skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

دبیر شورای عالی فضای مجازی: فضای مجازی جدی‌تر نیازمند تنظیم‌گری جدی‌تر است

سمانه سمیع تحریریه

۲۱ تیر ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

©عکس مهدی برهمندپور

محمدامین آقامیری، دبیر شورای عالی فضای مجازی معتقد است هر قدر فضای مجازی جدی تر وارد زندگی افراد جامعه شود، بحث نظم‌دهی به آن نیز باید تقویت شده‌ و جدی‌تر گرفته شود.

دبیر شورای عالی فضای مجازی در رویداد روز فناوری اطلاعات گفت: فناوری اطلاعات در زندگی روزمره افراد جامعه نقش ویژه‌ای پیدا کرده است و تصور زندگی بدون آن ساده نیست. اما هر قدر ورود فناوری‌های ارتباطی در زندگی افراد بیشتر می‌شود، توجه به تنظیم‌گری در این حوزه نیز جدی‌تر می‌شود.

آقامیری در ارتباط با تنظیم‌گری در فضای مجازی توضیح داد: در همه جای جهان کسب و کارها از نظام‌تنظیم‌گری پیشروتر هستند‌ اما در نهایت این تنظیم‌گری است که چارچوب را مشخص کرده و مسیر پیش‌رو را شفاف می‌کند. وقتی تنظیم‌گری نباشد هم مردم و هم کسب و کارها آسیب می‌بینند. یک سری کسب و کارها راه را باز کرده‌اند و تعدادی کسب و کار از روی آنها الگوبرداری می‌کنند و آهسته آهسته برای هر شغل متناظر فناورانه آن هم ایجاد می‌شود. اگر سرعت خود را در تنظیم‌گری بیشتر کنیم آینده در مسیر همواری قرار می‌‌گیرد ولی اگر این همدلی بین کسب و کار و تنظیم‌گر شکل نگیرد، زمان صرفا به پر کردن موانع و گودال‌های رفع سوتفاهم‌ها می‌گذرد و استفاده درستی از زمان نخواهد شد.

بهناز آریا/عکس از مهدی برهمندپور

تینو استارز

در بخش دیگری از این رویداد صائبه سلوکی رئیس سابق سازمان نصر سیستان و بلوچستان به بیان تجربه تینواستارز در الکامپ ۱۴۰۲ پرداخت و گفت: تینو استارز اتفاق خوبی برای کودکان و نوجوانان ایرانی است. علاوه بر اینکه تینواستارز امسال سه ویژگی بارز داشت. تفاوت سنی دانش‌آموزان در مقاطع مختلف تحصیلی، تنوع ایده‌ها و در نهایت تمرکززدایی از تهران و کلان‌شهرها سه تمایز بارز این دوره بود.

سلوکی در ادامه افزود: این نوجوانان کارآفرینان آینده هستند و اگر شرکت های بزرگ به آنها امکان کارآموزی و بازدید از شرکت‌هایشان را بدهند اینها می‌توانند اتفاقات خوبی را در فناوری و اقتصاد کشور رقم بزنند.

در بخش پایانی رویداد نیز بیانیه اختتامیه توسط بهناز آریا خوانده شد. در این بیانیه به خواسته‌های نصر از جمله رفع فیلترینگ و دادن نقش بیشتر به بخش خصوصی پرداخته شده بود و از تصمیم‌سازان کشور خواسته شده بود با رفع فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی پرکاربرد و توجه به بخش خصوصی امکان رشد بیشتری را برای آنها فراهم سازند. در بخش دیگری از این بیانیه هم به مجوززدایی اشاره شد و مجوزهای دست و پاگیر را مانع رشد اقتصادی کشور عنوان کرد.

https://pvst.ir/feg
سمانه سمیعتحریریه

    همه‌چیز از یک مطلب به اسم «اسپایدرزن» که در دوره ارشدم نوشته بودم شروع شد. درحالی که ۱۰ سال کارمند آژانس هواپیمایی بودم در همان روزها احساس کردم چقدر نوشتن را دوست دارم. از دی ۹۸ با کار در آژانس روابط عمومی پرسش و تولید محتوا شروع کردم. بعد از مدتی نوشتن بخش شرکت‌گردی پیوست را به عهده گرفتم و حالا خبرنگار ثابت پیوستم و دقیقا اینجا و در همین نقطه احساس می‌کنم از اینکه به پیوست، پیوستم خوشحالم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو