فیلترینگ یوتیوب را بردارید، مردم خودشان انتخاب میکنند
محمدجواد شکوری، مدیر گروه صبا ایده به اظهارت شب گذشته رسول جلیلی عضو حقیقی شورای…
۳۰ آبان ۱۴۰۳
همایش فرصتهای ایران در عصر دیجیتال که در روزهای ۲۵ و ۲۶ تیرماه در سالنهمایشهای برج میلاد برگزار شد با اجرای ۱۳ پنل تخصصی به کار خود پایان داد.
در بخش پایانی رضا قربانی از افرادی که در بخش ایدهها مشارکت داشتند تقدیر کرد و به ۱۰ نفر از این افراد که در کانال تلگرامی همایش مشارکت داشتند، جوایزی اهدا شد.
محمد فاضلی در بخش پایانی گفت: توسعه پروژه مشترک حاکمیت، بخش خصوصی و جامعه است و یا به این فرآیند شکل میدهیم یا سالها عقب خواهیم افتاد. جامعه راه خود را میرود اما حکمران باید بشنود. با چه زبانی دیگر باید درباره ساختن یک ایران دیجیتال بگوییم، امیدوارم در این لحظه که جهان در حال تغییر است و شهروندان ایرانی هم در این پیچ تاریخی پیچیدهاند، حکمران به شکل دیگری حکمرانی کند. عقل محصول توازن حکومت و جامعه است امروز رگولاتور باید بپذیرد که دیگر نمیتوان یک شورای رگولاتوری تشکیل دهد که از ۳۰ عضو، ۲۹ صندلی آن دولتی هستند. وقت آن است حکمران به گونهای عمل کند که روبروی جامعه قرار نگیرد و به هم افزایی کمک کند.
فرهاد نیلی، مدیرعامل رهنمان گفت: صرف نظر از محتوا، در این همایش تلاش کردیم یک متدولوژی معرفی کنیم. فارغ از اینکه حاصل آن چه میشود امیدوارم ما را در قالب پلتفرم ایدهها همراهی کنید. در تار و پودی که تعریف کردهایم، سکتورها را بر اساس میزان مشارکت در اقتصاد دیجیتال در سطرها میچینیم که قابل توسعه هستند. ستونها نیز پیشرانههایی است که نشان میدهد اثرگذاری اقتصاد دیجیتال و فناوریهای دیجیتال چقدر است. این متدولوژی را در سایت رهنمان میگذاریم. یک چهارگانه تعریف کردیم که شامل افراد، کسبوکارها، حکمرانی و تمدن ایران است.
ولیاله فاطمی، بنیانگذار هلدینگ توسن، گفت: در عصر الکترونیک میتوانستیم یک صاحب تعریف کنیم. مانند تجربه کره که وزارت کشور به نیابت از مردم سرویس را به مردم عرضه میکند. در عصر دیجیتال حکمران نمیتواند همه اقشار را نمایندگی کند و باید در کنار مردم قرار گیرد. یک مقرراتنویس نمیتواند تعیینکننده رشد کسبوکارها باشد باید تهدیدها را مدیریت کرد و بتوانیم نوآوری را برای مردم و رفاه آنها به عرصه کسب و کار بیاوریم.
فرشاد فاطمی، عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف گفت: حرفهایی شنیدیم که حکمران هم میشنود. بهرحال چوب محدودیت بودجه و منابع عدد سختی است. فکر میکنم منابعی که حاکمیت تخصیص میداد و با این کار میتوانست کارهایی مانند قیمت دستوری را انجام دهد رو به پایان است. چون منابع تمام میشود حکمران هم مجبور است به افقهای جدید نگاه کند. ما به تنظیمگر واحد و تصمیمساز با عملکرد شفاف، قابل پیش بینی و پاسخگو نیاز داریم. این را به عنوان یک وظیفه باید مطالبه کنیم و پیچهای تاریخی را گوشزد کنیم.
نیما نامداری، مدیرعامل کارنامه گفت: افرادی که در اینجا جمع شدهاند در یک چیز مشترک هستند و آن وطن دوستی است. ما در همه خوبیها و بدیهای این مملکت شریک هستیم و اینکه در آن زندگی میکنیم ایجاب میکند با مجموعهای از کنشها و مطالبهگریها تلاش کنیم؛ موثر باشیم. خیلی امیدوار هستم همانطور که شرط کردیم در ابتدای رویداد شفاف و عمیق صحبت کنیم به این اصول پایبند بوده باشیم.
مجید نیلی احمد آبادی، عضو هیات علمی دانشگاه تهران گفت: همه جای دنیا وقتی یک تغییر اتفاق میافتد یکی از وظایف افراد ابهامزدایی و صحبت با حاکمیت است.