skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

وزیر اقتصاد: برنامه هفتم توسعه فرصتی برای تحول در صنعت بیمه است

۳ اسفند ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

وزیر اقتصاد با افتتاح مرکز نوآوری بیمه مرکزی تاکید کرد برنامه هفتم توسعه فرصتی برای تحول در صنعت بیمه است.

به گزارش پیوست، احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد درباره فعالیت بیمه مرکزی گفت: دسترسی به فناوری‌های نو کمک به رقابت‌پذیری در حوزه‌های مختلف کرده است. جهت‌گیری صنعت بیمه باید به سمت دانش‌بنیان و تحول دیجیتال باشد.

‌خاندوزی در ادامه به طرح تکافل در صنعت بیمه اشاره کرد و گفت: در محور محصول تکافل عقب‌ماندگی داشتیم چراکه بیش از ۴۰ کشور از این مسئله استفاده می‌کردند. ما ۱۵ سال انباشت دانش داشتیم اما اجرا این محصول با تاخیر روبه‌رو بوده است.

او افزود: نارضایتی نخبگان کشور از شکاف بین دانش و عمل است. در نظام اداره اقتصاد و کیفیت سیاست‌گذاری باید به میزان تولید دانش، عمل هم باشد. اگر میان دانش و عمل و اجرا فاصله داشته باشد، جامعه نخبگان کشور از نقش آفرینی خود کنار خواهند رفت. رفع شکاف حوزه عمل و نظر باید در دستور کار ما باشد.

او همچینن تاکید کرد: بسیاری از شرکت‌ها برای پوشش ریسک‌ شرکت‌های دانش‌بنیان در جهان شکل گرفته‌اند اما در کشور ما در این زمینه عقب‌ماندگی داریم و بایستی به این حوزه توجه شود.

خاندوزی با اشاره به سند تحول صنعت بیمه گفت: سند تحول صنعت بیمه است در شروع سال ۱۴۰۲ برای کشور فصل جدیدی خواهد بود.  برای برنامه‌ریزی اقتصادی است بهانه خوبی است تا مسیر تحول ۵ ساله را پیش ببرییم.

در ادامه مجید بهزادپور، رئیس بیمه مرکزی درباره محصولات جدید در صنعت بیمه گفت: اجرای محصول تکافل در صنعت بیمه و مجوز انتشار اوراق بیمه‌ای و صدور مجوز برای شرکت‌های جدید‌التاسیس جدیدترین محصولات صنعت بیمه است.

مجید بهزادپور، رئیس بیمه مرکزی

او افزود: در دهه نود تنها ۴ شرکت تاسیس شده‌اند اما ما تنها در سال ۱۴۰۱ به ۶ شرکت بیمه مجوز فعالیت داده‌ایم. البته این مجوزها باتوجه به سیاست‌های وزارت اقتصاد مبتنی بر اعطای مجوزهای تخصصی صادر شده است.

بهزادپور درباره طرح تکافل عنوان کرد: طرح تکافل را دولت سیزدهم و وزیر اقتصاد به ما تکلیف کردند تا بعد از دو دهه این طرح را انجام دهیم. این طرح از سال ۸۵ در دست کار بود ولی تا امروز به تعویق افتاده است. بحث این بود که نظام تکافل را پیاده کنیم که کار سختی بود مسیر دیگری پیش گرفتیم  و آن معرفی تکافل را به عنوان یک محصول بود. قرار است اگر تجربه‌ موفقیت‌آمیزی بود مجوز تاسیس شرکت تکافل را صادر کنیم.

رئیس بیمه مرکزی درباره اوراق بیمه‌ای عنوان کرد: ظرفیت اتکایی را با انتشار اوراق بیمه‌ای بالا برده‌ایم تا ریسک اتکایی‌ را برای افرادی که خواهان خرید این ریسک در بازار سرمایه هستند انتقال دهیم. اجرای  این طرح چهار سال با طول انجامیده است.

او افزود: نمایشگاه‌ای هم آماده شده تا از اتفاق‌هایی که به واسطه تحول دیجیتال در صنعت بیمه رخ داده رونمایی شود. در این نمایشگاه پروژه‌هایی چون کشف تقلب و تخلف، ثبت تخلفات، پنجره واحد خدمات الکترونیکی بیمه مرکزی، هاب درمان تکمیلی، کروکی آنلاین، نظارت هوشمند بیمه ‌وغیره حضور دارند.

بهزادپور در آخر گفت: ۱۰ هفته سه‌شنبه‌های نوآوری را پیش بردیم و اکنون معرفی نوآوری‌ها به مرحله اجرا رسیده است. تاسیس مرکز نوآوری را برای حرکت کلی تحول دیجیتال  در صنعت بیمه انجام داده‌ایم تا شاهد نوآوری‌ها در این حوزه باشیم. امیدواریم این نوآوری‌ها نیازهای اکنون و آینده صنعت بیمه را پوشش دهد.

 

https://pvst.ir/e8u

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو