استفاده از کارتخوان برای مودیان معاف از صدور صورتحساب الکترونیکی الزامی شد
مودیانی که از معافیت مالیاتی صدور صورتحساب الکترونیکی استفاده میکنند باید نسبت به نصب و…
۲۹ دی ۱۴۰۳
۱ تیر ۱۴۰۲
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۲ تیر ۱۴۰۲
فعالان حوزه هوش مصنوعی در پنل تاثیرات chatGPT بر آینده کسبوکارها دو برداشت کاملاً متفاوت از آینده این فناوری داشتند. برخی آن را عامل رشد دانش کاذب و افزایش آمار فارغالتحصیلان بیسواد و برخی بدون نگرانی آن را انگیزهای در جهت تغییر روشهای قدیمی آموزش و یادگیری نوع جدید میدانند.
به گزارش پیوست، در پنل گفتوگوی تاثیر چت جیپیتی و فناوریهای مرتبط به آینده کسبوکارها، زینب برزگر عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران با ابراز نگرانی از استفاده نادرست برخی دانشجویان از چتجیپیتی در پژوهشها و امتحانهای دانشگاهی توضیح داد: گرچه ما در ابتدای راه استفاده از این فناوریها هستیم اما متاسفانه فرهنگ استفاده درست از آن در کشور جا نیفتاده است. به نوعی دانش کاذب آفت هوش مصنوعی است و ما با فارغالتحصیلهای بیسوادی مواجهیم که صبوری و حل مساله را به خوبی یاد نگرفتهاند.
اما سهیل مقدم معاون فناوری دیجیکالا با ابراز مخالفت با این ایده گفت: به نظر من چیزی که باید تغییر کند روش آموزش است. روش آموزش فعلی مربوط به دهها سال قبل است و به نظرم قدیمی و منسوخ شده است. من هیچ نگرانیای بابت هوش مصنوعی ندارم و از نگاه من صنعت خودش اطلاعات و محصولات تقلبی را عقب خواهد زد و علم به راه خود ادامه میدهد.
علی زارعزاده راهبر تیم داده و هوش مصنوعی کارگزاری مفید هم با تایید صحبتهای مقدم گفت: باید کارهای سطحی را به فناوریهایی مانند چت جیپیتی سپرد و کارهای بزرگتر را مهندسان انجام دهند.
محمدحسین رهبان عضو هیات علمی دانشگاه شریف هم به تسهیل یکسری امور توسط این فناوریها اشاره کرد و در نگاهی میانهرو هوش مصنوعی را لازمه پیشرفت علم روز قلمداد کرد.
محمد شکوهی دانشمند ارشد داده مایکروسافت نیز با تایید بخشی از صحبتهای برزگر ادامه داد: کار به جایی رسیده است که دیگر هر محتوایی را باور نداریم. مقالههایی را هم که به دست انسان نوشته شده تولید چتجیپیتی میدانیم و عملاً دانش کاذب و تولید محتواهای فیک توسط هوش مصنوعی امری متداول شده است.
تحلیلگر داده باید داستانسرای خوبی باشد
آرزو کشاورز مهندس ارشد نرمافزار سابق گوگل هم در بخش دیگری از نشست در مورد تحلیل داده از موتورهای جستوجو تا خط تولید آنلاین صحبت کرد و توضیح داد: دیتاساینس تجمیع سه رشته برنامهنویسی، آمار و احتمالات و جبر است و دانشمندان علوم داده علاوه بر تسلط بر علم آمار و ریاضی باید توانایی بررسی مسائل از ابعاد مختلف را داشته باشند و بتوانند داستانسرای روایت دادههایی باشند که در اختیار دارند، به این صورت است که دادهها میتوانند کاربردی و جامع باشند.