skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

رگولاتوری استارت‌آپ‌ها را به چشم رقیب می‌بیند

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

عضو هیئت مدیره هلدینگ کیان افق هیربد شاهین شاهمیر معتقد است: رگولاتوری، استارت‌آپ‌ها را به چشم رقیب می‌بیند و با تصمیم‌های غیرقابل پیش‌بینی خود، بیشترین لطمه را به کسب و کارهای نوپا وارد می‌کند.

به گزارش روابط عمومی آیتول، شاهین شاهمیر، عضو هیئت مدیره هلدینگ کیان افق هیربد در نشست تخصصی استراتژی و چالش‌های رشد کسب و کارها که در خلال هفدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی برگزار شد، گفت: اکوسیستم استارت‌آپی کشور طی چهارسال اخیر، نقاط روشن اندکی را در کارنامه خود داشته و در این بین نهاد رگولاتوری با تصمیم‌های غیرقابل پیش‌بینی خود، بیشترین لطمه را به کسب و کارهای نوپا وارد کرده است.نهاد رگولاتوری همان نگاه و برخوردی را که با یک کسب و کار متوسط یا بزرگ دارد، با یک استارت‌آپ که هنوز در مراحل اولیه رشد و کشف کاربر و کشف محصول است، دارد.
به اعتقاد او، متاسفانه امروزه نهاد قانون‌گذار، استارت‌آپ‌ها را به عنوان یک رقیب بالقوه می‌بیند و در شرایطی که نهادهای دولتی، با پشتوانه‌های مالی قوی فعالیت می‌کنند، یک استارت‌آپ باید در تک تک مراحل رشد خود، در مقابل رانت‌های اطلاعاتی، رسانه‌ای و غیره تاب‌آوری داشته باشد.چرا باید نهادهای حاکمیتی تبلیغات گسترده‌ای را برای ارایه یک سرویس یا محصول انجام دهد، در حالی که این با ماهیت قانون گذار در تعارض است.
عضو هیئت مدیره هلدینگ کیان افق هیربد با اشاره به اجرای سرویسی با عنوان پردازش در مجموعه تحت مدیریت خود گفت: وجود خطا در ثبت تخلف توسط دوربین‌های پلاک‌خوان منجر به استفاده از اپراتورهای انسانی برای تضمین دقت پلاک خوانی خودروهای متخلف شد و ما در سال ۹۸ پیشنهاد جمع سپاری این پروژه را در بین عامه مردم مطرح کردیم که با تایید سازمان‌های مربوطه این پلتفرم در کنار اپراتور سنتی جمع سپاری شد. او اجرای این پروژه را با تکیه بر توان مردمی و با یک ششم هزینه اجرای سازمانی اشاره کرد و گفت: این طرح در کمتر از۴۰ روز (به جای ۶ ماه) با دقت نزدیک به صد درصدی به پایان رسید و برای بیش از ۲۶ هزار نفر شغل ایجاد شد که عموما این اپراتورها از بین افراد معلول، کم توان و سرپرست خانوار به منبع درآمد رسیده بودند. پروژه‌ای که لایق دریافت جایزه سال کارآفرینی از ریاست جمهوری بود، به دلیل کج سلیقه‌ای مدیران وقت مورد حمایت قرار نگرفت.
او در ادامه گفت: هلدینگ کیان در طول فعالیت خود، در حدود ۲۶ خدمت متفاوت را ارائه داده است؛ اما اکنون با توجه به تجارب گذشته، سعی داریم در ارائه خدمات، تا آنجا که میتوانیم کمترین اصطکاک را با نهاد رگولاتوری به عنوان نهاد ناظر داشته باشیم.هفدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی، ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲، با هدف حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای حل مسائل و چالش‌های اساسی کشور در اصفهان برگزار شد.

https://pvst.ir/ewj

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو