نگاهی به روند صنعت BNPL «اکنون بخرید، بعدا پرداخت کنید» در سال ۲۰۲۴ و آینده
با توجه به پلتفرمهای خرید آنلاین امروزی گزینههای پرداخت اقساطی و اعتباری افزایش یافته است…
۱۶ شهریور ۱۴۰۳
۱۲ اسفند ۱۴۰۱
زمان مطالعه : ۴ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۱۳ اسفند ۱۴۰۱
عوض کردن رمز عبور یا همان پسورد مودم و وایرلس به سادگی و با استفاده از مرورگر قابل انجام است. در این مطلب توضیح میدهیم که چگونه بتوانید اقدام به عوض کردن رمز عبور مودم و وایرلس کنید.
اتصال به شبکه وایرلس یا wi-fi به شما این امکان را میدهد که دستگاههای خود را بدون نیاز به کابل شبکه به فضای اینترنت وصل کنید. با این حال برای حفظ امنیت شبکه خود نیاز دارید تا برای مودم و وایرلس خود رمز عبور تنظیم کنید. توصیه بسیاری از متخصصان شبکه این است که برای بالا بردن امنیت مودم و شبکه خود رمز عبور یا همان پسورد پیش فرض آن را تغییر دهید و یک رمز قوی برای مودم و وایرلس به منظور جلوگیری از استفاده غیرمجاز از شبکه بیسیم خود قرار دهید.
برای عوض کردن رمز مودم وایرلس دیلینک ابتدا باید یک مرورگر را باز کنید. بهتر است از رایانهای که به شبکه از طریق اتصال اترنت به روتر متصل است استفاده کنید.
۱- آدرس ۱۹۲.۱۶۸.۰.۱ را در نوار آدرس مرورگر وارد کنید. این یک آدرس پیش فرض برای اکثر مودمهای دیلینک است. اگر از طریق این آدرس نتوانستید به صفحه ورود سیستم روتر خود وارد شوید، میتوانید از آدرسهای ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱، ۱۹۲.۱۶۸.۲.۱ و ۱۰.۰.۱.۱ یا http://dlinkrouter.local استفاده کنید.
اگر باز هم نتوانستید با هر یک از آدرسهای اشاره شده وارد صفحه تنظیمات مودم خود شوید، میتوانید آدرس «Default Gateway» را در نوار آدرس مرورگر خود وارد کنید.
۲- admin را به عنوان نام کاربری وارد کنید. admin رایجترین نام کاربری پیشفرض در بسیاری از مودمها است. اگر admin به عنوان نام کاربری پیش فرض کار نکرد، میتوانید از D-LINK یا user به عنوان نام کاربری استفاده کنید.
۳- قسمت پسورد را خالی بگذارید. برای بسیاری از روترهای دیلینک، پسوردی اختصاص داده نشده است. اگر رمز عبور خالی کار نمیکند میتوانید از D-LINK، admin یا user به عنوان رمز عبور نیز استفاده کنید.
اگر هیچ یک از نامهای کاربری یا رمز عبور کار نمیکند، میتوانید مودم خود را ریست کنید. برای انجام این کار میتوانید قسمت پین هول را در پشت مودم بیابید. از یک گیره یا پین برای فشار دادن و نگه داشتن این قسمت به مدت ۳۰ ثانیه استفاده کنید.
میتوانید رمز عبور مدیریت روتر خود را تغییر دهید. برای انجام این کار وارد قسمت «Settings» شوید. تب «Tools» در بالا را کلیک کنید. سپس رمز عبور جدید خود را در «Admin Password» وارد کنید. در انتها بر روی «Save Setting» کلیک کنید.
۵- پس از وارد کردن نام کاربری و رمز عبور پیش فرض، بر روی «Log In» کلیک کنید تا وارد رابط کاربری شوید.
برای تغییر رمز عبور وایرلس بر طبق همان روشهای گفته شده وارد صفحه مدیریت مودم خود شوید. سپس مراحل زیر را برای تغییر رمز عبور وایرلس انجام دهید:
۱- روی تب «Setup یا Settings» کلیک کنید. البته این تب بسته به مدل مودمی که استفاده میکنید متفاوت است و با توجه به مدل مودم خود بر روی یکی از این گزینهها کلیک کنید.
۲- بر روی گزینه «Wireless یا Wireless Setting» کلیک کنید. اگر یک مودم تک بانده دارید باید در منو کشویی روی «Wireless» کلیک کنید. اگر یک مودم دو بانده دارید باید روی «Wireless Setting»در سمت چپ کلیک کنید.
۳- رمز عبور جدید را وارد کنید. اگر یک مودم دو بانده دارید، یک باند ۲.۴ گیگا هرتز و یک باند ۵ گیگا هرتز خواهید داشت که هر یک برای اتصال جداگانه است. شما میتوانید برای هر باند یک رمز عبور یکسان وارد کنید یا اینکه برای هر باند رمز عبورهای جداگانهای تنظیم کنید. رمز عبور خود را در بخش «Password» هر یک از باندها وارد کنید. برای تنظیم رمز عبور توصیه میشود که یک رمز عبور قوی با ترکیبی از حروف بزرگ و کوچک و اعداد انتخاب کنید.
توصیه میکنیم که برای بالا بردن امنیت شبکه وایفای خود میتوانید «WiFi SSID» منحصر به فرد خود را نیز تغییر دهید. این رمز هر چه منحصر به فردتر باشد بهتر است. برای تغییر SSID وای فای خود به منو گزینه «Wireless» وارد شوید. نام پیش فرض SSID را در قسمت «Wireless Network Name» را تغییر دهید. سپس میتوانید بر روی «Save یا Apply» کلیک کنید.
۴- نوع امنیت خود را بررسی کنید. سه نوع رمزگذاری وایرلس وجود دارد: WPA، WEP، WPA2. برای اینکه شبکه ایمنی داشته باشید WPA2 را انتخاب کنید. اگر در اتصال دستگاههای قدیمی مشکل داشتید میتوانید از WPA یا WPA/WPA2 استفاده کنید. WEP توصیه نمیشود، زیرا رمزگذاری WEP بسیار آسان است.
بعد از تنظیم صحیح رمز عبور، بر روی «Save یا Save Setting» کلیک کنید. اگر از مودم دو بانده استفاده میکنید، بر روی Save در بالای صفحه کلیک کنید. در انتها ممکن است که لازم باشد روتر خود را مجددا ری استارت کنید تا تغییرات را اعمال کنید.