آمریکا دو نهاد چینی را به اتهام مشارکت در هک زیرساخت و وزارت خزانهداری تحریم کرد
دولت بایدن روز جمعه از تحریمهایی برای دو نهاد چینی متهم به حمله سایبری خبر…
۲۹ دی ۱۴۰۳
۲۹ آذر ۱۴۰۱
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
گوگل امروز طی مراسمی در هند چندین بیانیه را با تمرکز بر محتوای درمانی منتشر کرد. براساس یکی از قابلیتهای جدیدی که گوگل در هند آزمایش میکند، کاربران میتوانند زبان صوتی محتوای خود را از بین چند گزینه انتخاب کنند. این قابلیت در حال حاضر تنها از زبانهای انگلیسی، هندی، مراتی و پنجابی پشتیبانی میکند.
به گزارش پیوست، ویدیوهایی چند زبانه گزینهای به نام «Audio track» را زیر دکمه تنظیمات خود خواهند داشت که به شما اجازه میدهد زبان مد نظر خود را از بین گزینههای موجود انتخاب کنید. این قابلیت که به نظر گزینه جذابی برای تمام ویدیوها به نظر میرسد در حال حاضر به چند ویدیو منتخب در حوزه بهداشت و درمان محدود شده است.
گفتنی است که فعلا هیچ نشانهای وجود ندارد که ویدیوهای چند زبانه را از ویدیوهای معمولی تفکیک کند. درنتیجه کاربران باید برای بررسی چند زبانه بودن یک ویدیو آن را باز و تنظیمات آن را بررسی کنند.
افزون بر این، گوگل میگوید در حال آزمایش محصولی به نام الود (Aloud) به همراه چندین تولید کننده محتوا است. این محصول به تولیدکنندگان محتوا اجازه میدهد تا محتوای اولیه خود را به چندین زبان به متن تبدیل کرده، ترجمه و دوبله کنند. گوگل میگوید این ابزار اول از همه در اختیار «گروه کوچکی از کارکنان درمانی» قرار میگیرد. هنوز مشخص نیست الود از کدام زبانها پشتیبانی میکند.
طبق اعلام گوگل، ویدیوهای چند زبانه را میتوان با ابزاری به جز الود نیز تولید کرد.
ایسهان جان چاترجی، رئیس بخش هند یوتیوب، در بیانیهای گفت: «ویدیو فرمت بسیار موثری برای اشتراکگذاری اطلاعات درمانی به گونهای در دسترس و قابل هضم، نه تنها برای متخصصان بلکه برای همه است. ما سعی داریم اطلاعات مهم درمانی را دموکراتیزه کنیم. ما همچنین به همکاری نزدیک با متخصصان درمانی متعهدیم و روی تکنولوژیهایی که به تولید محتوای چند زبانه و دسترسی به مخاطبان گسترده کمک کند سرمایهگذاری میکنیم.»
یوتیوب در هند با سازمانهای بهداشت و درمان این کشور برای تولید محتوا به زبانهای مختلف بومی هند و انگلیسی همکاری میکند.
این شرکت در چند ماه گذشته چندین طرح مربوط به حوزه بهداشت و درمان را منتشر کرده است. در ماه سپتامبر، یوتیوب پنل جدیدی به نام «استورهای شخصی» را با تمرکز بر بیماریهایی همچون سرطان و اختلالات ذهنی از جمله اضطراب و افسردگی به بخش جستجو اضافه کرد. یوتیوب در ماه اکتبر نیز طرحی را برای اعطای نشان ویژه به کانالهای بهداشت و درمان در ایالات متحده راهاندازی کرد. این نشان ویژه اعتبار تولیدکنندگان محتوا در بخش بهداشت و درمان را تایید میکند.
یوتیوب علاوه بر اعلام این قابلیت جدید، امکان خرید دورههای آموزشی را با قابلیتی به نام Courses در هند آغاز کرده است. کاربران میتوانند با خرید دورههای آموزش از این طریق، به قابلیتهای خاص دسترسی یافته و از دست تبلیغات رها شوند.
منبع: TechCrunch