت از محیط زیست کمک میکند و استفاده از فناوری در این مسیر، به کاهش استفاده از مواد اولیه و صرفهجویی در آنها منجر میشود.
به گزارش پیوست مهدی معصومی دبیر رویداد سالانه تکنولوژی و کسب و کارها “تهران سامیت” به بیان تاثیر تکنولوژیها بر کسب و کارها پرداخت و توضیح داد: تهران سامیت میخواهد نقطه اتصال صنعت، تکنولوژی و کسب و کارها باشد. این روزها هوش مصنوعی در جهان و ایران ترند شده است و یکی از کارهایی که در تهران سامیت به آن خواهیم پرداخت نقش هوش مصنوعی در صنعت فشن است.
معصومی ادامه داد: رویداد تهران سامیت بیست و پنجم و بیست و ششم آبان ماه در مرکز همایشهای رایزن برگزار میشود و یکی از بخشهای مهمی که در این رویداد به آن میپردازیم این است که آرتیستها و هنرمندان میتوانند آثار NFT خود را برای ما ارسال کنند. بخش گفتوگو برای اشتراک تجربهها و ورکشاپها هم بخشی از رویداد تهران سامیت هستند.به گفته معصومی رقابت استارتآپها و بیان ایدهها برای جلب نظر سرمایهگذاران نیز از سرفصلهای این رویداد هستند و مجموعههای نوبیتکس، مدیران خودرو، چرم مشهد، گروه برندهای درسا از حامیان اصلی این رویداد به شمار میروند.
معصومی همچنین هدف این رویداد را ایجاد ارتباط و تعامل میان تکنولوژیهای صنعت مد و کسب و کارها برای تکمیل پازل چرخه تولید عنوان کرد.
هانی هردانیان مدیربازاریابی مدیران خودرو(MVM) هم در ادامه به نقش فناوریها در صنایع خودرویی و صنعت فشن پرداخت و گفت: دیگر صنایع اجزای تفکیک شده از هم نیستند و حالا صنعت خودروسازی از فشن و فناوری جدا نیست. اصلا دیگر تفکیک در صنایع با حضور فناوریها ممکن نیست.
ما در مدیران خودرو در تلاشیم در تمام نمایشگاهها حاضر باشیم و تعامل خود را با بازیگران این صنعت حفظ کنیم. چون معتقدیم صنعت خودرو فارغ از طراحی و تکنولوژی نیست و ارتباط با دانشگاهها نیز به خودی خود میتواند در راهگشایی برای مسیر ما موثر باشد.
محمودرضا چمنی نماینده گروه برندهای درسا را نیز در تایید صحبتهای هردانیان افزود: درسا برندی ایرانی است که تلاش کرده و بانگاهی فرا مرزی و بینالمللی محصولات خود را تولید کند. ساید دیجیتال یک فرصت برای دیجیتال فشن است و فناوری ابزارهایی را به کسب و کارها معرفی میکند که اتفاقات تازهای را در مسیر تولیدشان ممکن کند.
همچنین چمنی در پاسخ به پیوست مبنی بر چگونگی استفاده درسا از دیجیتال فشن توضیح داد: ما در شروع مسیر قرار داریم و تولیدات دیجیتالی میتوانند بدون نیاز به تولید فیزیکی محصول باعث صرفهجویی و کمک به توسعه پایدار شود. در واقع دیجیتال فشن قدم بزرگی برای صرفهجویی و گامی در جهت توسعه پایدار و حمایت از محیط زیست است که متاسفانه تا کنون به دلیل محدودیتهای متعدد مهجور مانده است و ما امیدواریم تهران سامیت فرصت مناسبی برای ادامه این مسیر باشد.