skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر
انتخاب سردبیر

وزارت صمت خواستار تعلیق فعالیت دیوار و شیپور شد+به‌روزرسانی دیوار و شیپور: نامه‌ای به ما ابلاغ نشده است

۸ شهریور ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۴ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۰ شهریور ۱۴۰۲

وزارت صمت در نامه‌ای به اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی خواستار تعلیق فعالیت پلتفرم‌های دیوار و شیپور شد.

به گزارش پیوست، در نامه‌ای که از سوی معاونت تجارت و خدمات وزارت صمت به اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی ارسال شده از این اتحادیه خواسته شده است به دلیل اینکه پلتفرم‌های شیپور و دیوار ضوابط خاص درج آگهی در سکوهای برخط را رعایت نکرده‌اند فعالیتشان تعلیق شود و نماد کسب‌وکارهای آنها نیز به حالت تعلیق درآید.

در نامه‌ای که برای اتحادیه ارسال شده است عنوان شده کمیته نظارت بر عملکرد شرکت‌های بازاریابی شبکه‌ای و کسب‌وکارهای مجازی فعالیت این دو پلتفرم را بررسی کرده و در نهایت مشخص شده دیوار و شیپور ضوابط مورد نظر را رعایت نکرده‌اند.

در این نامه مشخص نیست که آیا پیشتر وزارت صمت به این دو پلتفرم نسبت به مدل قیمت‌گذاری مسکن و نحوه درج  قیمت اطلاع‌رسانی‌های لازم را انجام داده بود یا خیر.

تعلیق فعالیت دیوار و شیپور
وزارت صمت از اتحادیه کسب و کارهای مجازی خواسته تا فعالیت دیوار و شیپور را تعلیق کند.

معاون وزیر صمت، علیرضا شاه‌میرزایی، در جلسه گزارش سالانه تجارت الکترونیکی بدون اینکه اشاره‌ای به نامه ارسالی این معاونت به اتحادیه کند اعلام کرده بود ما چندین مرتبه به پلتفرم‌هایی مانند دیوار و شیپور تذکر داده‌ایم اما این پلتفرم‌ها توجهی به تذکرات ما نکرده‌اند و اگر مشکلی برای این پلتفرم‌ها پیش بیاید کسی نباید اعتراض کند.

او در این جلسه اعلام کرد: طبق ضوابطی که به پلتفرم‌ها ارائه شده تمامی کاربران باید روی پلتفرم‌ها احراز هویت و احراز اهلیت شوند و هیچ کس نباید خودرو و ملک دیگری را آگهی کند. او از سکوهای داخلی خواسته بود تا امکان تبادل داده میان کاربران را فراهم کنند و همانطور که پلتفرم‌های خارجی امکان تیک آبی دارند روی سکوهای داخلی نیز این امکان فراهم شود.

شاه‌میرزایی در این جلسه عنوان کرد که تقریبا ۳ ماه است به صورت مرتب با پلتفرم‌ها جلسه برگزار می‌کنند.

در یازدهمین جلسه شورای عالی مسکن نیز وزیر اقتصاد در گزارشی به برخی از تخلفات پلتفرم‌های ثبت آگهی مسکن اشاره کرد و گفت که این پلتفرم‌ها به مصوبات دولت در این زمینه توجه نمی‌کنند و رئیس پلیس کشور نیز نسبت به تخلفات این پلتفرم‌ها اعتراض کرده است. در واکنش به این اظهارات، رئیس جمهور عنوان کرد که اتحادیه‌ها باید بر این پلتفرم‌ها نظارت کنند.

وزیر اقتصاد، احسان خاندوزی، در جلسه شورای عالی مسکن درخواست داده بود تا طیفی از جرایم پلکانی علیه این پلتفرم‌ها با توجه به تخلفاتی که انجام داده‌اند صورت گیرد در مرحله اول برای آنان جریمه تعیین شود و در نهایت فعالیتشان تعلیق شود.

رئیس جمهور در این جلسه تاکید کرد در گام نخست، نظارت بر سکوها باید توسط خود اتحادیه‌ها انجام شود. قانون نیز همین را خواسته است که اتحادیه‌های صنفی خود مامور و مسوول باشند و نگذارند عضوی از آن صنف به مردم اجحاف کند. او بر لزوم ساماندهی مساله سکوها و پلتفرم‌ها به نحوی که قیمت‌سازی و سوداگری در این فضا انجام نشود، تاکید کرد.

این چندمین بار است که پلتفرم‌ها و سکوهای درج آگهی به دلیل افزایش قیمت کالاها در کشور محکوم می‌شوند. سال گذشته نیز پس از افزایش قیمت ناگهانی خودرو وزارت صمت آنان را ملزم کرد تا قیمت را از روی پلتفرم‌ها حذف کنند.

مصوبه شورای عالی مسکن
الزاماتی که سکوها طبق مصوبه شورای عالی مسکن باید رعایت کنند.

طبق تصویب‌نامه شورای عالی مسکن وزارت صمت باید ترتیبی اتخاذ می کرد تا سکوهای برخط انتشار آگهی مواردی از جمله امکان احراز هویت شخص آگهی دهنده در سکوهای معاملاتی را فراهم کنند همچنین امکان درج آگهی یک واحد ملی توسط اشخاص متعدد وجود نداشته باشد و به ازای هر کد پستی تنها امکان ثبت یک آگهی وجود داشته باشد.

همچنین مالکان املاکی که قصد درج آگهی در این سکوها را دارند باید قبل از درج آگهی نسب به ثبت اطلاعات ملک مورد نظر خود در سامانه ملی املاک و اسکان اقدام کنند.

به روز رسانی:

مدیران هر دو پلتفرم دیوار و شیپور در گفت‌وگو با پیوست اعلام کرده‌اند که نامه تعلیق به دست آنان نرسیده است.

اشکان آرمندهی مدیرعامل دیوار گفت: «هنوز به صورت رسمی علت درخواست تعلیق به ما ابلاغ نشده و ما هم داریم پیگیری می‌کنیم.»

روئین صمدزاده قائم مقام مدیرعامل شیپور نیز تاکید کرد: «نامه‌ای مبنی بر تعلیق به صورت رسمی به ما نداده‌اند و ما نیز در حال پیگیری موضوع هستیم.»

 

https://pvst.ir/fty

مهرک محمودی روزنامه‌نگاری را از حوزه سینما شروع کرد و در مدت کوتاهی پس از آن، با این سودا که روزنامه‌نگار باید در تمامی بخش‌ها فعالیت کند براساس یک اتفاق خیلی ساده وارد حوزه اقتصادی شد و در روزنامه‌های صدای عدالت، آزاد، ابرار اقتصادی، فرهنگ آشتی، همشهری اقتصادی و غیره به عنوان خبرنگار فعالیت کرد. همانطور که زندگی همیشه براساس اتفاق‌های ساده جلو می‌رود، فعالیت خود را به صورت نیمه وقت در در هفته‌نامه عصرارتباط در حوزه تجارت و بانکداری الکترونیکی آغاز کرد و پس از مدتی این فعالیت نیمه وقت به یک فعالیت تمام وقت تبدیل و ۹ سال به طول انجامید اما باز هم براساس یک اتفاق آنجا را ترک کرد. حال سال‌هاست که پیوست خانه مهرک محمودی است؛ اما تجارت و بانکداری و دولت الکترونیکی تبدیل به حوزه‌های مورد علاقه او شده‌اند.

تمام مقالات

یک دیدگاه

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو