مدیرعامل سیگما: مجوز زدایی یکی از درخواستهای اصلی بخش خصوصی از دولت است
تعدد سامانهها و کمبود سرمایهگذاری در حوزه شرکتهای توسعه زیرساختهای فناوری اطلاعات یکی از چالشهایی…
۲۲ دی ۱۴۰۳
۲۶ فروردین ۱۴۰۲
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران در مراسم بهرهبرداری از ۱۶ پروژه فناوری اطلاعات این شرکت از بیتوجهی به IT در مخابرات در سالهای گذشته، انتقاد کرد. این در حالی است که سال گذشته تنها ۳۰ درصد بودجه این بخش، محقق شده است.
به گزارش پیوست، شرکت مخابرات ایران از ۱۶ پروژه در حوزه فناوری اطلاعات بهرهبرداری کرد که بخش عمده آنها در حوزه تجاری و خدمات مشتریان و به خصوص مشتریان تجاری بود. این در حالی است که به گفته معاون فناوری اطلاعات شرکت مخابرات ایران، در سال گذشته از ۴۵۵ میلیارد تومان بودجه این معاونت، تنها ۹۰ میلیارد تومان محقق شده است.
مجید سلطانی، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در این مراسم با اشاره به تلاشهای مدیران این شرکت برای جلب نظر مدیران ارشد و سیاستگذار کشور نسبت به صنعت ICT و شرکت مخابرات، درباره تحول درونی این شرکت سخت گفت که در زمینههای مختلف فنی، شبکه، نیروی انسانی و فناوری اطلاعات دنبال میشود.
سلطانی همچنین به سرمایهگذاری کم در حوزه فناوری اطلاعات در سالهای گذشته اشاره کرد و از مدیران مخابرات خواست علاوه بر موضوع بودجه به مسائل دیگری در حوزه منابع انسانی و نگهداشت نیروی انسانی توجه داشته باشند.
مدیرعامل مخابرات همچنین به مدیران میانی و استانی تاکید کرد پیادهسازی پروژههای رونمایی شده، مستلزم اجرای آنها در کل کشور است که این موضوع به تلاش شبانهروزی آنها نیاز دارد.
در این مراسم، سیدمیثم سیدصالحی، معاون فناوری اطلاعات شرکت مخابرات ایران با اعلام این نکته که در سال گذشته تنها ۳۰ درصد بودجه این معاونت، محقق شده است، گفت برای سال جاری بودجه معاونت فناوری اطلاعات دو برابر شده و او امیدوار است میزان تحقق این بودجه، بیشتر از سال جاری باشد.
سیدصالحی عنوان کرد ۷۰ درصد بودجه سال جاری در بخش زیرساخت، هزینه خواهد شد تا عقبماندگیهای این بخش جبران شود.
معاون فناوری اطلاعات مخابرات ایران گفت در سال گذشته ۴۰ پروژه در این معاونت تعریف شده بود که با توجه به میزان تخصیص بودجه، ۱۶ پروژه به بهرهبرداری رسیده است. او همچنین اعلام کرد برای سال آینده ۵۳ پروژه تعریف شده است.
سیدصالحی، پروژههایی که در این مراسم به بهرهبرداری رسید را تشریح کرد که شامل صدور متمرکز صورتحساب آنی، مدیریت مشتریان تجاری، مدیریت نیروهای میدانی، سامانه خرید و انبارش کالا و… میشود.
داود زارعیان، معاون تجاری و امور مشتریان شرکت مخابرات ایران نیز یکی دیگر از سخنرانان این مراسم بود که به روند توسعه مخابرات در دهههای گذشته پرداخت و گفت: دهههای ۶۰ و ۷۰ دهه شبکه بودند و مخابرات در این زمینه سرمایهگذاری کرد. اما در دهه ۸۰ که دیتا وارد کشور شد، باز هم مخابرات به شبکه پرداخت و تازه در دهه ۹۰ به این فکر افتادیم که بدون فناوری اطلاعات نمیتوان از شبکه موجود استفاده کرد.
زارعیان افزود: در دهه ۹۰، فشار فناوری اطلاعات زیاد شد اما ما یک تاخر ۱۰ ساله داریم که باعث شد امروز گزارشی داشه باشیم که بخشی از آنها باید قبلا اجرایی میشد.
او از مدیرعامل مخابرات خواست بودجه بیشتری به بخش فناوری اطلاعات اختصاص دهد تا تاخر مخابرات در این حوزه جبران شود.
معاون تجاری مخابرات همچنین اعلام کرد این شرکت برنامه دارد تا سال ۱۴۰۵ حداقل ۲ هزار شریک تجاری در حوزههای مختلف فنی و تولید محتوا و… داشته باشد.