مشکل فنی بانکی موجب تاخیر در تسویه پرداختیارها شد
براساس اطلاعیه پرداختیارهای زرینپال، وندار و جیبیت، تسویه پرداختیاری امروز، یکم آذر ۱۴۰۳، با تاخیر…
۱ آذر ۱۴۰۳
۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
معاون علمی و فناوری رئیسجمهور از حدود ٣ میلیارد دلار موافقتنامه همکاری برای تسهیل خدمات پیشرفتی فناورانه طی چهار سال گذشته با دستگاههای کشور خبر داد و گفت بستههای حمایتی معاونت علمی به دانشبنیانهای نوپا اختصاص مییابد.
به گزارش پیوست، مراسم افتتاحیه دوازدهمین نمایشگاه بینالمللی اینوتکس ۲۰۲۳ با حضور جمعی از مسئولان خارجی و داخلی در پارک فناوری پردیس برگزار شد. فیروزآبادی، معاون علمی و فناوری رئیسجمهور، با ذکر این نکته که ١٢ سال از تجربیات مختلف استارتآپها گذشته گفت: امروز درخت زیست بوم فناوری کشور به اندازه کافی بزرگ شده و آسیبها و خطرات را پشت سر گذاشته است. امروز فرصت این است که از شرکتهای استارتآپی حمایت شود تا آنها از اقتصاد کشور حمایت کنند.
او اضافه کرد: در دو حوزه فرصتسازی ویژهای برای بازارهای داخلی و خارجی در معاونت علمی برنامهریزی گستردهای انجام شده است. معاونت علمی به توسعه بازار داخلی و خارجی شرکتهای پیش رو و دانش بنیان کمک میکند. برای زنده ماندن زیست بوم بر مبنای تجربههایی که در ١٠ سال گذشته گذراندیم و با توجه فرصتهای ویژه اقتصادی کشور در حوزههای دیجیتال، انرژی، سلامت، اقتصاد معدن و امنیت غذایی زمان خوبی برای توجه به این اکوسیستم است.
او با تاکید بر این نکته گفت: امید داریم بتوانیم زیست بوم نوآوری کشور را در چهارسال آینده به میوهدهی برسانیم و بستر حاصلخیز را برای شکلگیری دانشبنیان نوپا تسهیل کنیم.
نمایشگاه اینوتکس بیش از ۴۵۰ استارتآپ، شرکت فناور و دانشبنیان، شتابدهنده و مرکز نوآوری، مرکز رشد و پارک فناوری از ایران و کشورهایی از جمله روسیه و ترکیه حضور دارند و به ارائه جدیدترین محصولات و خدمات فناورانه خود میپردازند.