skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

آموزش

مهدیه پورعباس

مهدیه پورعباس نویسنده میهمان

معرفی بهترین دیتاسنترهای ایران و ویژگی‌های آنها

مهدیه پورعباس
مهدیه پورعباس
نویسنده میهمان

۴ فروردین ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۱۳ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۵ فروردین ۱۴۰۲

لیست دیتاسنتر‌های ایران

در این مطلب می‌خوانید

    دیتاسنتر به محلی گفته می‌شود که تمامی اطلاعات موجود در اینترنت در آن قرار می‌گیرد. در واقع دیتاسنتر، بانک ذخیره و حفظ اطلاعات موجود در اینترنت است. در ایران هم مانند کشورهای اروپایی و آمریکایی، دیتاسنترهایی برای حفظ اطلاعات سایت‌های ایرانی وجود دارد. در ادامه این مطلب قرار است لیست دیتاسنتر‌های ایران را معرفی کنیم.

    دیتاسنتر چیست؟

    دیتاسنتر مکانی است که در آن سرورهای فوق‌العاده قدرتمندی نگهداری می‌شود. سازمان‌های مختلف از این سرورها برای حفظ و ذخیره اطلاعات سایت‌ها و برنامه‌های خود استفاده می‌کنند.

    اکنون میلیون‌ها دیتاسنتر در سراسر جهان وجود دارد که ۲۴ساعته فعال هستند. در ایران چندین دیتاسنتر معروف وجود دارد که سازمان‌ها از آنها برای حفظ اطلاعات خود استفاده می‌کنند. دیتاسنترها ممکن است خصوصی یا دولتی باشند.

    شما به طور مستقیم و غیرمستقیم از دیتاسنترها استفاده می‌کنید. برای مثال اطلاعات حساب بانکی شما در دیتاسنترهای بانک حفظ و نگهداری می‌شود. علاوه بر این اگر صاحب یک سایت یا وبلاگ باشید، اطلاعات شما در یکی از دیتاسنترهای داخل ایران ثبت و نگهداری می‌شود.

    دیتاسنتر چیست؟

    انواع دیتاسنتر کدام‌اند؟

    تقسیم‌بندی‌های مختلفی برای انواع دیتاسنترها وجود دارد. برای مثال می‌توان آنها را در دو دسته خصوصی و دولتی تقسیم‌بندی کرد. با این حال لیست دیتاسنترهای ایران را می‌توان به انواع زیر تقسیم‌بندی کرد:

    دیتاسنترهای انحصاری

    دیتاسنترهای انحصاری را می‌توان دیتاسنترهای خصوصی به حساب آورد. در واقع صاحبان سازمان‌ها و کسب‌ و کارها، مسئول ساخت و اداره دیتاسنتر هستند و از آن برای حفظ اطلاعات سازمانی خود استفاده می‌کنند. برای مثال شرکت‌های بزرگی چون فیس‌بوک، گوگل و مایکروسافت مهم‌ترین نمونه‌های دیتاسنتر انحصاری خارجی هستند. در داخل ایران هم دیتاسنترهای انحصاری وجود دارد. به عنوان مثال دیتاسنتر شرکت بیمه، دیتاسنتر شرکت مخابرات یا دیتاسنتر دانشگاه‌ها نمونه‌هایی از دیتاسنترهای انحصاری ایرانی هستند.

    دیتاسنتر مدیریت‌شده

    دیتاسنترهای مدیریت‌شده را یک شخص ثالث از طرف سازمان‌ها مدیریت و نگهداری می‌کند. دیتاسنترهای مدیریت‌شده در واقع تجهیزات و زیرساخت‌های نگهداری اطلاعات را به صاحبان سازمان‌ها و کسب‌‌و‌کارها اجاره می‌دهند.

    مرکز داده مدیریت شده، خدمات مدیریت و نگهداری را برای زیرساخت های محاسباتی و ذخیره‌سازی داده ها ارائه می‌دهند. معمولاً شامل خدماتی مانند مدیریت سرور، تعمیر و نگهداری سخت افزار، نظارت بر شبکه، امنیت و بازیابی بحران می‌شوند.

    در یک مرکز داده مدیریت شده، ارائه دهنده مرکز داده، مسئولیت عملیات روزانه را بر عهده می گیرد و از زیرساخت فناوری اطلاعات مشتری مراقبت می‌کند. این بدان معناست که مشتریان می‌توانند بدون نگرانی در مورد مدیریت مرکز داده خود، بر فعالیت‌های اصلی تجاری تمرکز کنند.

    مراکز داده مدیریت شده معمولاً برای ارائه سطوح بالایی از دسترسی، قابلیت اطمینان و امنیت طراحی شده‌اند. آنها ممکن است از فناوری‌های پیشرفته مانند مجازی سازی، محاسبات ابری و شبکه‌های نرم‌افزاری تعریف شده برای بهینه سازی عملکرد و کاهش هزینه‌ها استفاده کنند.

    مراکز داده مدیریت شده به ویژه برای مشاغلی مفید هستند که منابع یا تخصص لازم برای مدیریت مراکز داده خود را ندارند، یا برای کسانی که به ظرفیت اضافی یا افزونگی فراتر از آنچه می‌توانند در داخل ارائه دهند، مفید هستند. با برون سپاری مدیریت مرکز داده خود به یک ارائه‌دهنده قابل اعتماد، کسب‌و‌کارها می‌توانند از بهبود کارایی، کاهش ریسک و هزینه‌های قابل پیش‌بینی بهره‌مند شوند.

    دیتاسنتر ابری یا کلود

    دیتاسنترهای کلود، جدیدترین انواع دیتاسنتر هستند. مایکروسافت و آمازون دوتا از مهم‌ترین ارائه‌دهندگان دیتاسنترهای ابری هستند.

    مرکز داده ابری  خدمات رایانش ابری را از طریق اینترنت به کاربران ارائه می‌دهند. دیتاسنتر ابری یک مکان متمرکز است که در آن ارائه‌دهندگان خدمات ابری داده‌ها و برنامه‌های کاربردی مشتریان خود را ذخیره و مدیریت می‌کنند.

    مراکز داده ابری به گونه‌ای طراحی شده‌اند که مقیاس‌پذیر، انعطاف‌پذیر و مقرون به صرفه باشند. آن‌ها از فناوری‌های مجازی‌سازی استفاده می‌کنند تا به چندین کاربر اجازه دهند منابع فیزیکی مشابهی مانند سرور‌ها، ذخیره‌سازی و تجهیزات شبکه را به اشتراک بگذارند. این به ارائه‌دهندگان خدمات ابری امکان می‌دهد طیف گسترده‌ای از خدمات محاسباتی مانند زیرساخت به عنوان سرویس (IaaS)، بستر به عنوان سرویس (PaaS) و نرم‌افزار به عنوان سرویس (SaaS) را به مشتریان خود ارائه دهند.

    مراکز داده ابری همچنین ویژگی‌هایی مانند افزونگی، خرابی و بازیابی فاجعه را برای اطمینان از در دسترس بودن و قابلیت اطمینان بالای خدمات ابری ارائه می‌دهند. آن‌ها از اقدامات امنیتی پیشرفته مانند رمزگذاری، فایروال‌ها و کنترل‌های دسترسی برای محافظت از داده‌ها و برنامه‌های کاربر استفاده می‌کنند.

    یکی از مزایای اصلی استفاده از مرکز داده Cloud این است که کاربران را قادر می‌سازد تا با استفاده از انواع دستگاه‌ها مانند لپ‌تاپ، تبلت و گوشی‌های هوشمند از هر نقطه‌ای با اتصال به اینترنت به داده‌ها و برنامه‌های خود دسترسی داشته باشند. این کار همکاری و کار از راه دور را برای کسب‌وکار‌ها آسان‌تر می‌کند، در حالی که نیاز به زیرساخت‌های گران فناوری اطلاعات داخلی را کاهش می‌دهد.

    دیتاسنتر کولوکیشن

    دیتاسنترهای کولوکیشن مراکز بسیار بزرگی برای نگهداری از سرورهای قدرتمند هستند. بسیاری از کسب‌و‌کارها فضای کافی برای قرارگیری و تاسیس تجهیزات دیتاسنتر را ندارند. به همین دلیل ترجیح می‌دهند از دیتاسنترهای کولوکیشن که مقرون به‌صرفه‌تر هستند استفاده کنند. دیتاسنترهای کولوکیشن فضا یا تجهیزات مورد نیاز فناوری اطلاعات را به صاحبان کسب‌و‌کارها ارائه می‌دهند.

    مرکز داده هم‌مکان، تسهیلاتی است که در آن چندین مشتری می‌توانند فضایی را برای قرار دادن تجهیزات محاسباتی خود مانند سرور‌ها، دستگاه‌های ذخیره‌سازی و تجهیزات شبکه اجاره کنند. مراکز داده کولوکیشن راه‌حلی امن، قابل اعتماد و مقرون‌به‌صرفه را برای مشاغلی که نیاز به ذخیره و مدیریت زیرساخت فناوری اطلاعات خود دارند، ارائه می‌کنند.

    در یک مرکز داده کولوکیشن، مشتریان مسئول تجهیزات خود هستند، در حالی که ارائه‌دهنده مرکز داده مسئول تأمین برق، خنک‌کننده، امنیت فیزیکی و ارتباط است. مراکز داده کولوکیشن معمولاً سطوح بالایی از امنیت، افزونگی و اتصال را ارائه می‌دهند تا اطمینان حاصل شود که تجهیزات مشتریان، محافظت شده و همیشه در دسترس هستند.

    مراکز داده کولوکیشن همچنین ویژگی‌هایی مانند خدمات دستی از راه دور را ارائه می‌دهند که به مشتریان امکان می‌دهد برای تجهیزات خود از کارکنان مرکز داده درخواست کمک کنند و خدمات اتصالی که به مشتریان امکان می‌دهد تجهیزات خود را به سایر شبکه‌ها و خدمات در مرکز داده متصل کنند.

    یکی از مزیت‌های اصلی استفاده از مرکز داده کولوکیشن این است که به کسب و کار‌ها اجازه می‌دهد تا کنترل تجهیزات خود را حفظ کنند و در عین حال از زیرساخت‌ها و خدمات مرکز داده نیز بهره‌مند شوند. کولوکیشن همچنین می‌تواند یک جایگزین مقرون‌به‌صرفه برای ساخت و نگهداری یک مرکز داده در محل باشد، زیرا نیاز کسب‌وکار‌ها به سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های گران قیمت و کارکنان را از بین می‌برد.

    بهترین دیتاسنترهای ایران چه ویژگی‌هایی دارند؟

    در انتخاب بهترین دیتاسنتر ایران، فاکتورهای مختلفی تاثیرگذارند. شما به عنوان صاحب یک کسب‌و‌کار با توجه به این فاکتورها می‌توانید دیتاسنتر مناسب خود را انتخاب کنید:

    محل قرارگیری دیتاسنتر

    محل قرارگیری دیتاسنتر یکی از فاکتورهای مهم در انتخاب بهترین دیتاسنتر است. دیتاسنتر باید در محلی قرار گیرد که تا حد امکان از بلایای طبیعی و انسانی به دور باشد. همچنین فاصله دوری یا نزدیکی محل کسب‌و‌کار شما به دیتاسنتر باید مد نظر قرار گیرد.

    مجهز به منبع پشتیبان انرژی

    بهترین دیتاسنترها باید مجهز به یک منبع پشتیبان انرژی باشند. علاوه‌بر این وجود تجهیزات خنک‌کننده و تهویه مناسب هم ضروری است.

    امنیت

    امنیت یکی از مهم‌ترین فاکتورهای بهترین دیتاسنتر است. دیتاسنترها باید مجهز به سیستم امنیتی قدرتمندی باشند. سازمان‌ها تمام اطلاعات مجموعه خود را در بستر دیتاسنتر نگهداری می‌کنند، در نتیجه دیتاسنتر باید امنیت مناسبی داشته باشد. علاوه بر امنیت سایبری، دیتاسنترها باید امنیت فیزیکی مناسبی هم داشته باشند. سیستم امنیتی و نظارتی حفاظت از تجهیزات دیتاسنتر هم بسیار مهم است.

    ظرفیت خدمات

    دیتاسنترها باید تجهیزات و زیرساخت‌های کافی برای رفع نیازهای سازمان‌ها را داشته باشند. اگر دیتاسنترها زیرساخت‌های ظرفیتی خود را ارتقا ندهند، ظرفیت ارائه خدمات آنها کاهش می‌یابد. بهترین مراکز داده اتصال پرسرعت و با تأخیر کم به اینترنت و سایر شبکه‌ها را با چندین حامل و نقاط حضور (POP) برای اطمینان از ارتباط مطمئن و سریع ارائه می‌دهند.

    مقیاس‌پذیری و انعطاف دیتاسنتر

    ویژگی مقیاس‌پذیری باعث می‌شود در صورت بروز تغییرات زیاد در برنامه‌های سازمان‌ها، دیتاسنتر بتواند باز هم نیازهای آنها را برآورده کند. بهترین مراکز داده به گونه‌ای طراحی شده‌اند که سریع توسعه پیدا کنند و همزمان با رشد و گسترش کسب‌وکار‌ها، توانایی سازگاری با نیاز‌ها و الزامات در حال تغییر را داشته باشند. همچنین بهترین مراکز داده راه‌حل‌های انعطاف‌پذیری را ارائه می‌دهند که می‌توان آن‌ها را برای رفع نیاز‌های خاص کسب‌وکار‌ها سفارشی کرد.

    شهرت

    شهرت دیتاسنتر می‌تواند نشانه‌ای از باکیفیت‌ بودن خدمات آن باشد. البته مشهور بودن همیشه به معنی بهترین بودن دیتاسنتر نیست.

    قابلیت اطمینان و در دسترس بودن

    بهترین مراکز داده به گونه‌ای طراحی شده‌اند که بسیار قابل اعتماد و در دسترس باشند، با سیستم‌های برق و خنک‌کننده اضافی، ژنراتور‌های پشتیبان و چندین ارائه‌دهنده خدمات اینترنتی (ISP) برای اطمینان استمرار فعالیت.

    بهترین مراکز داده دارای استاندارد‌های صنعتی و نظارتی مانند HIPAA، PCI DSS و SOC 2 هستند و گواهینامه‌های مناسب برای نشان دادن انطباق با استانداردها را دریافت کرده‌اند.

    دیتاسنترهای ایران کدام‌اند؟

    با توجه به افزایش استفاده از اینترنت و خدمات اینترنتی در ایران، تعدادی از شرکت‌ها به ساخت و توسعه دیتاسنترها در داخل ایران روی آوردند. هر کدام از این دیتاسنترها، مزایا و معایبی دارند. سازمان‌ها و صاحبان کسب و کارها با توجه به این مزایا و معایب دیتاسنتر مناسب خود را انتخاب می‌کنند. بیشتر دیتاسنترهای ایرانی در شهر تهران مستقرند و به کل کشور خدمات‌رسانی می‌کنند. برخی از معروف‌ترین دیتاسنترهای ایران عبارت‌اند از:

    • دیتاسنتر زیرساخت
    • دیتاسنتر شهراد
    • دیتاسنتر همراه اول
    • دیتاسنتر بانک ملی
    • دیتاسنتر ایرانسل
    • دیتاسنتر آسیاتک
    • دیتاسنتر آشنا
    • دیتاسنتر شاتل
    • دیتاسنتر تبیان
    • دیتاسنتر بانک سامان
    • دیتاسنتر بانک ملت
    • دیتاسنتر بانک دی
    • دیتاسنتر مبنا
    • دیتاسنتر جایگاه
    • دیتاسنتر هاست ایران
    • دیتاسنتر نگاه روشن پارس
    • دیتاسنتر فن آوا
    • دیتاسنتر امین
    • دیتاسنتر بانک تجارت
    • دیتاسنتر بانک کشاورزی
    • دیتاسنتر بانک صادرات
    • دیتاسنتر ابرآروان
    • دیتاسنتر روند تازه
    • دیتاسنتر پارس دیتا
    • دیتاسنتر پارس آنلاین

    برخی از این دیتاسنترها وظیفه ارائه خدمات اینترنتی دارند و برخی از اطلاعات کاربران نگهداری می‌کنند. در ادامه به معرفی چند دیتاسنتر ایرانی می‌پردازیم و مزایا و معایب آنها را بررسی می‌کنیم.

    لیست دیتاسنتر‌های ایران

    دیتاسنتر هاست ایران

    یکی از معروف‌ترین دیتاسنترهای ایرانی که در لیست دیتاسنتر‌های ایران وجود دارد دیتاسنتر هاست ایران است. هاست ایران مجوز افتای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را نیز دارد. این مجوز به معنی تایید استانداردهای دیتاسنترها در سطح بین‌المللی است. دیتاسنتر هاست ایران مزایا و ویژگی‌های متعددی دارد که آن را تبدیل به بهترین دیتاسنتر ایرانی کرده‌اند. برخی از مزایای دیتاسنتر هاست ایران عبارت‌اند از:

    • مجهز به پست برق اختصاصی و برق اضطراری
    • پشتیبانی فوق‌العاده سریع و بالا
    • میزبان مناسب برای سایت‌هایی با حساسیت بالا
    • دارای فیبر اختصاصی
    • دارای پهنای باند ارتباطی با بیش از ۱۶۰ گیگابیت بر ثانیه
    • دارای مجوز افتا

    دیتاسنتر آسیاتک

    یکی دیگر از معروف‌ترین دیتاسنتر‌های ایرانی دیتاسنتر آسیاتک است. دیتاسنتر آسیاتک یک شرکت انتقال داده شناخته‌شده ایرانی است که فعالیت خود را از سال ۱۳۸۲ آغاز کرده است. دیتاسنتر آسیاتک بزرگ‌ترین دیتاسنتر ایرانی است و سایت‌های زیادی از جمله خبرگزاری فارس، بازار، خبرگزاری دانشجویان ایرانی (ایسنا)، راسخون، میهن دانلود و دانلودها جزو مشتریان آن هستند. مهم‌ترین مزیت آسیاتک، وجود تجهیزات و زیرساخت‌های فوق‌العاده قدرتمند آن است. از مزایای دیتاسنتر آسیاتک می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

    • پشتیبانی ۲۴ ساعته
    • مجهز به سیستم‌های هوشمند اعلام و اطفای حریق
    • حفاظت از اطلاعات کاربران
    • مجهز به دوربین‌های مداربسته
    • مجهز به تجهیزات خنک‌کننده و تهویه مناسب

    علاوه بر این دیتاسنتر آسیاتک خدمات کولوکیشن نیز به سازمان‌ها ارائه می‌کند. سازمان‌ها و صاحبان کسب‌و‌کارها می‌توانند از قفسه‌های طبقه‌بندی‌شده و انحصاری آسیاتک برای سرورها و تجهیزات خودشان استفاده کنند.

    دیتاسنتر پارس آنلاین

    از دیگر دیتاسنترهای معروف ایرانی، دیتاسنتر پارس آنلاین است. پارس آنلاین از قدیمی‌ترین دیتاسنتر‌های ایرانی است که از سال ۱۳۷۸ فعالیت خود را آغاز کرده است. پارس آنلاین خدمات بسیار متنوعی از جمله میزبانی وب، خدمات رایانش ابری و سرور اختصاصی ارائه می‌کند. علاوه بر این پارس آنلاین بزرگ‌ترین دیتاسنتر خصوصی ایران با ظرفیت ۳۰۰ رک نیز محسوب می‌شود. پارس آنلاین ویژگی‌ها و مزایای دیگری هم دارد که عبارت‌اند از:

    • خدمات متنوع
    • ظرفیت بالای خدمات
    • دارای ارتباطات فیبر نوری بدون محدودیت
    • دارای ۷ ایستگاه ارسال و دریافت ماهواره‌ای با ظرفیتی بیشتر از ۵۰۰۰ ترمینال ماهواره‌ای
    • تجهیزات امنیتی قدرتمند
    • مجهز به سیستم‌های حفاظتی مختلف مانند سیستم کنترل حرارت، سیستم اعلام و اطفای حریق

    دیتاسنتر پارس آنلاین

    دیتاسنتر افرانت

    در مورد بعدی از لیست دیتاسنتر‌های ایرانی، به دیتاسنتر افرانت می‌پردازیم. شرکت افرانت فعالیت خود را از سال ۱۳۷۶ آغاز کرده است. این مجموعه در ابتدا در حوزه توزیع سرویس‌های دسترسی به اینترنت فعال بود و سپس با توجه به نیاز داخل کشور، دیتاسنتر افرانت را نیز تاسیس کرد. افرانت ظرفیت بسیار بالایی در ارائه خدمات دیتاسنتری دارد و با سازمان‌های بزرگی از جمله صدا و سیما، سازمان کنترل ترافیک تهران و سازمان مخابرات همکاری می‌کند. از ویژگی‌ها و مزایای افرانت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

    • ارائه خدمات متنوع دیتاسنتری مانند میزبانی وب، خدمات ابری و خدمات پهنای باند اختصاصی
    • ارائه خدمات کولوکیشن
    • ظرفیت بسیار بالای ارائه خدمات
    • مجهز به پهنای باند اختصاص با سرعت ۲ گیگ بر ثانیه
    • امنیت فوق‌العاده بالای سرورها
    • پشتیبانی مناسب
    • استفاده از به‌روزترین تجهیزات

    از دیگر شرکت‌هایی که از خدمات دیتاسنتری افرانت استفاده می‌کنند می‌توان از دیجی‌کالا، الوپیک، ایران سرور و دیوار نام برد.

    دیتاسنتر تبیان

    دیتاسنتر تبیان از دیگر دیتاسنتر‌های معروف ایرانی به شمار می‌رود که فعالیت خود را از سال ۱۳۸۸ آغاز کرده است. دیتاسنتر تبیان در فضایی به ابعاد ۵۰۰ متر و در چهار طبقه خدمات خود را عرضه می‌کند. تبیان دارای ۷۲ رک سرور است. از جمله ویژگی‌ها و مزایای دیتاسنتر تبیان می‌توان موارد زیر را نام برد:

    • تجهیزات امنیتی پیشرفته برای مقابله با حملات سایبری
    • سیستم کنترل تردد
    • مجهز به دوربین‌های مداربسته
    • مجهز به تجهیزات مانیتورینگ و کنترل کیفیت
    • مجهز به سیستم اعلام و اطفای آتش
    • مجهز به تجهیزات خنک‌کننده و تهویه مناسب
    • مجهز به سیستم برق اضطراری
    • پهنای باند مناسب
    • ارائه خدمات متعدد از جمله خدمات ابری، پهنای باند اختصاصی و میزبانی پست الکترونیکی

    قوه قضائیه، شرکت فرابورس ایران، گاج مارکت، شرکت پردازش مالی مبنا و نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور از جمله مشتریان بزرگ دیتاسنتر تبیان هستند.

    دیتاسنتر ایرانسل

    ایرانسل از دیگر دیتاسنترهای ایرانی است که ۴۰۷ رک اختصاصی دارد. دیتاسنتر ایرانسل در مساحت ۱۵۱۸ متر مربع تاسیس شده و ظرفیت دیتاسنترهای ایران را ۲۵ درصد افزایش داده است. دیتاسنتر ایرانسل می‌تواند از ۴۰ هزار سرور مجازی در فضای ابری میزبانی کند.

    دیتاسنتر شاتل

    دفتر مرکزی دیتاسنتر شاتل در تهران قرار دارد. این مجموعه خدمات مربوط به اینترنت ثابت ADSL و TD-LTE در ایران ارائه می‌کند. دیتاسنتر شاتل خدمات متنوعی از جمله خدمات سروری مجازی و خدمات کولوکیشن را به مشتریان خود عرضه می‌کند. از ویژگی‌ها و مزایای دیتاسنتر شاتل می‌توان موارد زیر را نام برد:

    • نظارت و پشتیبانی دقیق ۲۴ ساعته
    • حفاظت فیزیکی مناسب از تجهیزات
    • ارائه خدمات بدون قطعی برق
    • پهنای باند مناسب
    • مجهز به سیستم‌های خنک‌کننده
    • ارائه خدمات تخصصی متنوع بدون نیاز به حضور فیزیکی کارشناسان سازمان‌ها در محل
    • استفاده از به‌روزترین تجهیزات
    • امنیت فوق‌العاده بالا

    سخن پایانی

    تمام اطلاعات موجود در اینترنت در دیتاسنترها حفظ و نگهداری می‌شوند. وجود دیتاسنترها برای حفظ امنیت اطلاعات سازمانی بسیار مهم است. در این مطلب ما لیست دیتاسنترهای ایران را معرفی کردیم و راجع به تعدادی از آنها توضیح دادیم. سوالات و نظرات خود را درباره لیست دیتاسنترهای ایران با ما در میان بگذارید!

    https://pvst.ir/eee

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو