کمپینهای رفتاری جهت مصرف بهینه انرژی؛ استفاده بهینه با آگاهی
کمپینهای رفتاری با هدف افزایش آگاهی عمومی در مورد صرفهجویی انرژی در سطح جهانی از…
۱ آذر ۱۴۰۳
۱۷ دی ۱۴۰۱
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
واقعیت افزوده (AR) تکنولوژی جذابی است اما پوشیدن عینکهای بزرگ و عجیبش کار هرکسی نیست. شرکت لوموس (Lumus) در حال ساخت عینک ARی است که ظاهری نسبتا معمولی و قابل استفاده دارد. این شرکت عینکهایی تولید میکند که علاوه بر ظاهر نسبتا معمولی، از شیشههای طبی هم پشتیبانی میکنند.
نسل جدید عینکها که در مراسم CES 2023 عرضه شده دنبالهای از تکنولوژی «Z-Lens 2D Waveguide» این شرکت است که با اندازه و وزن مناسبش میتواند جان تازهای به تکنولوژی AR بدهد.
آری گرابمن، مدیرعامل لوموس، در مصاحبه با تککرانچ گفت: «برای اینکه عینکهای AR به شکل معناداری وارد بازار مصرفی شوند، در کنار عملکرد خوب به ظاهر زیبا هم نیاز داریم. ما با Z-Lens، عملکرد و ظاهر خوب را تلفیق و با حذف موانع ورود به این صنعت، راه را برای مصرف فراگیر هموار کردهایم. معرفی تکنولوژی هدایت موج انعکاسی Maximus 2D که دو سال پیش انجام شد تازه آغاز مسیر بود. Z-Lens با قابلیتهای جدیدش آن آیندهای از واقعیت مجازی را که مشتریان مشتاقانه منتظرش هستند ممکن میکند.»
این لنزها از رزولوشن 2k در 2k، رنگهای سرزنده و نمایشگری برخوردارند که حتی در روشنایی روز هم به راحتی دیده میشود. خبر خوب دیگر هم برای عینکیها؛ تکنولوژی این شرکت را میتوان مستقیما با عینکهای طبی Rx ترکیب کرد.
این تکنولوژی با استفاده از فناوری «هدایتگرهای موج انعکاسی» (reflective waveguides) کار میکند که به پروژکتورهای کوچک موجود در قاب عینک اجازه میدهد تا تصویر را به داخل این شیشههای نیمهشفاف بتابانند. درنتیجه علاوه بر استفاده به عنوان یک عینک معمولی، میتوان از سطح این عینک برای نمایش تصویر هم استفاده کرد. مزیت دیگر اینکه نور بسیار کمی به بیرون درز میکند و به همین دلیل به سختی میتوان از بیرون متوجه نمایش تصویر در این عینکها شد.
این شرکت میگوید در حال حاضر درخواستهای متعددی برای ثبت حق اختراع ارائه کرده ۴۳۰ حق اختراع را به ثبت رسانده و در انتظار تایید ۵۴۰ حق اختراع دیگر است. با این تفاسیر لوموس یکی شرکتهای بزرگ دارنده حق اختراع فیزیک نور واقعیت افزوده محسوب میشود و غولهای تکنولوژی ممکن است برای عدم پرداخت هزینه و یا جلوگیری از شکایت به دنبال خرید لوموس باشد.
منبع: TechCrunch