skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اقتصاد دیجیتال

تحریریه پیوست

مدیرعامل امیدپی: فاز دوم طرح هوشمندسازی نان با رویکرد شناورسازی سهمیه آرد اجرایی می‌شود

تحریریه پیوست

۹ اسفند ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۶ دقیقه

مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیک امیدپی از آغاز فاز دوم طرح هوشمندسازی نان با رویکرد شناورسازی سهمیه آرد خبر داد و اعلام کرد ۹۸ درصد نانوایی‌های کشور به پروژه «نانینو» متصل شده‌اند.

به گزارش پیوست، محمدمهدی متولی مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیک امیدپی درباره وضعیت کنونی پروژه نانینو توضیح داد: این شرکت تاکنون ۷۷ هزار پایانه هوشمند و ۱۵ هزار پایانه پشتیبان در کشور نصب کرده است. همچنین در این پروژه به TPS ۱۲۰۰ رسیده‌ایم که این خود عدد بسیار بالایی در صنعت محسوب می‌شود.

متولی در خصوص فاز بعدی این طرح گفت: فاز دوم هوشمندسازی نیز آغاز شده است. با استفاده از زیرساخت‌های ایجادشده هوشمند در این طرح، می‌توان با خیالی آسوده فازهای بعدی طرح را اجرایی کرد.

او معتقد است استفاده از داشبوردهای هوشمند و تحلیل دیتاها، عامل اساسی در ارائه خدمات هوشمند است. متولی در این باره توضیح داد: تحلیل دیتا به شرکت‌های پرداختی کمک می‌کند تا از الگوی رفتاری افراد و کسب‌وکارها شناخت پیدا کنند و در راستای ارائه راهکارهای هوشمندانه مدیریتی برای توسعه دیجیتالی اصناف قدم بردارند. داشتن رویکرد مدیریتی زنجیره‌‌ تامین به اصناف و ارائه سامانه‌های خوب اس‌تی‌اف که تراکنش‌ها را جمع‌آوری کند، منجر به نظارت بیشتر بر زنجیره تامین تا ارائه به مشتری نهایی می‌شود و هزینه‌های مربوط به واسطه‌ها را کاهش می‌دهد.

مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیک امیدپی در توضیح فاز دوم پروژه نان افزود: در این فاز شناورسازی سهمیه آرد نانوایی‌ها را در دستور کار داریم. بر این اساس، به نانواها بر اساس عملکردشان سهمیه آرد تعلق می‌گیرد.

متولی درباره سطح پوشش پروژه نانینو در کشور گفت: در حال حاضر در حدود ۹۸ درصد نانوانی‌های کشور به پایانه‌های نانینو متصل شده‌اند و ۷۷ هزار پایانه در سطح کشور (شهرها، روستاها، بخش‌ها و…) مستقر شده است. علاوه بر این سامانه‌ای به نام سنتا در نظر گرفته شده تا توزیع آرد بین روستاییان و عشایر با دقت بالا برنامه‌ریزی و توزیع شود تا در تامین نان خود با مشکل روبه‌رو نشوند و فرهنگ بومی خود را حفظ کنند.

محمدمهدی متولی، مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیک امیدپی

او با رد خرابی‌های زودهنگام پایانه‌های نصب‌شده برای طرح نانینو عنوان کرد: از میزان خرابی پایانه‌های پروژه نانینو آماری مشخصی وجود دارد. طبق آمار سامانه های هوشمند شرکت و همچنین مرکز تماس، خرابی‌های احتمالی به دلیل کیفیت بالای دستگاه‌های نصب شده، نسبت به شرایط مشابه به مراتب کمتر بوده و این یکی از دلایل انتخاب این مدل دستگاه است. به همین منظور ما از دستگاه‌های کارتخوان اندرویدی استفاده کردیم تا ضمن دارابودن کیفیت بالای عملکردی، بتوانیم از امکانات دیگر آن نیز استفاده کنیم.

مدیرعامل امیدپی ادامه داد: به‌ عنوان مثال توانستیم از طریق تیم نرم‌افزاری خود، تراکنش‌های موفق یا ناموفق را به صورت صوتی در پایان هر تراکنش به فروشنده و مشتریان اعلام کنیم. همچنین با ایجاد مفهوم رسید دیجیتالی در برنامک هوشمند مشتری و نانوایان که حین این پروژه توسعه داده شده، امکان مشاهده و ارزیابی رسیدهای خرید به صورت دیجیتالی در برنامک برای نانوا و مشتری فراهم کرده‌ایم، به صورتی که به مشتری امکان نظرسنجی هنگام خرید نیز داده شود.

متولی با اشاره به کاهش مصرف رسید کاغذی از طریق امکان اعلام صوتی تراکنش‌های کارتخوان‌های طرح نانینو گفت: در حال حاضر، فروش رول چاپ دستگاه کارتخوان تبدیل به یک صنعت شده است، صنعتی که سالی یک همت اندازه دارد و کاملاً وارداتی است. در چنین وضعیتی برای ایجاد فرهنگ استفاده نکردن از رسید کاغذی، باید کاری انجام می‌دادیم. به همین منظور تصمیم گرفتیم به نانوایان پاداش دهیم؛ با بیمه آسیا مذاکره‌ای داشتیم و مقرر شد هر نانوایی که از دستگاه کارتخوان اندرویدی ما استفاده و رسید کاغذی را با انتخاب مشتری (اختیاری) حذف کند، بیمه درمان تکمیلی می‌شود. ما با ۱۰ درصد از هزینه رول‌های کاغذی نانوایان را بیمه کردیم و علاوه بر کاهش هزینه‌های شرکت، مسئولیت اجتماعی‌مان را نیز انجام دادیم.

متولی همچنین معتقد است بزرگ‌‎ترین زیرساخت هوشمند داده‌محور در این پروژه برای کشور ایجاد شده است چراکه در این زنجیره تمام عملیات‌ها ثبت و ضبط می‌شود و می‌توان از داده‌های به‌دست‌آمده تحلیل دقیقی ارائه کرد.

مدیرعامل امیدپی به رونمایی از سکوی نرم‌افزاری یکپارچه نانینو اشاره کرد و گفت: در این سکو چهار نرم‌افزار مختلف در حوزه‌های کسب‌وکاری، مشتریان خرد، حاکمیتی و پذیرندگان برای استفاده بخش‌های مختلف قرار داده شده است. همچنین تیم توسعه محصول ما با همکاری واحد هوش مصنوعی امیدپی موفق به طراحی چهار برنامک بر پایه هوش مصنوعی شده‌اند.

متولی درباره برنامک مشتریان گفت: عموم مردم با استفاده از این برنامک می‌توانند ضمن دریافت اطلاعات نانوایی‌ها به صورت نقشه‌محور، سوابق خرید خود را مشاهده کنند و همچنین تمامی رسیدهای خرید خود را به صورت دیجیتالی در هر زمان با جزئیات در اختیار داشته باشند. همچنین خریداران می‌توانند درباره کیفیت و کمیت نان خریداری‌شده نیز نظر خود را ثبت و اطلاعات جامع و کاملی از نانوایی‌های اطراف خود از قبیل نوع پخت نان، قیمت هر قرص نان، کیفیت و امتیاز نانوایی و… را مشاهده کنند.

برنامک‌های مشتریان و نانوا

او در ادامه به برنامک نانوا نیز اشاره کرد و گفت: با استفاده از این برنامک، نانوایان می‌توانند گزارش‌های دوره‌ای و کارنامه عملکردی خود را مشاهده کنند. همچنین با این برنامک امکان مشاهده سوابق کمک هزینه پرداخت‌شده به نانوایان نیز قابل مشاهده خواهد بود. نانوایان می‌توانند با استفاده از این برنامک اطلاعات فروش و عملکردی واحد صنفی خود را به صورت آنی مشاهده و گزارش تسویه‌حساب‌های خود را در بازه‌های زمانی مورد نظر دریافت کنند.

متولی سامانه کسب‌وکارهای نانینو را سامانه‌ای برای مدیریت هوشمند فروش نان دانست و عنوان کرد: در این حوزه با استفاده از پلتفرمی که طراحی شده، کسب‌وکارها شناسنامه‌دار خواهند شد. این سامانه به واحدهای پرمصرف نان نظیر ارگان‌ها، سازمان‌ها، رستوران‌ها و غیره این امکان را می‌دهد تا در صورت نیاز به خرید تعداد بالای نان، تعداد نان مورد نیاز خود را انتخاب و با استفاده از همان دستگاه کارتخوان نصب‌شده در نانوایی نسبت به خرید خود اقدام کنند.

مدیرعامل امیدپی همچنین درباره برنامک نظارت بر نانوایان افزود: برنامک نظارت بر نانوایان ویژه بازرسان است که این امکان را به بازرسان ارگان‌های ذی‌صلاح می‌دهد تا با استفاده از این برنامک، ضمن ارزیابی دقیق وضعیت نانوایان، نظرات کارشناسی خود را در خصوص کیفیت و کمیت نان تولیدشده واحد صنفی ثبت کنند. بازرسان می‌توانند با استفاده از این برنامک اطلاعاتی از قبیل کارنامه عملکردی نانوایان در بازه‌های زمانی مورد نظر، فروش نان ثبت‌شده، فروش نان پذیرفته‌شده، میزان آرد خریداری‌شده، کمک‌هزینه دریافت‌شده، مدت خرابی دستگاه کارتخوان، تعداد روزهای تعطیل و نسبت استفاده از کارت نانوا را بررسی کنند. همچنین می‌توانند با ثبت وزن چانه استفاده‌شده در پخت واحد صنفی، با وزن استاندارد نان مقایسه و نظرات خود را ثبت کنند.

متولی درباره امکان خیرات نان در نانوایی‌ها اعلام کرد تا ماه آینده سامانه عرضه نان خیرات راه‌اندازی شده و عموم مردم می‌توانند از طریق بستر آنلاین و همچنین دستگاه‌های کارتخوان نصب‌شده در نانوایی‌ها اقدام به خرید نان خیرات کنند.

سامانه‌های کسب‌وکار و نظارت نانینو

مدیرعامل امیدپی در پایان درباره آینده‌نگری طرح نانینو گفت: امیدواریم با گسترش سامانه‌های هوشمند در مدیریت کلان بتوان ضمن استفاده از امکانات این‌گونه سامانه‌ها، اطلاعات دقیق و داده‌محوری برای بهبود رفتاری و عملکردی صنوف ارائه شود.

https://pvst.ir/ebm

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو