skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

۱۵ میلیون دلار قرارداد سرمایه‌گذاری در رویداد TIM 2023 امضا خواهد شد

علی مومنی علی مومنی نویسنده میهمان

۲۵ بهمن ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

رویداد TIM 2023 در حالی برگزار می‌شد که طبق اعلام دبیر آن قرار است ۱۵ میلیون دلار سرمایه‌ خارجی طی برگزاری آن جذب شود.

به گزارش پیوست، پنجمین نشست سرمایه‌گذاری فناوری (TIM 2023) در تاریخ ۸ و ۹ اسفند ماه امسال با حضور بیش از ۵۷ سرمایه‌گذار خارجی و ۸۶ استارت‌آپ از ۱۳ کشور جهان برگزار می‌شود.

میلاد صدرخانلو، دبیر این نشست و رئیس مرکز توسعه تجارت فناوری پارک فناوری پردیس در نشست خبری TIM 2023 در این رابطه گفت:

از ابتدای آذر که فراخوان منتشر شد تا انتهای دی ماه ۲۲۰ ثبت‌نامی داشتیم که به شکل‌های مختلف در این رویداد حضور پیدا خواهند کرد. ۱۰۵ مورد سرمایه‌پذیر از کشورهای ایران، ترکیه، ارمنستان، افغانستان، پاکستان و کنیا ثبت نام کردند. همچنین ۵۲ سرمایه‌گذار از کشورهای ایران، ترکیه، ارمنستان، بنگلادش، مالزی،‌کنیا و گینه در این رویداد حاضر خواهند شد.

او همچنین گفت: سایر ثبت نامی‌ها اساتید دانشگاه، مراکز رشد، کارگزاران، دانشجویان و … هستند. از مغولستان، چین، اوکراین و کانادا نیز هیات‌هایی به شکل مجازی در رویداد حضور پیدا می‌کنند.

صدرخانلو به حوزه فعالیت استارت‌آپ‌های حاضر نیز اشاره کرد و گفت: حوزه‌های فناوری، نرم‌افزار و فناوری اطلاعات کثرت بیشتری در میان شرکت‌کنندگان دارند. دارو و تجهیزات پزشکی، مهندسی مواد، صنایع خلاق و معدن و انرژی در رده‌های بعدی هستند.

او ادامه داد: طبق برنامه‌ریزی انجام‌شده طی دو روز این نشست، ۲۴ استارت‌آپ برتر محصول خودشان را ارائه می‌کنند تا به شکل زنده سرمایه‌گذاران بین‌المللی طرح‌ها را بررسی کنند. البته طرح‌ها پیش از این به شکل اولیه ارسال شده است.

رئیس مرکز توسعه تجارت فناوری پارک فناوری پردیس در مورد پنل‌هایی که TIM 2023 برگزار خواهد شد نیز توضیح داد: چهار پنل تخصصی برگزار می‌شود: پنل صندوق مشترک سرمایه‌گذاری فناوری. این صندوق قرار است به شکل تخصصی در زمینه سرمایه‌گذاری فناورانه بین‌المللی فعالیت کند و امیدواریم خروجی پنل اسناد لازم برای ایجاد این صندوق باشد. پنل بعدی دیدگاه مشتریان است.

صدرخانلو افزود:‌ پنل از استارت‌آپ تا صنعت پنل سوم است که به تجاری‌سازی می‌پردازد. مشوق‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری نیز یکی دیگر از پنل‌هاست. هر کشوری که در این رویداد از سمت سازمان سرمایه‌گذاری‌اش نماینده‌ای دارد در این پنل حضور پیدا می‌کند و مشوق‌ها و فرصت‌ها را ارائه می‌کنند تا مخاطبان ارزیابی و مقایسه کنند.

دبیر TIM 2023 در مورد سازمان D8 نیز توضیح داد: سازمان همکاری‌های چند جانبه D8 متشکل از هشت کشور در حال توسعه اسلامی است که دبیر خانه آن در استانبول است. این سازمان از غرب آفریقا تا شرق آسیا دارای نماینده است و حدود یک هشتم جمعیت دنیا در این کشورها مستقر هستند. اقتصادهای نوظهوری مثل مصر اندونزی و ترکیه اعضای این سازمان هستند.

او در مورد دوره‌های پیشین این رویداد نیز بیان کرد: در چهار دوره گذشته تمرکز روی اعضای دی هشت بود اما در این دوره با توجه به استقبال دوره‌های گذشته و با همکاری و هماهنگی با دبیرخانه سازمان فراتر از کشورهای D8 و با حضور کلیه کشورهای متقاضی رویداد را برگزار خواهیم کرد.

به گفته وی در دوره گذشته ۱۱ قرارداد سرمایه‌گذاری فناورانه به مبلغ ۱۰.۶ میلیون دلار امضا شده است که تمامی این مبلغ جذب استارت‌آپ‌های ایرانی شده است.

او در مورد چشم‌انداز سرمایه‌گذاری در دوره پیش رو نیز گفت: توافقات اولیه برای سرمایه‌گذاری ۱۵ میلیون دلار تا کنون حاصل شده است که بزرگترین رقم سرمایه‌گذاری نیز ۳.۶ میلیون دلار بین ایران و اندونزی خواهد بود.

https://pvst.ir/e6p
علی مومنی
علی مومنینویسنده میهمان

    در دانشگاه علامه اقتصاد خوانده‌ام با اینکه هیچ گاه عاشق آن نبودم. اولین بار در میانه دوره کارشناسی بود که در یک دوره چند ساعته روزنامه‌نگاری اقتصادی شرکت کردم که البته آورده‌ای نداشت اما سودای روزنامه‌نگار شدن را به سرم انداخت. حالا در پیوست می‌نویسم و حوزه‌‌های مورد علاقه‌ام اینترنت، اقتصاد دیجیتال و عرصه‌هایی است که اینها به عالم سیاست گره می‌خورند.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو