skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اقتصاد دیجیتال

تحریریه پیوست

زارع‌پور: کمیته فیلترینگ سطح دسترسی «اینترنت ویژه» را تعیین می‌کند، ما فقط مجری هستیم

تحریریه پیوست

۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۳ مهر ۱۴۰۲

©عکس از کارنگ/عکاس: نسیم اعتمادی

عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تعیین سطح دسترسی اینترنت طبقاتی را مساله‌ای مربوط به تیم‌ها، شرکت‌ها» و کمیته فیلترینگ دانست و وزارت ارتباطات را مجری این پروژه معرفی کرد. او با وجود تاکید بر اینکه در کمیته فیلترینگ تنها یک رای از ۱۳ را دارد از رایزنی این وزارتخانه برای رفع فیلتر ۳۰۰ پلتفرم و بازی سخن گفت.

به گزارش پیوست، عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه رویداد اینوتکس در جمع خبرنگاران حاضر شد و خبرهای تازه‌ای از پروژه اینترنت طبقاتی داد.

ایرنا به نقل از وی نوشته است: «با پیگیری وزارت ارتباطات اسفند ۱۴۰۱ نزدیک ۳۰۰ سایت و بازی رفع فیلتر شدند و همراهی کمیته ولی در مورد پلتفرم‌های دیگر نیاز به تصمیم‌گیری جمعی است و همه باید تصمیم بگیرند.»

او در این باره به کارنگ گفته است: «همه دارند ارائه اینترنت ویژه را دنبال می‌کنند که بالاخره جای ویژه برای فعالان که اینترنت پرسرعت و زیرساخت ارتباطی قوی نیاز دارند را فراهم کند. سطح دسترسی هم دست من نیست باید شرکت‌ها و تیم‌ها بروند با کمیته تعیین مصادیق چانه‌هاشان را بزنند. ما در اینجا مجری هستیم، اگر کمیته همراهی کند با آنها و توافق کنند ما هم مشکلی نداریم. متولی فیلتر و رفع فیلتر ما نیستیم، کارگروه است.»

چند روز پیش نیز روح‌الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری نام اینترنت حرفه‌ای را برای اینترنت طبقاتی انتخاب کرده بود.

زارع‌پور از بازنگری در سیاست‌ها و مصادیق فیلترینگ که در حکم دبیر شورای عالی فضای مجازی آمده است نیز دفاع کرد و فیلترینگ گوگل‌پلی را نیز به ضرر کاربران دانسته است.

وزیر ICT بار دیگر افزایش تعرفه اینترنت را در دست بررسی دانست و گفت پیشنهادات اپراتور‌ها را بررسی می‌کنیم.

به گفته زارع‌پور در سه ماه پایانی سال حملات DDoS ۳ تا ۴ برابر شده بودند که باید سازوکارهای مناسب برای مقابله با آن در نظر گرفت.

https://pvst.ir/euk

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو