skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

آموزش

سارا رسولی نویسنده میهمان

بهترین لپ‌تاپ‌های معماری و نقشه‌کشی

سارا رسولی
نویسنده میهمان

۸ فروردین ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۱۰ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۷ تیر ۱۴۰۲

افرادی که در رشته‌ معماری و نقشه‌کشی فعالیت می‌کنند به دلیل استفاده از برنامه‌های سنگین باید لپ‌تاپ‌ ویژه‌ای داشته باشند که بتواند این نرم‌افزارها را پشتیبانی کند. در این مطلب شما را با بهترین لپ‌تاپ‌های معماری و نقشه‌کشی آشنا می‌کنیم.

رشته معماری و نقشه‌کشی یکی از بهترین و محبوب‌ترین رشته‌هایی است که دانش‌آموزان رشته فنی و دانشجویان انتخاب می‌کنند. بازار کار بسیار عالی این رشته‌ باعث شده روزبه‌روز تعداد علاقه‌مندان آن بیشتر شود و برای رسیدن به تخصص کافی، از بهترین ابزارها استفاده کنند.

کسانی که در رشته معماری و نقشه‌کشی فعالیت می‌کنند قطعاً به یک لپ‌تاپ حرفه‌ای نیاز خواهند داشت. اما سوال اینجاست که بهترین لپ‌تاپ‌های معماری باید چه ویژگی‌هایی داشته باشند؟ معمولاً دانشجویان رشته معماری برای انجام کارهای خود از برنامه‌های سنگینی استفاده می‌کنند؛ پس لپ‌تاپ آنها باید به‌ گونه‌ای باشد که به‌راحتی تمام این نرم‌افزارها را ساپورت کند.

در این مقاله به طور کامل بهترین لپ‌تاپ‌های معماری و نقشه‌کشی را معرفی خواهیم‌ کرد تا بیش از پیش با مشخصات آنها آشنا شوید و در نهایت بهترین گزینه مورد نظر را انتخاب کنید.

مهم‌ترین ویژگی‌های لپ‌تاپ معماری و نقشه‌کشی

کسانی که در رشته معماری و نقشه‌کشی فعالیت می‌کنند معمولاً برنامه‌ها و نرم‌افزارهای سنگینی را روی لپ‌تاپ خود نصب می‌کنند. به همین دلیل برای خرید بهترین لپ‌تاپ معماری، باید آگاهی و اطلاعات دقیقی داشته باشند. معمولاً لپ‌تاپ‌های مخصوص رشته معماری باید ویژگی‌های خاصی داشته باشند تا افراد هنگام کار با مشکلات خاصی روبه‌رو نشوند. از جمله مهم‌ترین ویژگی‌های لپ‌تاپ معماری می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

وزن کم و قابلیت حمل

قابلیت حمل یکی از ویژگی‌هایی است که لپ‌تاپ‌های مخصوص معماری حتماً باید از آن برخوردار باشند. معمولاً افرادی که در حوزه معماری و نقشه‌برداری کار می‌کنند در یک مکان خاص ساکن نیستند و باید به جاهای مختلفی بروند. به همین دلیل هنگام خرید لپ‌تاپ، وزن دستگاه برای آنها اهمیت بالایی دارد.

قدرت و عملکرد بالا

دانشجویان رشته معماری و کسانی که در این حوزه فعالیت می‌کنند با برنامه‌های سنگینی مانند اتوکد (AutoCAD)، تریدی مکس (3D MAX)، رویت (Revit) و… کار می‌کنند. این برنامه‌ها برای اینکه به‌خوبی اجرا شوند باید روی یک لپ‌تاپ قدرتمند نصب شوند.

سخت‌افزار مناسب

مهم‌ترین و اصلی‌ترین ویژگی‌ لپ‌تاپ معماری و نقشه‌کشی سخت‌افزار قدرتمند آن است. برای اینکه پردازش سریع‌تر انجام گیرد و برنامه‌های مورد استفاده به بهترین شکل ممکن اجرا شوند لپ‌تاپ معماری باید سخت‌افزار قدرتمندی داشته باشد. از جمله مهم‌ترین مواردی که هنگام برسی سخت‌افزار لپ‌تاپ باید به آن توجه کرد می‌توان به سیستم‌عامل، پردازنده، حافظه، فضای دیسک و صفحه‌نمایش اشاره کرد.

هر کدام از این موارد باید در سطح بالایی باشند تا بتوانند به‌خوبی کارها و فعالیت‌های حوزه معماری و نقشه‌کشی را انجام دهند؛ برای مثال، پردازنده لپ‌تاپ معماری باید در حد Core i7 و Core i9 از اینتل یا رایزن ۷ و رایزن ۹ از AMD باشد. همچنین حافظه رم برای این نوع از لپ‌تاپ‌ها حداقل ۱۶ گیگ توصیه شده است.

معرفی بهترین لپ‌تاپ‌های معماری و نقشه‌کشی در بازه ۱۵ تا ۳۰ میلیون

امروزه لپ‌تاپ‌های بسیار زیادی در بازار وجود دارند که هر کدام مشخصات و ویژگی‌های خاص خود را دارند. تعداد بالای این سیستم‌ها باعث شده انتخاب یک لپ‌تاپ حرفه‌ای برای رشته معماری کار سخت و زمان‌بری باشد. در اینجا بهترین لپ‌تاپ‌های معماری و نقشه‌کشی را در بازه قیمتی ۱۵ الی ۳۰ میلیون معرفی خواهیم کرد تا بیشتر با مدل‌های مختلف و ویژگی آنها آشنا شوید.

لپ‌تاپ ایسر مدل ACER Aspire 3 A315 – 55G – 55JD

لپ‌تاپ ایسر مدل ACER Aspire 3 A315 – 55G – 55JD یکی از مدل‌های محبوب و پرطرفدار برای انجام کارهای معماری است. مشخصات و ویژگی‌های سخت‌افزاری این مدل به شرح زیر است:

  • پردازنده گرافیکی ( GPU ): NVIDIA Geforce MX230
  • حافظه RAM: 8GB DDR4
  • پردازنده (CPU): Intel Core i5 – 2.8GHz – 10210U ( 10th )
  • حافظه داخلی: 1TB HDD
  • صفحه‌نمایش: 6inch TFT LED – backlit LCD

لپ‌تاپ ایسر مدل ACER Aspire 3 A315 – 55G – 55JD یکی از بهترین لپ‌تاپ‌های معماری

یکی از مزیت‌های بسیار خوب این لپ‌تاپ، قدرت بالای سخت‌افزاری در مقایسه با سایر لپ‌تاپ‌های این رنج قیمتی است. از دیگر مزایای آن می‌توان به فرم بسیار دلنشین و قدرت بالای نگهداری شارژ اشاره کرد. البته شایان ذکر است نداشتن کیبورد نوری و حافظه داخلی SSD، معایب این لپ‌تاپ هستند که هنگام خرید شاید نظر شما را تغییر دهند.

لپ‌تاپ لنوو مدل LENOVO Ideapad S540 – K

لپ‌تاپ لنوو مدل LENOVO Ideapad S540 – K هم در رنج قیمتی ۱۵ الی ۳۰ میلیون قرار می‌گیرد. کسانی که به‌تازگی انجام کارهای معماری و نقشه‌کشی را شروع کرده‌اند با خرید این سیستم مقرون‌به‌صرفه، می‌توانند کارهای خود را انجام دهند. مشخصات و ویژگی‌های سخت‌افزاری این لپ‌تاپ به شرح زیر است:

  • پردازنده گرافیکی ( GPU ): NVIDIA Geforce GTX 1650 GDDR5
  • حافظه RAM: 8GB DDR4
  • پردازنده (CPU): Intel Core i7 – 2.8GHz – 8565U ( 8th )
  • حافظه داخلی: 1TB HDD + 128GB SSD
  • صفحه‌نمایش: 6inch IPS LED – backlit LCD

لپ‌تاپ لنوو مدل LENOVO Ideapad S540 – K یکی از بهترین لپ‌تاپ‌های معماری

از جمله خصوصیات عالی و نقاط قوت این لپ‌تاپ می‌توان به کارت گرافیک بالا، حافظه SSD 128GB، بازدهی شارژ عالی، اسپیکرهای قوی و انعطاف‌پذیری بالای خم‌ شدن تا ۱۸۰ درجه اشاره کرد. البته هنگام خرید باید بدانید که این سیستم، معایبی مانند پایین‌ بودن حافظه SSD و نبود پورت Lan را دارد.

معرفی بهترین لپ‌تاپ‌های معماری و نقشه‌کشی در بازه ۳۰ تا ۴۰ میلیون

هنگامی که سطح فعالیت افراد در حوزه معماری و نقشه‌کشی بالاتر رود قطعاً به لپ‌تاپ‌های بهتری نیاز خواهند داشت. در ادامه بهترین لپ‌تاپ‌های معماری و نقشه‌کشی در رنج قیمتی ۳۰ الی ۴۰ میلیون را معرفی خواهیم کرد.

لپ‌تاپ ایسوس مدل ASUS VivoBook K571GT – P

این مدل از لپ‌تاپ‌های ایسوس، قیمت بالاتری دارند و طبیعتاً از لحاظ سخت‌افزاری هم قوی‌تر هستند. به همین دلیل از آنها برای انجام کارهای سنگین‌تر استفاده می‌شود. مشخصات سخت‌افزاری لپ‌تاپ ایسوس مدل ASUS VivoBook K571GT – P به این ترتیب است:

  • پردازنده گرافیکی ( GPU ): NVIDIA Geforce GTX 1650 DDR5
  • حافظه RAM: 16GB DDR4
  • پردازنده (CPU): Intel Core i7 – 2.8GHz – 9750H ( 9th )
  • حافظه داخلی: 1TB HDD + 512GB SSD M21
  • صفحه‌نمایش: 6inch – 178°Wide – View Technology

لپ‌تاپ ایسوس مدل ASUS VivoBook K571GT – P یکی از بهترین لپ‌تاپ‌های معماری

 

این مدل از لپ‌تاپ‌های معماری و نقشه‌کشی به‌ خاطر نقاط قوت بسیار خوبی مانند حافظه داخلی پرسرعت 512DB SSD به همراه 1TB HDD، کارت گرافیک شرکت انویدیا از سری ۱۶۵۰، صفحه‌نمایش مات و درخشنده از محبوبیت بیشتری برخوردار هستند. البته ناگفته نماند نقاط ضعفی مانند داغ‌ شدن لپ‌تاپ هنگام کار طولانی‌مدت و نبود سیستم‌عامل شرکتی روی آن، ممکن است نظر خریداران را عوض کند.

لپ‌تاپ لنوو IdeaPad Gaming 3 – GF

یکی دیگر از بهترین لپ‌تاپ‌های معماری و نقشه‌کشی که در رنج قیمتی ۳۰ تا ۴۰ میلیون تومان وجود دارد لپ‌تاپ لنوو IdeaPad Gaming 3 – GF است. این لپ‌تاپ دارای ویژگی‌ها و مشخصات بسیار خوبی است که از مهم‌ترین آنها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • پردازنده (CPU): AMD Ryzen 7 5800H
  • حافظه RAM: 16 GB
  • حافظه داخلی: TB M.21
  • صفحه‌نمایش: 6″ IPS FHD

لپ‌تاپ لنوو IdeaPad Gaming 3 – GF یکی از بهترین لپ‌تاپ‌های معماری

یکی از بهترین مزیت‌های این لپ‌تاپ که توجه خریداران را به خود جلب کرده نقاط قوت آن است. ارتقای رم تا ۳۲ گیگ، قابلیت ارتقای حافظه SSDD، وزن سبک و مقاومت بالای بدنه از جمله مهم‌ترین نقاط قوت لپ‌تاپ لنوو IdeaPad Gaming 3 – GF است.

شایان ذکر است این لپ‌تاپ نیز مانند سایر مدل‌ها نقاط ضعف خاص خود را دارد. این نقاط ضعف عبارت‌اند از:

  • داشتن دو عدد پورت usb
  • شارژدهی نسبتاً پایین دو ساعت
  • پشتیبانی نکردن از پورت تاندربولت

معرفی بهترین لپ‌تاپ‌های معماری و نقشه‌کشی بالای ۴۰ میلیون تومان

همان‌طور که گفتیم مهندسان معماری و نقشه‌کشی برای انجام کارهای خود نیاز به لپ‌تاپ‌هایی دارند که عملیات پردازش و اجرای برنامه‌های سنگین را به بهترین شکل ممکن انجام دهند. معمولاً لپ‌تاپ‌های متوسط از یک‌ جایی به بعد دیگر توانایی انجام این کارها را ندارند. به همین دلیل مهندسان حرفه‌ای سراغ لپ‌تاپ‌هایی بهتر با سخت‌افزاری پیشرفته‌تر می‌روند. در ادامه این دسته از لپ‌تاپ‌های معماری را معرفی خواهیم کرد.

لپ‌تاپ ایسوس TUF Gaming FX507ZR – BA

لپ‌تاپ ایسوس TUF Gaming FX507ZR – BA یکی از گران‌ترین لپ‌تاپ‌های بازار است که خرید آن فقط برای مهندسان حرفه‌ای حوزه معماری و نقشه‌کشی توصیه می‌شود. از جمله مشخصات سخت‌افزاری این لپ‌تاپ می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • پردازنده (CPU): Intel Core i7
  • حافظه RAM: 16 GB
  • حافظه داخلی: 512 GB 2
  • صفحه‌نمایش: 6″ IPS 2K 165Hz

لپ‌تاپ ایسوس TUF Gaming FX507ZR – BA یکی از بهترین لپ‌تاپ‌های معماری

یکی از ویژگی‌های بسیار عالی این لپ‌تاپ که باعث برتری آن نسبت به سایر لپ‌تاپ‌ها شده نقاط قوت آن است. پردازنده قوی نسل ۱۲، امکان ارتقای رم تا 3GB،  افزودن SSD، مانیتور با رفرش ریت ۱۶۵ هرتزی، مانیتور با ویژگی MUX Switch و Adaptive-Sync، تاندربولت نسل ۴ و باتری ۹۰ وات ساعتی تنها بخشی از نقاط قوت لپ‌تاپ ایسوس TUF Gaming FX507ZR – BA به شمار می‌رود.

این لپ‌تاپ بسیار قوی، نقاط ضعف اندکی هم دارد که بهتر است خریداران با آنها آشنایی داشته باشند. از جمله مهم‌ترین نقاط ضعفی که در لپ‌تاپ ایسوس TUF Gaming FX507ZR – BA وجود دارد؛ می‌توان به وزن نسبتاً زیاد، نداشتن ویژگی بیومتریک و نداشتن اسلات کارتخوان SD اشاره کرد.

لپ‌تاپ اپل MacBook Pro M2 2022 – MNEJ3

هنگامی که سخن از بهترین لپ‌تاپ‌های معماری و نقشه‌کشی به میان می‌آید نمی‌توان به مدل‌های برند اپل اشاره نکرد. این برند بسیار معتبر و شناخته‌شده همواره بهترین محصولات را به بازار عرضه کرده است. لپ‌تاپ اپل MacBook Pro M2 2022 – MNEJ3 یکی از این محصولات عالی است که مشخصات سخت‌افزاری آن به شرح زیر است:

  • پردازنده (CPU): Apple M2
  • حافظه RAM: 8 GB
  • حافظه داخلی: 512 GB M.2
  • صفحه‌نمایش: 3″ Retina 2.5K

لپ‌تاپ اپل MacBook Pro M2 2022 – MNEJ3 یکی از بهترین لپ‌تاپ‌های معماری

محصولات شرکت اپل نقاط قوت بسیار زیادی دارند؛ به همین دلیل بیشتر افراد سعی می‌کنند این مدل از لپ‌تاپ‌ها را خریداری کنند. از جمله مهم‌ترین نقاط قوت لپ‌تاپ اپل MacBook Pro M2 2022 – MNEJ3 می‌توان به پشتیبانی از طیف وسیع میلیون‌ها رنگ، درخشندگی بی‌نظیر، دو پورت تاندربولت ۳ با پشتیبانی  از USB 4، مدل پردازنده گرافیکی 10‑core GPU و… اشاره کرد.

یکی از نقاط ضعف این مدل از لپ‌تاپ که توجه بسیاری از خریداران را جلب کرده عدم ارتقای حافظه و رم است. از دیگر نقاط ضعف این لپ‌تاپ می‌توان به لمسی نبودن صفحه‌نمایش، نداشتن درگاه SD و نداشتن پورت شبکه (LAN) اشاره کرد.

لپ‌تاپ ایسوس ROG Zephyrus GA503RM – G

یکی دیگر از بهترین لپ‌تاپ‌های معماری و نقشه‌کشی، لپ‌تاپ ایسوس ROG Zephyrus GA503RM – G است. مشخصات سخت‌افزاری این لپ‌تاپ عبارت‌اند از:

  • پردازنده (CPU): AMD Ryzen 7
  • حافظه RAM: 16 GB
  • حافظه داخلی: TB M.21
  • صفحه‌نمایش: 6″ IPS 2K 165Hz

لپ‌تاپ ایسوس ROG Zephyrus GA503RM – G یکی از بهترین لپ‌تاپ‌های معماری

علاوه بر این مشخصات سخت‌افزاری، نقاط قوت دیگری هم وجود دارد که ارزش لپ‌تاپ ایسوس ROG Zephyrus GA503RM – G را بیشتر از پیش می‌کند. از جمله مهم‌ترین نقاط قوت این لپ‌تاپ می‌توان به پردازنده بسیار قوی و توانمند با کولینگ عالی، امکان ارتقای رم تا ۴۸ گیگابایت از نوع DDR5، مانیتور با کیفیت 2K، بدنه و شاسی بسیار مقاوم، باتری با ظرفیت فوق‌العاده ۹۰ وات ساعتی  و… اشاره کرد.

نکته مهمی که باید خریداران به آن دقت کنند این است که لپ‌تاپ ایسوس ROG Zephyrus GA503RM – G دو نقطه‌ضعف دارد. این نقاط ضعف عبارت‌اند از:

  • نداشتن حسگر اثرانگشت
  • داشتن تنها ۲ پورت USB type-A

 

سخن نهایی

کسانی که در حوزه معماری و نقشه‌کشی فعالیت می‌کنند باید از لپ‌تاپ‌های خاصی استفاده کنند. این لپ‌تاپ‌ها باید به‌ گونه‌ای باشند که عملیات سنگین معماری را به‌خوبی پردازش و به‌راحتی برنامه‌های مربوط به این رشته را ساپورت کنند. معمولاً افراد شاغل در این زمینه هنگام خرید لپ‌تاپ با این سوال مواجه می‌شوند که بهترین لپ‌تاپ معماری باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟

در این مطلب به طور کامل بهترین لپ‌تاپ‌های معماری و نقشه‌کشی را در رنج‌های قیمتی مختلف معرفی کردیم تا بیشتر با آنها آشنا شوید و بر اساس توان مالی خود بهترین گزینه را خریداری کنید. اگر بعد از خواندن این مقاله همچنان درباره بهترین لپ‌تاپ‌های معماری و نقشه‌کشی سوال خاصی دارید، از طریق بخش کامنت‌ها با ما به اشتراک بگذارید.

https://pvst.ir/eey

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو