skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

قرن پیش‌رو، قرن نسل Z است

یگانه کربلایی نویسنده میهمان

۱۴ بهمن ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۲۷ خرداد ۱۴۰۲

روز گذشته، چهارمین دوره مسابقات کد‌نویسی مبهم برپا شد. این رویداد که هدف از آن، تخمین مهارت شرکت‌کنندگان در نوشتن کد‌های ناخوانا یا به اصطلاح برنامه‌نویسان همان کد کثیف عنوان شده است، با حضور گروه‌های مختلفی از دانشجویان در محل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری برگزار شد. سعید امامی، رئیس کمیسیون نرم‌افزار سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور در افتتاحیه این مسابقه به دانشجویان شرکت‌کننده گفت: برای کشور خود به طور مستمر وقت بگذارید. فرار نکنید. ایران را در ذهن خود نگاه دارید و به جانشینان خود فکر کنید و استانداردهای خود را در سطح بین‌المللی ارتقا دهید.
به گزارش پیوست، سعید امامی در این رویداد گفت: از حدود ده سال گذشته که بحث digital transformation مطرح شد، آن چه که باعث تغییر و تحول در دنیا شده، نوآوری و خلاقیت است که کار نسل Zاست نه امثال من.  قرن پیش رو، قرن نسل Z است که ان‌شا‌الله قرن مدیریت خانم‌ها بر کل جهان است چرا که زمان جنگ بشر با بشر در حال پایان است و جنگ بشر با سختی‌های طبیعت و محیط‌زیست در حال شکل‌گیری است و این جنگ از جنس اسلحه و کشت‌وکشتار نیست. برای پیروزی در این جنگ به عقلانیت مبتنی بر احساس نیاز داریم.
او ادامه داد: در جامعه ‌‌آی‌تی شدیدا نیاز به نیروی ماهر و بالنده داریم. برای این که بتوان به نیروی ماهر و بالنده تبدیل شد باید جهانی فکر کرد.
.
امامی با بیان این که قرن بیست‌ویکم قرن کشورهای توسعه‌یافته و نیافته نیست بلکه قرن‌ انسان‌های توسعه‌یافته و توسعه‌نیافته است، افزود: برای داشتن ذهن خلاق، تفکر سیستمی داشته باشید و درباره آن مطالعه کنید. در تعامل بین سیستم‌های باز و بسته نوآوری و خلاقیت شکل میگیرد. زمانی می‌توانیم تغییر ایجاد کنیم که اکثریت جامعه به این باور برسند که می‌شود از یک سیستم بسته به سیستم باز برویم. این باور مستلزم رشد آگاهی و دانایی است. شما دانشجویان مسئولید که برای رشد دانایی در کشور زحمت بکشید.
بنا بر آنچه دانشگاه صنعتی شریف اعلام کرده است، این مسابقه صرفاً یک رقابت فنی بین افراد نیست، بلکه قرار است در این رویداد دانش و مهارت برنامه‌نویسی شرکت‌کنندگان افزایش یابد و مهارت و دانش کسب شده در صنعت فناوری اطلاعات کشور مورد استفاده قرار گیرد و شرکت کنندگان مسابقه بعد از این رویداد وارد بازار کار کشور شوند.
سومین دوره مسابقات کدنویسی مبهم آذر ماه سال ۱۳۹۸ برگزار شده بود.
https://pvst.ir/e4c

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو