معرفی سیزده هوش مصنوعی تولید و پردازش تصویر: خلق از حروف ساده
امروزه و با توسعه هوش مصنوعی ابزار پردازش تصویر بسیاری برای تبدیل متن به تصویر…
۳۰ آبان ۱۴۰۳
۱۷ مهر ۱۴۰۲
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
چین قصد دارد طی سه سال آینده قدرت رایانشی خود را بیشتر از یک سوم افزایش دهد، اقدامی که عرضهکنندگان بومی را تقویت کرده و به استقلال تکنولوژی این کشور کمک میکند.
به گزارش پیوست به نقل از بلومبرگ، دومین اقتصاد بزرگ جهان قرار است تا سال ۲۰۲۵ ظرفیت رایانشی بخش تکنولوژی را به ۳۰۰ اگزافلاپ برساند. چین در حال حاضر ۲۲۰ اگزافلاپ قدرت رایانشی دارد و طرح تقویت رایانش را وزارت صنعت و تکنولوژی اطلاعات این کشور مطرح کرده است. این هدفگذاری نشانگر تلاش پکن برای ساخت زیرساخت دیجیتالی برای رسیدن به خودکفایی است.
چین همچنین قصد دارد طی دو سال آینده ۲۰ مرکز رایانش هوشمند جدید احداث کند. شبکههای بزرگ نوری و ذخیره داده پیشرفته نیز طبق برنامه این رگولاتوری تا سال ۲۰۲۵ایجاد می شوند. قدرت رایانشی اضافی قرار است از بخشهای تولید، آموزش، امور مالی، حملونقل، درمان و انرژی حمایت کند.
بیانیه وزارت صنعت و تکنولوژی اطلاعات تصریح میکند: «چین قرار است همکاری در صنعت را تقویت کرده و با توسعه راهحلهای قابل کنترل و تشویق به نرمافزار مطمئن و بومی، از زنجیره عرضه محافظت کند.»
به گفته این آژانس، امنیت زنجیره عرضه یکی از جنبههای مهم توسعه زیرساخت به حساب میآید.
ایالات متحده صادرات چیپهای پیشرفته از شرکتهایی مثل انویدیا را به چین ممنوع کرده است. این چیپهای پیشرفته یکی از ابزارهای اصلی در توسعه و آموزش هوش مصنوعی به حساب میآیند. چین در مواجهه با این محدودیتها محصولات بومی را در اولویت قرار داده و زنجیره عرضهای خالی از تکنولوژی آمریکایی در دستور کار است.
شرکتهایی مثل هواوی تحت تحریم و SMIC، بزرگترین تولیدکننده چیپ در چین، از جمله فعالترین شرکتهای بومی این کشور به حساب میآیند. این دو شرکت در کنار هم اولین چیپ پیشرفته گوشیهای هوشمند را برای گوشی جدید هواوی تولید کرده و بازده محدودیتهای آمریکا در حوزه صادرات به چین را زیر سوال بردند.