مدیرعامل سیگما: مجوز زدایی یکی از درخواستهای اصلی بخش خصوصی از دولت است
تعدد سامانهها و کمبود سرمایهگذاری در حوزه شرکتهای توسعه زیرساختهای فناوری اطلاعات یکی از چالشهایی…
۲۲ دی ۱۴۰۳
۲۲ اسفند ۱۴۰۱
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۲۳ اسفند ۱۴۰۱
فرآیند ورود پرداخت الکترونیک پاسارگاد به بورس از سال ۹۹ آغاز شد و هیات پذیرش بورس اوراق بهادار تهران در ۲ تیر ۱۴۰۰ با ورود این شرکت به بورس موافقت کرد. در نهایت نماد این شرکت ۵ مرداد ۱۴۰۱ با عنوان «پیپاد» در تابلوی بازار دوم بورس درج شد. مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد امروز (۲۲ اسفند) از عرضه سهام این شرکت با نماد پیپاد در چند روز آینده خبر داد.
به گزارش پیوست، مسیح مشهدی تفرشی، مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد از عرضه نماد پیپاد تا چند روز آینده در بازار بورس خبر داد و گفت: ما پس از ۱۷ سال سابقه اجرایی به بازار بورس ورود کردیم. امروز بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری شده است.
او در مراسم جلسه معارفه نماد پیپاد درباره رویکرد پرداخت الکترونیک پاسارگاد افزود: هر کدام از ۱۲ PSP کشور ماموریت خاصی را دنبال میکنند و طعم متفاوتی دارند. ما نیز با همراهی فناپ به توسعه ابزارهای فینتک و ITC گرایش داریم.
مشهدی تفرشی در ادامه به تشریح جایگاه این شرکت در میان دیگر PSPها پرداخت و گفت: از فروردین ۹۹ تا بهمن سال جاری در شاخص مبلغ تراکنش چهار رتبه ارتقا یافتهایم و جایگاه سوم را در میان PSPهای کشور بدست آوردهایم. همچنین در شاخص تعداد تراکنش کل نیز در همین دوره سه رتبه صعود کرده و به جایگاه چهارم رسیدهایم.
او در ادامه افزود: در سهم تعداد تراکنش فعال سیستمی نیز از چهار رتبه ارتقا داشتهایم و رتبه نخست را بدست آوردهایم.
مدیرعامل پرداخت الکترونیک پاسارگاد درباره رشد سود خالص پیپاد گفت: میانگین رشد سه ساله در سود خالص ما در مجموع ۱۴۳ درصد رشد داشته است و همچنین در میانگین رشد سه ساله در سود خالص به ازای هر سهم، ۵۰ درصد رشد داشتهایم.
در ادامه شهاب جوانمردی، مدیرعامل شرکت فناپ عنوان کرد: سهام پیپاد به عموم مردم، بهعنوان اولین شرکت زیرمجموعه شرکت فناپ در بازار سرمایه عرضه خواهد شد. شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد فراتر از یک PSP است.
جوانمردی در ادامه افزود: امروز در بازارهای بورس این شرکتهای ITC هستند که بیشترین رشد را دارند و آینده را این شرکتها رقم میزنند. توسعه اقتصاد کشور نیازمند حضور شرکتهای بزرگ، دانشبنیان و تکنولوژیک است. ده سال پیش گمان میشد که استارتاپها تحول کشور را رقم میزنند در حالی که امروز ثابت شده شرکتهای بزرگ تکنولوژیک میتوانند این تحول اقتصادی را راهبری کنند.
مدیرعامل فناپ به هدف این شرکت در سال ۱۴۰۴ اشاره کرد و گفت: ما سعی داریم تا در سال ۱۴۰۴ فروشی معادل یک درصد تولید ناخالص داخلی را بدست بیاوریم و روند رشد ما با وجود شرایط بیثبات تنها ۱۰ درصد انحراف از هدف را نشان میدهد.
جوانمردی در آخر عنوان کرد: بعد از عرضه پیپاد، داتین را راهی بازار سرمایه خواهیم کرد.