مدیر دفتر ASUS: باید نظارت روی تولید داخل بیشتر شود
مدیر دفتر ASUS معتقد است از تولید داخل سواستفاده میشود زیرا گاهی دیده میشود کالای…
۱۴ آبان ۱۴۰۳
۵ مهر ۱۴۰۲
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
شرکت الماس رایان ایرانیان با وجود تحریمها با شرکت D-Link به همکاری پرداخت و برنامه دارد با رفع مشکلات، این برند را در داخل تولید کنند. این شرکت چند سالی است سعی میکند با برنامهریزی برای تولید داخلی، مشکلات تخصیص ارز را حل کند.
به گزارش پیوست، شرکت الماس رایان ایرانیان ٣٠ سال است که در حوزه واردات سختافزار فعالیت دارد. به گفته وحید غرویان، مدیرعامل الماس رایان ایرانیان، این شرکت یکی از واردکنندگان و تامینکنندگان اصلی سختافزار است که سالهاست برای تامین نیاز مصرفکنندگان فعالیت میکند و از اوایل سال ١۴٠٠ با توسعه شبکه خود با شرکت D-Link به همکاری پرداخت.
مدیرعامل شرکت الماس رایان ایرانیان، در پاسخ به پیوست مبنیبر مشکلات ارزی برای واردات گفت: همه ما با توجه به سیاستها و قوانین ارزی که بهصورت شبانهروز اتفاق می افتد دچار مشکل هستیم. ما برای رفع این مشکلات برای واردات تلاشهای زیادی کردیم که بتوانیم مشکلات ارزی را پشتسر بگذاریم.
غرویان با اشاره به مشکلات واردات و رویآوردن به تولید داخلی به پیوست توضیح داد: ما تولید مموری و SSD را در ایران داریم. زمانی ما به فکر تولید داخل افتادیم که فشار برندها هرروز با قوانین و زیادهخواهیهای جدید روی ما بیشتر میشد و خیلی اوقات به دلیل تحریمها در بعضی از خدمات دیگر از ما حمایت نمیشد. ما بسیار درگیر تحریمها هستیم بهشکلی که برای تهیه چیپست، درخواستمان در پنج کشور میچرخد تا درنهایت کالا به دست ما برسد.
به گفته مدیرعامل شرکت الماس رایان ایرانیان، این شرکت بابت تولید داخلی نهتنها تسهیلاتی از دولت دریافت نکرد، بلکه هیچ حمایتی هم از سمت دولت نشد. او به پیوست گفت: ما برای تخصیص ارز مشکلات فراوانی داریم، اما درحال حاضر وضعیت خوبی در بازار داریم و به سختی توانستیم با کیفیت بالا و در حد برندهای خارجی در ایران فعالیت کنیم.
او اشاره کرد سیاستهای واردات مودم به شکلی است که واردات آن خیلی سخت یا نشدنی است. به گفته غرویان، در این صنف پیچبستن به معنی تولید است. دراین شرایط، مودم وارداتی حتی اگر قیمت پایینتر داشته باشد، اولویت تولید داخلی است.
غرویان ادامه داد: ما تولید داخلی را چند سالی است دنبال میکنیم و حافظههای جامد و رم کامپیوتر در ایران تولید میکنیم. تکنولوژی تولید ما کاملا داخلی است و چیپ و برد را به هم متصل میکنیم و به تولید میپردازیم.
مدیرعامل شرکت الماس رایان ایرانیان تنها راهحل از بین رفتن قاچاق را تولید داخل میداند. او ادامه داد: غیر از تولید هیچ چیزی مورد حمایت و پذیرش دولت نیست. اگر ما بتوانیم شرکت دی-لینک را قانع کنیم تا بخش تولید را به ما بدهند، میتوانیم برند دی-لینک را با نام خودش در ایران عرضه کنیم زیرا شرکت ما آمادگی کامل دارد. درصورت تایید شرکت و رفع مشکلات، ما میتوانیم با قیمت مناسبتری کالا را در ایران بفروشیم. مشکلاتی که در این حوزه وجود دارد بیشتر در بخش تحریمها است زیرا باوجود تحریم، تولید برند خارجی در داخل سخت است.