skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

وزیر ارتباطات: ۳۵ درصد مدارس تا پایان سال به فیبر نوری متصل می‌شوند

علی مومنی علی مومنی نویسنده میهمان

۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲

اتصال مدارس به فیبر نوری

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تنها راه رفع مشکل کیفیت و سرعت اینترنت کشور را توسعه فیبر نوری دانست و اعلام کرد تا پایان سال ۳۵ درصد مدارس به فیبر نوری متصل خواهند شد.

به گزارش پیوست، عیسی زار‌ع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در آیین امضای تفاهم‌نامه اتصال مدارس کشور به شبکه فیبر نوری که در شهر پردیس برگزار شد گفت: می‌دانم همه ممکن است از سرعت و کیفیت ناراضی باشید. برای افزایش سرعت تنها چاره، فیبر نوری است. حتی برای اینترنت موبایل در نسل پنجم حتماً باید BTSها با فیبر به هم وصل شوند. این کار بزرگ باید ۱۰ سال پیش شروع می‌شد. اینکه شروع نشد، بماند.

به گفته وی هدف‌گذاری امسال رسیدن به پوشش ۸ تا ۱۰ میلیونی فیبر نوری است.

وزیر ICT در مورد رشد نکردن مشترکان فیبر نوری نیز توضیح داد: تمرکز ما روی اتصال نبوده است. فیبر نوری ترویج نشده و تصورشان فیبر نوری قبلی است که باید چند ده میلیون هزینه کنند. همت ما روی ایجاد پوشش است اما به موازات اتصال را نیز دنبال می‌کنیم. حتی برخی شهرها به شکل رایگان و ۴۸ ساعته امکان اتصال خواهند داشت که چهارشنبه اعلام خواهد شد. اگر روی اتصال تمرکز کنیم اما پوشش نباشد مردم شاید ناراحت بشوند.

در این مراسم تست سرعت فیبر نوری با سرعت ۹۴۹ مگابیت بر ثانیه و پینگ ۴ میلی‌ثانیه گرفته شد.

همچنین طبق گفته وزیر قرار است ۱۰ تا ۱۵ درصد مدارس تا پایان شهریور ماه و ۳۵ درصد مدارس تا پایان امسال به فیبر نوری متصل شوند. تا پایان دولت نیز تمامی مدارس به فیبر نوری متصل خواهند شد.

وزیر ارتباطات از اتصال ۴ هزار روستای جدید به شبکه سیار کشور از ابتدای دولت خبر داد و گفت: بعد از اتمام شهرها به سراغ اتصال روستاها به فیبر نوری می‌رویم.

او همچنین از افزایش ۲۵ درصدی ظرفیت شبکه مادر مخابراتی در روز جهانی ارتباطات سخن گفت.

رضا مراد صحرایی، سرپرست وزارت آموزش و پرورش نیز بیان کرد: یکی از مشکلات جدی جوامع شکاف دیجیتالی است که با این کار این شکاف برطرف خواهد شد. این پروژه بستر گسترش کیفیت و عدالت آموزشی در کشور است. با این اقدام فاصله بین پایتخت و شهرهای دیگر و روستاها کم شده است.

امیر محمدزاده لاجوردی، رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نیز در این مراسم گفت: در حوزه شهری ضریب نفوذ اینترنت پهن‌باند ثابت ۴۱ درصد بر اساس تعداد خانوار است. از لحاظ سرعت و کیفیت عقب هستیم. با تکمیل فیبر نوری هم مساله پوشش و هم کیفیت را حل خواهیم کرد.

رئیس رگولاتوری افزود: در حال حاضر بیش از ۴۰ درصد شهر پردیس تحت پوشش فیبر نوری قرار گرفته است. در این مدت بیش از ۹۷ کیلومتر حفاری در شهر و ۱۱۳ کیلومتر فیبرگذاری انجام شده است.

صابر فیضی، مدیرعامل فناپ تلکام که مجری این طرح است گفت: توسعه فیبر در کشور بستگی به استانداران و شهرداران دارد. اگر در شهرهای دیگر همکاری اتفاق بیفتد اهداف وزارت ارتباطات در این زمینه محقق می‌شود.

https://pvst.ir/eum
علی مومنی
علی مومنینویسنده میهمان

    در دانشگاه علامه اقتصاد خوانده‌ام با اینکه هیچ گاه عاشق آن نبودم. اولین بار در میانه دوره کارشناسی بود که در یک دوره چند ساعته روزنامه‌نگاری اقتصادی شرکت کردم که البته آورده‌ای نداشت اما سودای روزنامه‌نگار شدن را به سرم انداخت. حالا در پیوست می‌نویسم و حوزه‌‌های مورد علاقه‌ام اینترنت، اقتصاد دیجیتال و عرصه‌هایی است که اینها به عالم سیاست گره می‌خورند.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو