skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

مخترع تلفن همراه: دستگاهی الکترونیکی زیر پوست همه‌مان خواهند رفت

۲۷ اسفند ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۲۸ اسفند ۱۴۰۱

مخترع تلفن همراه می‌گوید روزی گوشی‌ به دستگاه‌هایی زیر پوستمان تبدیل می‌شود و دیگر خبری از این مربع مشکی نخواهد بود.

به گزارش پیوست، مارتی کوپر که عنوان مخترع اولین تلفن همراه را از سال ۱۹۷۳ یدک می‌کشد در کنگره جهانی موبایل بارسلون در مصاحبه با CNBC گفت: «گوشی نسل بعد زیر پوست گوششان قرار می‌گیرد.»

کوپر همچنین معتقد است که این دستگاه‌ها نیازی به شارژ کردن نخواهند داشت و بدن ما این وظیفه را برعهده می‌گیرد: «وقتی غذا می‌خورید بدنتان انرژی تولید می‌کند درست است؟»

او افزود: «شما غذا را هضم می‌کنید و بدنتان انرژی تولید می‌کند. مقدار کمی انرژی برای فعالیت این دستگاه کافی است.»

آنچه کوپر از آن صحبت می‌کند آینده‌ای است که در آن بدن‌هایمان با چیپ و حسگرها ادغام می‌شوند.

چندین استارت‌آپ همین حالا در همین زمینه فعالیت دارند و هدفشان ترکیب کامپیوتر با مغز انسان است. از جمله معروف‌ترین این شرکت‌ها می‌توان نورالینک ایلان ماسک اشاره کرد.

کوپر معتقد است که گوشی هوشمند امروزی بیش از حد با اپلیکیشن‌های مختلف پیچیده شده و صفحه نمایش آن هم برای انحنای صورت انسان مناسب نیست.

او گفت: «هربار که تماسی می‌گیرم و هدفون همراهم نیست، باید این جسم صاف را کنار سر منحنی‌ام قرار داده و بازویم را در حالت عجیبی نگه دارم.»

بازار گوشی هوشمند در چند سال اخیر دچار رکود شده و به نظر تولید کنندگان این صنعت در طراحی نوآورانه به بن‌بست رسیده‌اند.

فراگیر شدن گوشی‌ها نیز به مشکلات مختلفی همچون اعتیاد به شبکه‌های اجتماعی و نقض حریم خصوصی منجر شده است.

کوپر با اعتراف به نقایص اختراعش گفت: «حریم خصوصی یک مشکل بسیار جدی است و اعتیاد هم مساله دیگری است.»

با این حال او نسبت به آینده امیدوار و معتقد است که روزهای خوبی پیش روی در زمینه آموزش و درمان پیش روی تکنولوژی قرار دارد.

او گفت: «من همواره به بشریت ایمان دارم. من به تاریخ و تمام پیشرفت‌های تکنولوژی نگاه می‌کنیم و می‌بینم انسان هرطور شده جواب را پیدا می‌کند.»

«مردم امروز وضعیت بهتری دارند و عمر بیشتری می‌کنند. ثروتمند‌تر شده‌اند و سلامت‌تر از تمام تاریخ هستند. بالا و پایین‌هایی داریم اما به طور کلی بشریت در حال پیشرفت است.»

کوپر این هفته در کنگره جهانی موبایل (MWC) به یادبود گذشت ۵۰ سال از اولین تماسش در خیابان ششم جایزه یک عمر دستاور را دریافت کرد. کپور در آن سال با  گوشی موتورولا DynaTAC 8000X که در فیلم معروف «وال‌استریت» به اشاره شده اولین تماس را با جوئل ایگل، رقیبش در شرکت AT&T برقرار کرد.

کوپر می‌گوید هیچگاه تصور نمی‌کرد که گوشی‌ها همانند امروز به کامپیوتر همراه تبدیل شوند.

به گفته او: «پنجاه سال پیش بسیار ابتدایی بود. هیچ اینترنتی نبود، خبری از شبکه‌ّای یکپارچه عظیم نبود و دوربین دیجیتال هم نداشتیم. این ایده که گوشی روزی به یک دوربین و دایره‌المعارف تبدیل شود به مغزمان هم خطور نمی‌کرد.»

با این همه او در ادامه افزود: «اهمیت اتصال بر ما روشن بود و این شوخی را می‌کردیم که زمانی در بدو تولد یک شماره تلفن به شما می‌دهند و اگر آن شماره را جواب ندهید یعنی مرده‌اید. پس می‌دانستیم که زمانی همه گوشی همراه خواهند داشت و این موضوع تقریبا به واقعیت تبدیل شد.»

امروزه بیشتر از جمعیت جهان اشتراک گوشی همراه در جهان داریم و این در حالی است که دو سوم جمعیت زمین صاحب موبایل هستند. او گفت: «گوشی در حال تبدیل شدن به توسعه‌ای از انسان است.»

منبع: CNBC

https://pvst.ir/eh4

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو