skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

بیشتر شدن پلتفرم‌ها باعث بالا رفتن استاندارد شبکه نمایش خانگی می‌شود

سمانه سمیع تحریریه

۲۶ تیر ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

امیرحسین حیدری، مدیرعامل رایمون مدیا معتقد است بیشتر شدن تعداد پلتفرم‌های VOD باعث بالا رفتن استاندارد شبکه نمایش خانگی می‌شود.

به گزارش پیوست، امیرحسین حیدری مدیرعامل رایمون مدیا (تماشاخونه) در پنلی با عنوان «یک لحظه فراغت به دو عالم نفروشم» به بحث سرگرمی‌های دیجیتال در ایران پرداخت و گفت: دیالوگی در فیلم ناصرالدین شاه وجود دارد که می‌گوید: سینماتوگراف آدم تربیت می‌کند. در واقع تاثیر سینما از همان ابتدا مشخص بوده و هست. از سال ۱۸۹۴ که برادران لومیر سینما را اختراع کرند، سینما دستخوش تغییرات زیادی شد. تکنولوژی، DVD، اینترنت و اینترنت پرسرعت هر یک به خودی خود توانستند تاثیر شگفت‌انگیزی در تغییر ذائقه و مطالبه‌گر شدن مخاطبان داشته باشند. سریال قلب یخی، قهوه تلخ، شهرزاد هر یک در زمان خود مقدمه‌ساز نمایش خانگی در ایران بودند. سوییچ از DVD  به VOD  از همان سال‌ها در حال شکل‌گیری بود. اما در حال حاضر در زمینه VODها باید تنظیم‌گر بیش از تنظیم‌گری تسهیلگر باشد تا امکان نوآوری و خلاقیت در رسانه‌های نمایش خانگی دیده شود.

BTS افکت

محمد فاضلی، استاد دانشگاه و مدیر کانال و پادکست دغدغه ایران هم در ادامه به داستان فرهنگ، هنر سرگرمی در ایران پرداخت و در رابطه با تاثیر گروه BTS در اقتصاد کره جنوبی  گفت: قرارداد با BTS توانست ۸ درصد فروش باربی در جهان را افزایش دهد و  شرکت هیوندایی در سال ۲۰۱۹، ۵۲۰ میلیون درآمد از گروه BTS  به دست آورد. اینجاست که مفهوم بی تی اس افکت که آمیزه تاثیر فرهنگ بر اقتصاد است شکل می‌گیرد. حالا کشور کره جنوبی در صدر کشورهای پیشرفته در حوزه خدمات دیجیتال است و این اثر فرهنگ و هنر در دنیای دیجیتال به شمار می‌رود. اقتصاد توجه مفهوم تازه‌ای است که از طریق گروه‌های هنری و طرفداران آن می‌تواند مبالغ زیادی را به اقتصادهای کشورها تزریق کند.

نسل Z ایران به شدت تحت تاثیر موج کره‌ جنوبی است

مسعود اسدپور، مدیر آزمایشگاه‌ شبکه‌های اجتماعی دانشگاه تهران تحلیلگر داده‌های شبکه‌های اجتماعی و ویژگی‌های رفتاری نسل Z از قدرت بی‌تی‌اس‌ها در ایران گفت: کره جنوبی تولیداتی دارد که به خوبی توانسته در جهان خود را به عنوان کشوری خلاق و هنردوست نشان دهد. در حال حاضر گروه BTS به نشست عمومی سازمان ملل دعوت شده‌اند و این به خودی خود نشان از میزان اهمیت گروه‌های هنری و توجه عمومی جهانی دارد. سریال‌هایی همچون اسکویید گیم، گروه‌هایی مثل BTS بخش عظیمی از برنامه مدون کره برای نامبروان شدن این کشور در حوزه فرهنگی است .بر اساس تحقیقات جذب سالانه ۸۰۰ هزار توریست بابت گروه BTS بوده است.نسل Z ایران به شدت تحت تاثیر موج کره‌ جنوبی است و نسل Z ایران به شدت تحت تاثیر اقتصاد توجه هستند.

مولف به کاربر نزدیک می‌شود

ندا برادران، مدیر ارشد محصول دیجی‌کالا و مدیر عامل سابق فیدیبو هم از تجربه خود در فیدیبو سخن گفت: کتاب دیجیتال فرمتی از محتوای دیجیتال است. در واقع عصر دیجیتال دسترسی به همه چیز را راحت‌تر می‌کند.در جهان آمازون آغازگر این راه بود و در ایران هم طاقچه و فیدیبو در این مسیر گام برداشتند.

دستگاه کتابخوان هم برای نزدیک‌تر شدن و راحت‌تر شدن کتاب‌خوانی وارد دنیای دیجیتال شد پس از آن هم کتاب‌های صوتی وارد این جریان شدند و کمی بعدتر به جای گوینده ماشین‌ها وارد حوزه خوانندگی کتاب‌ها شدند. یعنی در همه حال همه چیز برای راحت‌تر شدن کاربر پیش رفت.در کنار اینکه فناوری  موضوع دسترس‌پذیری را میسر کرد و چالش کاغذ هم به کمک کتاب‌های دیجیتال رفع شد. در نهایت همه مسائل به این سمت رفت که مسیر مولف به کاربر نزدیک‌تر شود و ارتباط بین انها به هم نزدیک‌تر شود.

https://pvst.ir/fge
سمانه سمیعتحریریه

    همه‌چیز از یک مطلب به اسم «اسپایدرزن» که در دوره ارشدم نوشته بودم شروع شد. درحالی که ۱۰ سال کارمند آژانس هواپیمایی بودم در همان روزها احساس کردم چقدر نوشتن را دوست دارم. از دی ۹۸ با کار در آژانس روابط عمومی پرسش و تولید محتوا شروع کردم. بعد از مدتی نوشتن بخش شرکت‌گردی پیوست را به عهده گرفتم و حالا خبرنگار ثابت پیوستم و دقیقا اینجا و در همین نقطه احساس می‌کنم از اینکه به پیوست، پیوستم خوشحالم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو