یازدهمین جشنواره فناوری اطلاعات: هوش مصنوعی، طلای اقتصاد مدرن
هوش مصنوعی، با بهینهسازی سه عنصر کلیدی؛ اطلاعات، منابع، و نیروی انسانی، فرصتی ارزشمند برای…
۱ بهمن ۱۴۰۳
«رادیو تراژدی»،«ساگا»، «لیبیدو»،«رادیو نیست»، «افسی ۳۶۰»،«اکوتوپیا»،«ایستگاه فضایی»، «پرچم سفید»، «آلبوم» ،«رادیو دیو»،«رادیو مرز»و «جافکری»،برگزیدگان اولین دوره «جایزه جعبه» در ۱۰ بخش موضوعی و بهترین پادکست از نگاه مخاطبان و پادکست سال بودند.
اولین دوره «جایزه جعبه» برای انتخاب بهترین پادکستهای فارسی از تیرماه ۱۴۰۲ آغاز به کار کرد. در این جشنواره مستقل که برای حمایت از تولیدکنندگان پادکستهای فارسی برگزار شد، پادکستها در ۱۰ بخش موضوعی ارزیابی شدند. در مرحله نهایی «جایزه جعبه» هیات داوران این جایزه، متشکل از اسماعیل باستانی (شاعر، نویسنده، مجری، برنامهساز و پادکستر)، بهار کاتوزی (نویسنده و بازیگر) و امید نعمتی (خواننده، ترانهسرا و موزیسین) با بررسی ۶۰ پادکست، نامزدها و برگزیدگان بخشهای مختلف «جایزه جعبه» را انتخاب و معرفی کردند. علاوه بر جوایز بخشهای اصلی، یک جایزه به «بهترین پادکست از نگاه مخاطبان» با نظرسنجی مردمی و یک جایزه هم به «پادکست سال» از نگاه داوران «جایزه جعبه» اهدا شد.
هیئت داوران برندگان نهایی اولین دوره «جایزه جعبه» را اعلام کردند و در ۱۰ بخش موضوعی، بهترین پادکست از نگاه مخاطبان و پادکست سال، به شرح زیر انتخاب شدند:
پادکست سال«رادیو تراژدی»،بهترین پادکست ادبی «ساگا»، بهترین پادکست سبک زندگی و روانشناسی «لیبیدو»، بهترین پادکست مستند «رادیو نیست»، بهترین پادکست ورزشی «افسی ۳۶۰»، بهترین پادکست اقتصادی و کسبوکار «اکوتوپیا»،بهترین پادکست علم و تکنولوژی «ایستگاه فضایی»، بهترین پادکست تاریخی «پرچم سفید»،بهترین پادکست هنری «آلبوم» بهترین پادکست ترکیبی «رادیو دیو»،بهترین پادکست اجتماعی «رادیو مرز»،بهترین پادکست از نگاه مخاطبان «جافکری».