معرفی سیزده هوش مصنوعی تولید و پردازش تصویر: خلق از حروف ساده
امروزه و با توسعه هوش مصنوعی ابزار پردازش تصویر بسیاری برای تبدیل متن به تصویر…
۳۰ آبان ۱۴۰۳
۱۰ تیر ۱۴۰۲
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
معاون سیاستگذاری و اعتباربخشی سازمان فناوری اطلاعات اعلام کرد همه پیامرسانها به یکدیگر متصل شدهاند، فقط منتظر روبیکا هستیم.
به گزارش پیوست؛ حامد منکرسی، معاون سیاستگذاری و اعتباربخشی سازمان فناوری اطلاعات درباره اتصال پیامرسانهای داخلی گفت: تنها سروش پلاس و روبیکا به طرح اتصال متقابل پیامرسانها به یکدیگر نپیوسته بودند که هماکنون امکان فعالسازی اتصال متقابل در پیام رسان سروش پلاس نیز فراهم شده و فقط روبیکا باقی مانده است و این پیامرسان نیز قدمهای اولیهاش را برای اتصال برداشته است.
منکرسی درمورد استقبال از این سرویس گفت: این برنامه نیاز به تبلیغات بیشتری دارد اما در بازه زمانی ۲ماهه، ۹۰۰هزار نفر این قابلیت را فعال کردند و از آن استفاده کردند.
مقدمات اتصال پیامرسانها به یکدیگر از اسفندماه سال گذشته فراهم شد در آن زمان سازمان فناوریاطلاعات اعلام کرد که پروتکلهای اتصال تدوین و به پیامرسانها اعلام شده است اما اولین اتصال میان پیامرسان بله و ایتا و پس از آن آیگپ در اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ محقق شد. قابلیت اتصال متقابل پیامرسانها امکان ارسال پیام میان پیامرسانهای مختلف را برای کاربران این پیامرسانها فراهم میکند.
منکرسی در پاسخ به این سوال که مدل درآمدی پیامرسانها از طرح اتصال متقابل چگونه است گفت: تعاملات بین پیامرسانها بهصورت ملی و بهصورت رایگان انجام میشود. پیامرسانها از ارزش افزودهای که روی آنها ایجاد میشود منتفع میشوند؛ یعنی ارتباط ۲به۲ رایگان است؛ ارتباطاتی که سازمانها با مردم دارند در قالب پیامک میتواند هزینه داشته باشد. درواقع اگر خدماتی ارائه شود هزینه دارد.
او تاکید کرد که سرویس اتصال متقابل برای کاربران در نهایت رایگان خواهد بود اما اگر پیامرسانها میتوانند نسبت به ارزش افزودهای که ایجاد میکنند از شرکتهای طرف قرار داد خود هزینهای دریافت کنند.
معاون سیاستگذاری و اعتباربخشی فناوری اطلاعات با اشاره به فراخوان برای سرمایهگذاری در این حوزه توضیح داد که شرکتهای علاقهمند میتوانند در این سرویس سرمایهگذاری کنند؛ با ورود سرمایهگذاران، سرویس توسعه پیدا میکند و برخی از پیامکهای خدماتی از این بستر به کاربر منتقل میشود.