skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

نئوبانک‌ها به فراگیری مالی کمک می‌کنند

سمانه سمیع تحریریه

۶ شهریور ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

مدیر پژوهش و نوآوری شرکت خدمات انفورماتیک، هوش مصنوعی را نمونه بارز فناوری‌هایی می‌داند که می‌تواند در شمولیت مالی تسهیلگر باشد. او همچنین معتقد است نئوبانک‌ها به فراگیری مالی کمک می‌کنند و راه‌های دسترسی مردم به خدمات بانکی را افزایش می‌دهند.

به گزارش پیوست، مهدی نمازی مدیر پژوهش و نوآوری شرکت خدمات در نشست «کاربرد هوش مصنوعی در گسترش شمولیت مالی» به نقش فناوری‌ها در تسهیل امور بانکی پرداخت و گفت: شمولیت بانکی یا فراگیری مالی امکانی است که می‌تواند دسترسی به سرویس‌های بانکی را برای تمام افراد جامعه فراهم کند و هر چقدر این دسترسی همه‌گیرتر شود، تعداد بیشتری از افراد جامعه از آن نفع می‌برند.

فناوری تسهیلگر است

نمازی، نئوبانک‌ها را یکی از راه‌های شمولیت مالی در کشور دانست و توضیح داد: فناوری‌ها تسهیلگرند و هوش مصنوعی یکی از بهترین آنهاست که می‌تواند فراگیری مالی را در کشور افزایش دهد. نئوبنک‌ها با امکان افتتاح حساب آنلاین و صرفه‌جویی در زمان و مکان این امکان را پدید آورده‌اند تا هر فرد تنها با دسترسی به اینترنت به امکانات بانکی نیز دست پیدا کند.
او در ادامه توضیح داد: هوش مصنوعی می‌تواند دسترسی به خدمات بانکی را از طریق راه حل‌های نوآورانه باز تعریف کند و می‌تواند با استفاده از چت‌بات‌ها، واقعیت مجازی و هوش گفتاری تجربه خدمات مشتری را بهبود بخشد و سوال‌ها درخواست‌ها و شکایات مشتریان را سریع‌تر و دقیق‌تر انجام دهد.

او در ادامه به احراز هویت آنلاین اشاره کرد و گفت: هوش مصنوعی فرآیند احراز هویت را آنلاین کرده است و حالا احراز هویت بیومتریک و فعالیت‌های بانکی از راه دور به صورت امن تضمین شده است. علاوه بر اینکه مشاوره و کمک‌های شخصی‌سازی شده هم  توسط الگوریتم‌های پیشرفته هوش مصنوعی  یکی دیگر از بخش های جذاب هوش مصنوعی در این حوزه است.

نمازی در ادامه از مخاطبان خواست که راهکارها و طرح‌های خود را با بانک مرکزی و شرکت‌های فعال این حوزه مطرح کنند. او در این باره گفت: در صورت کارآمد بودن، امنیت، قابل اطمینان بودن و قابل توسعه بودن راه‌حل‌ها و امکان حفظ و به‌روزرسانی راه‌حل‌ها ما از این طرح‌ها استقبال می‌کنیم. معیارهای ما راه‌های خلاقانه مبتنی بر هوش مصنوعی برای افزایش دسترسی بانکی است. اما در این مسیر چالش‌هایی نیز وجود دارد.

طبق گفته نمازی عدم تصریح یا وجود قانون، بی‌اعتمادی قانون‌گذار به فناوری، نبود فضای انتقادی برای ارائه ایده‌های بر هم زننده پارادایم‌ها، محدودیت‌های فناوری، دسترسی به داده موردنیاز از مهم‌ترین چالش‌های این حوزه است. او در ادامه به فناوری‌ها و دانش مورد نیاز در این حوزه نیز اشاره کرد و گفت:
الگوریتم‌های یادگیری ماشین و هوش مصنوعی مانند تحلیل داده، پردازش زبان طبیعی، پردازش تصویر و صوت و  با توجه به ماهیت طرح تسلط بر فناوری‌های تکمیلی مانند حسگرها، رباتیک و اینترنت اشیا در این زمینه مورد نیاز است.

https://pvst.ir/ft4
سمانه سمیعتحریریه

    همه‌چیز از یک مطلب به اسم «اسپایدرزن» که در دوره ارشدم نوشته بودم شروع شد. درحالی که ۱۰ سال کارمند آژانس هواپیمایی بودم در همان روزها احساس کردم چقدر نوشتن را دوست دارم. از دی ۹۸ با کار در آژانس روابط عمومی پرسش و تولید محتوا شروع کردم. بعد از مدتی نوشتن بخش شرکت‌گردی پیوست را به عهده گرفتم و حالا خبرنگار ثابت پیوستم و دقیقا اینجا و در همین نقطه احساس می‌کنم از اینکه به پیوست، پیوستم خوشحالم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو